Velkommen til CC

CC er Københavns internationale kunstcenter, der viser installationskunst skabt af samtidskunstens verdensstjerner og nye talenter.

CC har til huse i den prægtige gamle B&W-svejsehal istandsat af arkitekt Dorte Mandrup, der med sine i alt 7.000 m2 smukke industrihaller har pladsen til at udstille de teknisk og pladskrævende formater, som mange samtidskunstnere arbejder i: Store totalinstallationer, performancekunst og monumentale videoværker. Det er kunst, man ofte kan gå ind i og sanse med hele kroppen.

Åbningstider

mandag lukket
tirsdag lukket
onsdag 11:00 – 18:00
torsdag 11:00 – 21:00
fredag 11:00 – 18:00
lørdag 11:00 – 18:00
søndag 11:00 – 18:00

Særlige åbningstider og lukkedage

Efterårsferie (Uge 42)
mandag – tirsdag lukket
onsdag – søndag 11:00 – 18:00
torsdag 11:00 – 21:00
Værkstedet holder åbent onsdag – søndag fra kl. 11:00 – 17:30

Juleferie 
23.12 – 26.12 lukket
27.12 – 29.12 11:00 – 18:00
31.12 – 01.01 lukket

Café og CC shop

mandag lukket
tirsdag lukket
onsdag 11:00 – 18:00
torsdag 11:00 – 21:00
fredag 11:00 – 18:00
lørdag 11:00 – 18:00
søndag 11:00 – 18:00

Værksted

lørdag 11:00 – 17:30
søndag 11:00 – 17:30

I skoleferier holder værkstedet åbent onsdag til søndag fra 11:00-17:30.

Priser

Voksen 18+: 140 kr.
Studerende: 95 kr.
Gruppe (mindst 15 personer): 115 kr.
Børn og unge under 18 år: 25 kr.
Medlemskab fra 25 kr./mdr.

(Børn under 12 år bedes være i følgeskab med en voksen).

Ingen af værkerne kræver tidsbestilling, men i travle perioder kan der forekomme kø.

CC \ Glyptoteket

Med en billet fra CC kan du samme dag få reduceret prisen på indgangsbilletten til Glyptoteket med 20%. CCs medlemmer kommer gratis ind på Glyptoteket i hele udstillingsperioden. Det samme gælder omvendt for Glyptotekets gæster og årskortholdere hos CC.

Find vej

Hvordan kommer du frem?

I bil

Det er muligt at parkere på Refshaleøen mod betaling. P-standeren står i højre side af Refshalevej (samme side som CCs bygning) imellem den lille rundkørsel, hvor 2A stopper og CCs hovedindgang. Husk bilens registreringsnummer ved brug af betalingsautomaten. Parkering er også tilladt med mobilbetaling via apps som Easypark og Mobilparkering. Områdenummer: 3735.

På cykel

Det er nemt at nå CC på cykel bare 10 minutter fra Kgs. Nytorv. Turen langs vandet tager dig gennem en historisk del af København, der i dag huser Operaen, Holmens gamle forsvarsanlæg, Noma og Refshaleøens grønne og rå industriomgivelser.

Med bus 2A

Gå til venstre i T-krydset foran busstoppestedet. Drej derefter til højre og forsæt fremad 250 meter.
Indgangen til Copenhagen Contemporary er markeret med et vertikalt skilt “Art Center” og store, orange CC’er i neon.

Med Havnebussen

Du kan tage Havnebussen til Refshaleøen, det er en skøn og nem, og en rigtig god mulighed for at se København fra vandet.

Fra havnebusstoppet skal du gå langs molen ad den asfalterede sti i samme side som havnebussen lægger til. Forsæt derefter højre om den gule bygning for enden af stien. På den anden side af denne bygning følg da holdepladserne til biler i 250 meter.

Indgangen til Copenhagen Contemporary er markeret med et vertikalt skilt “Art Center” og store, orange CC’er i neon

Parkering

Det er muligt at parkere på Refshaleøen mod betaling. P-standeren står i højre side af Refshalevej (samme side som CCs bygning) imellem den lille rundkørsel, hvor 2A stopper og CCs hovedindgang. Husk bilens registreringsnummer ved brug af betalingsautomaten. Parkering er også tilladt med mobilbetaling via apps som Easypark og Mobilparkering. Områdenummer: 3735.

Der er tre handicap p-pladser lige foran hovedindgangen

Garderobe

I er velkomne til at lægge jeres ting i vores garderobe. Større tasker og jakker må ikke tages med rundt i udstillingerne.

Aflåselige skabe finder I i stueetagen ved caféen. Det er gratis at bruge.

Kø og ventetid

Vi oplever for tiden mange besøgende, hvilket kan skabe længere køer og ekstra ventetid i udstillingerne. Om muligt anbefaler vi at besøge os tidlig eftermiddag i hverdage eller torsdage om aftenen, hvor vi har åbent helt til kl. 21.00.

Vær opmærksom på at værket Aftershock lukker en halv time inden CCs lukketid.

Grundet mange gæster kan man opleve dage, hvor køen til Aftershock af James Turell er lukket, når man kommer. Man kan altid få information om dette ved ankomst.

Kontakt

Planlæg dit besøg

Omvisninger

På CC sætter vi en ære i at formidle kunst på levende og inspirerende måder med fokus på faglighed, perspektiv og nysgerrighed. Vores formidling tager altid udgangspunkt i de aktuelle udstillinger. Læs mere om mulighederne og book din næste omvisning her

Tilgængelighed

CC er et kunstcenter for alle, og herunder finder du forskellige information om de praktiske rammer for dit besøg

Læs mere

Københavns kulturkvarter

Refshaleøen

Refshaleøen er smukt placeret ud til vandet over for Langelinie, små 5 km fra Københavns centrum — blot en cykel-, sejl- eller bustur væk. Her kan man opleve en helt anden side af København end den, man møder i indre by, hvilket gør Refshaleøen til et unikt område, der giver både københavnere og turister mulighed for afslapning og oplevelser under åben himmel.

Refshaleøen er et tidligere industriområde, der fra 1872 til 1996 husede det banebrydende skibsværft Burmeister & Wain, i folkemunde kendt som B&W. I sin storhedstid var B&W Danmarks største arbejdsplads, og Refshaleøen ses i dag som et ikon i dansk industrihistorie. Hvor området før har været lukket for offentligheden, åbner det sig i disse år med mange nye spændende kulturoplevelser.

Med sin centrale placering på Refshaleøen, i B&W’s ikoniske gamle svejsehal, er CC et internationalt kraftcenter i Københavns nye kulturkvarter. Kendetegnende for øen er stadig dens industrihistoriske udformning; området er upoleret og grønt med udsigt over Københavns Havn. Kvarteret blander førsteklasses gourmetrestauranter med små iværksætterdrevne initiativer. Her kan man bade i havet, gå i sauna, drikke vin og spise mad fra grill, købe det bedste brød og besøge Københavns mest populære madmarked med boder fra hele verden og loungeområde langs vandet. Tillige er der klatre-, skating- og skioplevelser, loppemarked samt teater- og musikfestivaler blandt de mange andre aktiviteter, området også huser.

Læs mere