København, kærlighed & candyfloss

11.09.

– 24.10.21

Copenhagen Contemporary og Klara Karolines Fond Stiftet af Aase & Poul Gernes (Gernes-Fonden) inviterer i forår og sommeren 2021 kunstnere og arkitekter til at deltage i en åben idékonkurrence om udviklingen af området og pladsen omkring Palads Teatret. Idékonkurrencen lanceres for at starte en åben samtale om Københavns byudvikling og vores fælles byrum med afsæt i debatten omkring Palads Teatret på Axel Torv 9.

De indkomne forslag udstilles i CCs Hal 4 fra 11. september – 24. oktober 2021 på udstillingen København, kærlighed & candyfloss.

Det bedste projekt kåres af en dommerkomité bestående af fagfolk og hædres med en præmiesum på 50.000 DKK doneret af Mads Nørgaard. Derudover uddeler CC en publikumspris til det projekt, der under udstillingen modtager flest stemmer af de besøgende.

 

Læs mere om idékonkurrencen her.

Open cinema

I Palads Teatret vises Kirsten Astrup & Maria Bordorffs to film Urolige Hjerte (2018) og Sommernatt ved Stranden (2020). Sidstnævnte diskuterer forskellige aspekter af byudviklingen de seneste år i en større skandinavisk kontekst, mens Urolige hjerte er en del af kunstnerduoens velfærdstriologi, der diskuterer samfundets udvikling med afsæt i velfærdsstatens institutioner, som i disse år afvikles eller forandres ud fra et ganske andet tanke- og værdisæt end ved velfærdsstatens fremkomst. I samarbejde med Nordisk Film Biografer inviterer vi til en aften med Astrup & Bordorff i Palads.

Tidspunkt: 29. september 2021 kl. 18.30-20.30

Samarbejdspartner: Nordisk Film Biografer

 

Open dialogue

Til efteråret arrangerer CC et debatprogram med forskellige aktører, der diskuterer nogle af de problematikker og udfordringer, vi som by og samfund står over for i de kommende år. Forskellige aspekter af den igangværende byudvikling i København trækkes frem og belyses fra forskellige synsvinkler.