Besøg

Information

Årskort

Omvisning

Kontakt

Mad

Refshaleøen

Du kan trygt opleve CCs udstilling. Entré kræver fremvisning af coronapas eller negativ test. Læs mere om de danske sundhedsmyndigheders retningslinjer her.

Midlertidig lukket

Copenhagen Contemporary er lukket for en kort stund grundet opbygning af den hidtil største udstilling der har været på CC: Light & Space. Vi åbner igen vores døre d. 2. december, hvor vi inviterer indenfor i et transformeret CC til et brag af en åbningsfest, hvor du er inviteret med. Læs mere her.

Kontakt

Refshalevej 173A, 1432 København K
Tlf: +45 29 89 80 87
Email: contact@cphco.org

Priser

18+: 120 kr.
Studerende/Pensionist/Gruppe: 75 kr.
0-17: Gratis

(Børn under 12 år bedes være i følgeskab med voksen)

Find vej

Fra bus 2A stoppestedet

Gå til venstre i T-krydset foran busstoppestedet. Drej derefter til højre og forsæt fremad 250 meter.
Indgangen til Copenhagen Contemporary er markeret med et vertikalt skilt “Art Center” og store, orange CC’er i neon.

Fra Havnebussen

Gå langs molen ad den asfalterede sti i samme side som havnebussen lægger til. Forsæt derefter højre om den gule bygning for enden af stien. På den anden side af denne bygning følg da holdepladserne til biler i 250 meter.
Indgangen til Copenhagen Contemporary er markeret med et vertikalt skilt “Art Center” og store, orange CC’er i neon.

Parkering

Det er muligt at parkere på Refshaleøen mod betaling. P-standeren står i højre side af Refshalevej (samme side som CCs bygning) imellem den lille rundkørsel, hvor 2A stopper og CCs hovedindgang. Husk bilens registreringsnummer ved brug af betalingsautomaten. Parkering er også tilladt med mobilbetaling via apps som Easypark og Mobilparkering. Områdenummer: 3735.
Pris per time: 12 DKK

Årskort

Med et årskort får du et helt år fyldt med international kunst i stor skala i Copenhagen Contemporarys 7000 m2 store kunstcenter.

Fordele med et CC Årskort: 

  • Gratis adgang til Copenhagen Contemporary i et helt år
  • Invitation til eksklusive medlemsarrangementer
  • Gratis kaffe og te i CC Shoppen

Udover det klassiske årskort tilbyder CC nu fire forskellige typer årskort, som alle giver indehaveren et helt år fyldt med international kunst i stor skala i CCs 7000 m2 store kunstcenter.

Med årskortet 1+1 får du adgang til CC i et helt år og kan tage én ekstra gæst gratis med.
CC Studio årskortet lader dig under 18 år tage to voksne gratis med på kunstopdagelse. Vi er også glade for at kunne tilbyde særligt fordelagtige årskort til dig, der er studerende eller er pensionist.

Årskort kan købes i Copenhagen Contemporarys billetsalg i åbningstiden.

Årskortet er personligt og må kun anvendes af den person, kortet er udstedt til.


Giv et årskort i gave til en, du holder af

Et CC Årskort er den perfekte gave til en, du synes fortjener et helt år fyldt med kunst i verdensklasse.

Gaven kan købes i Copenhagen Contemporarys billetsalg og på CCs webshop, så du selv kan overrække den, og er ideel som værtindegave, afskedsgave og ikke mindst fødselsdags- og julegave.

Priser

1: 250 kr.
1+1: 400 kr.
CC Studio: 350 kr.
Studerende: 125 kr.
Senior: 125 kr.

Omvisning

Copenhagen Contemporary (CC) tilbyder omvisninger i de aktuelle udstillinger til jer, der ønsker en særlig oplevelse i kunsten og rummene på CC. En omvisning varer cirka 45 minutter og er tilrettelagt med udgangspunkt i jeres ønsker.

