Besøg

Information

Årskort

Omvisning

Kontakt

Shop

Mad

Refshaleøen

Information

Copenhagen Contemporary (CC) er Københavns internationale kunstcenter, der viser installationskunst skabt af samtidskunstens verdensstjerner og nye talenter. CC har til huse i den prægtige gamle B&W-svejsehal, der med sine i alt 7.000 m2 smukke industrihaller har pladsen til at udstille de teknisk og pladskrævende formater, som mange samtidskunstnere arbejder i: Store totalinstallationer, performancekunst og monumentale videoværker. Det er kunst, man ofte kan gå ind i og sanse med hele kroppen.

Åbningstider

mandagLukket
tirsdagLukket
onsdag11:00 - 18:00
torsdag11:00 - 21:00
fredag11:00 - 18:00
lørdag11:00 - 18:00
søndag11:00 - 18:00

 

Særlige åbningstider mellem jul og nytår

Lukket onsdag d. 25.12.2019
Åben d. 26.-29.12.2019 fra kl 11-18
Lukket d. 01.01.2020

Fra d. 2. januar er vi igen tilbage til normale åbningstider.

Kontakt

Refshalevej 173A, 1432 København K
Tlf: +45 29 89 72 88
Email: contact@cphco.org

Priser

18+: 100 kr.
Studerende/18-27/Pensionist/Gruppe: 65 kr.
0-17: Gratis

(Børn under 12 bedes være i følgeskab med voksen)

Find vej

Fra bus 2A stoppestedet

Gå til venstre i T-krydset foran busstoppestedet. Drej derefter til højre og forsæt fremad 250 meter.
Indgangen til Copenhagen Contemporary er markeret med et vertikalt skilt “Art Center” og store, orange CC’er i neon.

Fra Havnebussen

Gå langs molen ad den asfalterede sti i samme side som havnebussen lægger til. Forsæt derefter højre om den gule bygning for enden af stien. På den anden side af denne bygning følg da holdepladserne til biler i 250 meter.
Indgangen til Copenhagen Contemporary er markeret med et vertikalt skilt “Art Center” og store, orange CC’er i neon.

Parkering

Det er muligt at parkere på Refshaleøen mod betaling. P-standeren står i højre side af Refshalevej (samme side som CCs bygning) imellem den lille rundkørsel, hvor 2A stopper og CCs hovedindgang. Husk bilens registreringsnummer ved brug af betalingsautomaten. Parkering er også tilladt med mobilbetaling via apps som Easypark og Mobilparkering. Områdenummer: 3735.
Pris per time: 12 DKK

Årskort

Årskort

Med et årskort får du et helt år fyldt med international kunst i stor skala i Copenhagen Contemporarys 7000 m2 store kunstcenter.

Fordele med et CC Årskort: 

 • Gratis adgang til Copenhagen Contemporary i et helt år
 • Invitation til eksklusive medlemsarrangementer
 • Gratis kaffe og te i CC Shoppen
 • 10 % rabat på mad og drikke hos CCs nabo Broaden & Build, når du viser dit årskort. Broaden & Build er et bryggeri, bar og restaurant skabt af holdet bag Restaurant Amass, der serverer sæsonbaserede retter for hele familien. Se menuen her.

Udover det klassiske årskort tilbyder CC nu fire forskellige typer årskort, som alle giver indehaveren et helt år fyldt med international kunst i stor skala i CCs 7000 m2 store kunstcenter.

Med årskortet 1+1 får du adgang til CC i et helt år og kan tage én ekstra gæst gratis med.
CC Studio årskortet lader dig under 18 år tage to voksne gratis med på kunstopdagelse. Vi er også glade for at kunne tilbyde særligt fordelagtige årskort til dig, der er studerende eller ung mellem 18-27 eller er pensionist.

Årskort kan købes i Copenhagen Contemporarys billetsalg i åbningstiden.

Årskortet er personligt og må kun anvendes af den person, kortet er udstedt til.


Giv et årskort i gave til en, du holder af

Et CC Årskort er den perfekte gave til en, du synes fortjener et helt år fyldt med kunst i verdensklasse.

Gaven kan købes i Copenhagen Contemporarys billetsalg, så du selv kan overrække den, og er ideel som værtindegave, afskedsgave og ikke mindst fødselsdags- og julegave.

Priser

1: 250 kr.
1+1: 400 kr.
CC Studio: 350 kr.
Studerende/18-27: 125 kr.
Senior: 125 kr.

Omvisning

Omvisning

Copenhagen Contemporary (CC) tilbyder omvisninger i de aktuelle udstillinger til jer, der ønsker en særlig oplevelse i kunsten og rummene på CC. En omvisning varer cirka 45 minutter og er tilrettelagt med udgangspunkt i jeres ønsker.

Copenhagen Contemporary (CC) tilbyder omvisninger i de aktuelle udstillinger til jer, der ønsker en særlig oplevelse i kunsten og rummene på CC. En omvisning varer cirka 45 minutter og er tilrettelagt med udgangspunkt i jeres ønsker.

På CC sætter vi en ære i at formidle kunst på levende og inspirerende måder med fokus på faglighed, perspektiv og nysgerrighed. CC er et samlingssted for alle mennesker, der har lyst til at opleve samtidskunsten i stor skala.

