Formidling for alle

Læring

CC Studio er navnet på Copenhagen Contemporarys arbejde med formidling og læring. Det er både et konkret sted på CC og et ord, der beskriver den måde, vi tænker og praktiserer formidling på i hele kunstcentret. Samtidig er det et værksted, hvor man kan fordybe sig, undersøge materialer, gå på opdagelse og tænke. Vi har base på 1. sal, der rummer kreative værkstedslokaler, udstillingssale og specialdesignede områder til læring, afslapning og refleksion.

På CC skaber vi udstillinger, som I kan opleve med hele kroppen og forhåbentlig blive inspireret af. Kunst, der måske får jer til at stille spørgsmål, tænke, grine, lege, diskutere og lære andre at kende. Vi vægter samtalen og udveksling af oplevelser og tanker.

Fællesskab er omdrejningspunktet for CC Studio. Vores faciliteter, materialer og aktiviteter er udviklet med det formål at bringe børn, unge og voksne sammen. Nye fællesskaber tager form og vi tror på, at eksisterende fællesskaber bliver stærkere, når vi møder hinanden gennem kreative og fysiske aktiviteter i udstillingerne.

Vi oplever hver dag, at kunst er et unikt udgangspunkt for læring og en sjov og inspirerende ramme for aktiviteter, leg og samtale. Arbejdet med kunst kan gøre os til aktive samfundsborgere og få os til at forholde os kritisk til verden omkring os.

CC er et kunstcenter, der er indrettet til at tage imod gæster i alle aldre. Hvis I ikke er vant til at besøge udstillingssteder, så giver vi jer gerne idéer til, hvordan I kan opleve huset og kunsten sammen. Målet er, at alle får mulighed for at møde kunsten på en engagerende og uformel måde.

Undervisningsforløb

Ønsker du at booke et undervisningsforløb? Send os en forespørgsel.

Udstillingsværter

I alle kunstcenterets åbningstimer står vores hold af dedikerede udstillingsværter klar til at tage imod jer i alle vores udstillinger. Udstillingsværterne tilbyder et uformelt møde med kunsten og står til rådighed, hvis I vil vide mere om udstillingerne og CC. Sammen kan I lære, reflektere og udforske kunsten sammen. Bare spørg løs, når I møder dem rundt om i udstillingshallerne.

Project Art Works Metoden

I forbindelse med vores nuværende udstilling ‘Residential’ har kunstnerkollektivet Project Art Works aflært CC deres kreative og engagerende metoder til samskabelse af kunst. Som resultat af dette inviterer CC i løbet af 2024 forskellige grupper af børn, unge og voksne med neurodivergens, funktionsnedsættelser og diagnoser fra lokalområdet og København omegn til gratis kreative workshops, på CCs lukkedage.

De lukkede kreative workshops er støttet af Bikubenfonden

Undervisningsforløb

Ønsker du at booke et undervisningsforløb? Send os en forespørgsel.

Mere læring