Copenhagen Contemporary (CC) tilbyder omvisninger i de aktuelle udstillinger til jer, der ønsker en særlig oplevelse i kunsten og rummene på CC. En omvisning varer cirka 45 minutter og er tilrettelagt med udgangspunkt i jeres ønsker.

På CC sætter vi en ære i at formidle kunst på levende og inspirerende måder med fokus på faglighed, perspektiv og nysgerrighed. CC er et samlingssted for alle mennesker, der har lyst til at opleve samtidskunsten i stor skala.

På en omvisning mødes mennesker og kunst med en kunstfaglig omviser, og der er plads til dialog og diskussion – uanset om I er en virksomhed, en kunstforening, en familie eller vennegruppe og uanset hvilken alder I har. Omvisere på CC har alle kunstfaglig baggrund. De er uddannede kunstnere eller kunsthistorikere eller studerende inden for de kunstfaglige fag.

Priser ekskl. entré

600 kr. før kl. 17.00
700 kr. efter kl. 17.00
800 kr. i weekenden

Booking

Kontakt os venligst senest en uge før, I ønsker at omvisningen finder sted.

Når I bestiller en omvisning, har vi brug for disse oplysninger:

  • Dato og tidspunkt for omvisningen.
  • Antal personer i gruppen og gerne lidt om, hvem I er.
    En gruppe må maksimum være på 25 personer. Er I mere end 25 personer, skal I booke to omvisere.
  • Kontaktoplysninger: navn, telefonnummer og adresse.
    Vi ser helst, at der afregnes for både omvisninger og entre i billetsalget ved ankomst frem for ved faktura. Giv i så fald venligst besked ved booking.

Bemærk: For grupper under 15 personer gælder sædvanlige billetpriser, mens grupper på 15 personer eller derover opnår grupperabat, hvor billetprisen per person er 65 kr.

Bestilling og mere information

For yderligere information og bestilling af omvisninger på CC skriv til ccstudio@cphco.org, eller ring på tlf. 29898087.

Afbestilling

Hvis I afbestiller omvisningen senest 48 timer, inden den skulle have fundet sted, koster det ikke noget. Ved afbestilling senere end 48 timer før planlagt gennemførelse, opkræver vi den fulde pris for omvisningen.

Mad

Husk madpakken – og bliv endnu længere i kunsten.

I vores fællesrum er du meget velkommen til at spise medbragt mad med smuk udsigt over Refshaleøen, og vi har stillet mikrobølgeovn og elkedel til rådighed i et lille tekøkken.

Refshaleøen

Københavns nye kulturkvarter

Refshaleøen er smukt placeret ud til vandet over for Langelinie, små 5 km fra Københavns centrum — blot en cykel-, sejl- eller bustur væk. Her kan man opleve en helt anden side af København end den, man møder i indre by, hvilket gør Refshaleøen til et unikt område, der giver både københavnere og turister mulighed for afslapning og oplevelser under åben himmel.

Refshaleøen er et tidligere industriområde, der fra 1872 til 1996 husede det banebrydende skibsværft Burmeister & Wain, i folkemunde kendt som B&W. I sin storhedstid var B&W Danmarks største arbejdsplads, og Refshaleøen ses i dag som et ikon i dansk industrihistorie. Hvor området før har været lukket for offentligheden, åbner det sig i disse år med mange nye spændende kulturoplevelser.

Med sin centrale placering på Refshaleøen, i B&W’s ikoniske gamle svejsehal, er CC et internationalt kraftcenter i Københavns nye kulturkvarter. Kendetegnende for øen er stadig dens industrihistoriske udformning; området er upoleret og grønt med udsigt over Københavns Havn. Kvarteret blander førsteklasses gourmetrestauranter med små iværksætterdrevne initiativer. Her kan man bade i havet, gå i sauna, drikke vin og spise mad fra grill, købe det bedste brød og besøge Københavns mest populære madmarked med boder fra hele verden og loungeområde langs vandet. Tillige er der klatre-, skating- og skioplevelser, loppemarked samt teater- og musikfestivaler blandt de mange andre aktiviteter, området også huser.