På en omvisning mødes mennesker og kunst med en kunstfaglig omviser, og der er plads til dialog og diskussion – uanset om I er en virksomhed, en kunstforening, en familie eller vennegruppe og uanset hvilken alder I har. Omvisere på CC har alle kunstfaglig baggrund. De er uddannede kunstnere eller kunsthistorikere eller studerende inden for de kunstfaglige fag.

Priser ekskl. entré

600 kr. før kl. 17.00
700 kr. efter kl. 17.00
800 kr. i weekenden

Booking

Kontakt os venligst senest en uge før, I ønsker at omvisningen finder sted.

Når I bestiller en omvisning, har vi brug for disse oplysninger:

 • Dato og tidspunkt for omvisningen.
 • Antal personer i gruppen og gerne lidt om, hvem I er.
  En gruppe må maksimum være på 25 personer. Er I mere end 25 personer, skal I booke to omvisere.
 • Kontaktoplysninger: navn, telefonnummer og adresse.
  Vi ser helst, at der afregnes for både omvisninger og entre i billetsalget ved ankomst frem for ved faktura. Giv i så fald venligst besked ved booking.

Bemærk: For grupper under 15 personer gælder sædvanlige billetpriser, mens grupper på 15 personer eller derover opnår grupperabat, hvor billetprisen per person er 65 kr.

Bestilling og mere information

For yderligere information og bestilling af omvisninger på CC skriv til ccstudio@cphco.org.

Afbestilling

Hvis I afbestiller omvisningen senest 48 timer, inden den skulle have fundet sted, koster det ikke noget. Ved afbestilling senere end 48 timer før planlagt gennemførelse, opkræver vi den fulde pris for omvisningen.

CC Shop

CC Shop

CC Shop har et inspirerende udvalg af dansk design, kunstbøger og magasiner.

Butikken præsenterer designprodukter fra mindre danske brands, der reflekterer samtidens tendenser i alt fra keramik og smykker til hudpleje og kontorartikler blandt andre udvalgte produkter.

Vores bogsortiment afspejler primært CCs udstillende kunstnere, men du kan også gå på opdagelse i vores udvalg af kunst- og livstilsmagasiner, kunstfaglige udgivelser og farverige aktivitets- og kunstbøger til familiens mindste.
Du har også mulighed for at købe lidt at drikke i vores butik. Det kan nydes i sofagrupperne i foyeren eller tages med på farten.

Det er muligt at besøge vores butik uden billet, så kom endelig forbi, hvis du mangler en fin gave eller ønsker at forkæle dig selv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i CC Shop.

Mad

Mad

Under samme tag som CC, i B&W’s gamle svejsehal, finder du vores nabo Broaden & Build. Her kan CCs gæster og årskortholdere smage på Restaurant Amass’ lillebrors udsøgte mad og øl med 10 % rabat.  

Kom forbi og nyd den samlede oplevelse af international verdenskunst og femstjernet mad og drikke på Refshaleøen! Spørg din kunstvært på CC, og så får du hjælp til, hvordan du får naborabatten. 

Læs meget mere om vores nye stamsted herunder eller besøg det her.

CC x REFFEN

Henover sommeren har du mulighed for at købe en særlig samlet Refshaleøenoplevelse med både kunst, kultur og mad fra hele verden! I juni, juli og august kan du opleve CCs udstillinger og få et måltid mad og en udvalgt øl/vand/sodavand på Reffen madmarked til 180 kr. Med den samlede sommerpakke kan du spare op til 50 kr.

Reffen – Copenhagen Street Food, præsenterer 6000 kvm gastronomi og iværksætteri, hvor 50+ entusiastiske kokke og kreative ildsjæle dyrker deres store passion for gastronomi og godt håndværk. På street food-markedet er der international stemning med over 17 nationaliteter repræsenteret.

Den samlede pakke kan købes her eller hos Copenhagen Contemporary og gælder tirsdag–søndag.

Området

Refshaleøen

Københavns nye kulturkvarter

Refshaleøen er smukt placeret ud til vandet over for Langelinie, små 5 km fra Københavns centrum — blot en cykel-, sejl- eller bustur væk. Her kan man opleve en helt anden side af København end den, man møder i indre by, hvilket gør Refshaleøen til et unikt område, der giver både københavnere og turister mulighed for afslapning og oplevelser under åben himmel.

Refshaleøen er et tidligere industriområde, der fra 1872 til 1996 husede det banebrydende skibsværft Burmeister & Wain, i folkemunde kendt som B&W. I sin storhedstid var B&W Danmarks største arbejdsplads, og Refshaleøen ses i dag som et ikon i dansk industrihistorie. Hvor området før har været lukket for offentligheden, åbner det sig i disse år med mange nye spændende kulturoplevelser.

Med sin centrale placering på Refshaleøen, i B&W’s ikoniske gamle svejsehal, er CC et internationalt kraftcenter i Københavns nye kulturkvarter. Kendetegnende for øen er stadig dens industrihistoriske udformning; området er upoleret og grønt med udsigt over Københavns Havn. Kvarteret blander førsteklasses gourmetrestauranter med små iværksætterdrevne initiativer. Her kan man bade i havet, gå i sauna, drikke vin og spise mad fra grill, købe det bedste brød og besøge Københavns mest populære madmarked med boder fra hele verden og loungeområde langs vandet. Tillige er der klatre-, skating- og skioplevelser, loppemarked samt teater- og musikfestivaler blandt de mange andre aktiviteter, området også huser.