Art in a Day 2022

23.06.22

– 24.06.22

Den 24. juni fra 00:01 til 23:59 forvandler Københavns seks kunsthaller byen til en scene for performancekunsten, når Art in a Day løber af stablen med et summende program af gratis kunstoplevelser.

Kom med på en urban kunstrute gennem København med performances i alle afskygninger, som foregår i kunsthallerne og ude i byens rum – fra dens gader og baggårde, i Magasin du Nord, i restaurant Nomas have, på broer, i kirketårne og på vandet.

Det stjernespækkede program byder på de internationale kunstnere Peaches, VALIE EXPORT, Baby Dee, Martin Creed, Tosh Basco, Arvida Byström og Monster Chetwynd samt danske Maja Malou Lyse og Esben Weile Kjær, Sophie Dupont, KasperSophie, Jules Fischer, Jacob Kirkegaard og Henrik Vibskov.

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage – ligesom det er gratis at besøge kunsthallerne.

Følg ruten fra kunsthal til kunsthal, eller lad dig overraske af de performances, der popper op over hele byen døgnet igennem.

 

Performance på en urban kunstrute

Art in a Day kickstartes allerede d. 23. juni med Turner-prisvinderen Martin Creeds performance All the Bells foran GL STRAND i indre by kl. 11:22: Her ringes programmet ind med et stort lydværk opført af københavnske kirker, folkeskolers klokker, børnestemmer og byens eget lydbillede.

Lige efter midnat d. 24. juni, klokken 00:01, startes døgnet for alvor, når den internationalt anerkendte musiker og billedkunstner Peaches optræder med en natlig musikperformance i Den Frie Udstillingsbygning.

Om morgenen og i løbet af dagen kan du følge en marcherende garde iklædt kostumer af designer Henrik Vibskov igennem Københavns gader – de ’tegner’ ruten fra den ene kunsthals performances til den næstes. På turen gennem Københavns gader og kanaler popper kunstperformances løbende op, indtil Art in a Day ender ved Copenhagen Contemporary på Refshaleøen – hvor Peaches slutter årets performancedøgn med et brag af en efterfest.

 

Større end noget, vi kunne have skabt hver især

Art in a Day er skabt af Københavns seks kunsthaller, der har slået sig sammen om denne årligt tilbagevendende folkefest for performancekunst. Art in a Day flytter kunsten ud i byrummet, så endnu flere får mulighed for at opleve performancekunstens etablerede stjerner og nye talenter i et døgn fuldt af mangfoldige, forunderlige og interagerende kunstoplevelser.

Vi glæder os til at se jer!

 

Den Frie Udstillingsbygning, Copenhagen Contemporary, Nikolaj Kunsthal, O – Overgaden, Kunsthal Charlottenborg og Kunstforeningen GL STRAND.
Programmet er kurateret af Creator Projects i tæt samarbejde med kunsthallerne.

Program

Programmet kickstartes den 23. juni kl. 11.22
foran Kunstforeningen GL STRAND

Martin Creed, All the Bells

Art in a Day er stolte over at kunne præsentere Turner-prisvinderen Martin Creeds episke lydværk All the Bells. Værket blev første gang præsenteret i San Gimignano (værk nr. 245) i 2000 og siden videreudviklet til de Olympiske Lege i London i 2012 (værk nr. 1197), hvor tusindvis af mennesker bidrog til værket ved at ringe med klokker over hele Storbritannien, lige fra Big Ben og Houses of Parliament i London over Millennium Square i Bristol og St Albans Cathedral i Hertfordshire til hundredvis af andre kirker, skoler og private hjem. I håbet om på lignende vis at skabe en glad lyd vil skolebørn og kirker i det centrale København ringe med klokker den 23. juni kl. 11.22 og således indvarsle starten på Art in a Day ved Kunstforeningen GL STRAND. Alle er velkomne til at deltage.

Åbningstale kl. 11.00 ved Mia Nyegaard, kultur- og fritidsborgmester

 

23. juni, kl. 23.00–23.59
Den Frie Udstillingsbygning

Jules Fischer, Vanitas

Blomster visner, frugt rådner, og glas går itu. Intet holder evigt. Titlen Vanitas refererer til barokkens stilleben-malerier, hvor ting i vores omgivelser er arrangeret på en måde, så de symboliserer både forgængelighed og forfængelighed. Jules Fischers performanceværk Vanitas tager dig med ind i en mørk og drømmeagtig verden, hvor queer kroppe og symboler styres af forandring. Her vil du opleve usikkerheden i at skulle finde intimitet og mening i et landskab dikteret af binære elementer.

Vanitas opføres af professionelle dansere, performere og sangere til en poetisk lydcollage af popmusik. Forestillingen er fyldt med ambivalens, og alt er i en konstant tilstand af forvandling.

Forestillingen er en hyldest til queer- og trans-fællesskaber overalt og til dem, der skal være i forandring for at blive hele.

Der er et begrænset antal pladser som fordeles efter først-til-mølle-princippet

 

24. juni, kl. 00.01–00.20
Den Frie Udstillingsbygning

Peaches

Den internationalt kendte musiker skyder programmet for Art in a Day i gang med en musikalsk optræden.

Den ikoniske feministiske musiker, producer, instruktør og performancekunstner Peaches har igennem næsten to årtier skubbet til grænserne for traditionel popkultur og udøvet umådelig indflydelse på den fra et sted uden for dens grænser. Med sin dristige, seksuelt progressive praksis formet i hendes eget billede har hun skabt historie både i musikkens og billedkunstens verden.

I forbindelse med Art in a Day opfører hun to forestillinger d. 24. juni: en eksplosiv koncert på Den Frie kl. 00.01 og en intens koncert på Copenhagen Contemporary om aftenen. Peaches har arbejdet sammen med et væld af musikere, lige fra Iggy Pop og Daft Punk til Kim Gordon og Major Lazer, hendes musik indgår i vigtige kulturelle værker som Lost In Translation, The Handmaid’s Tale, Broad City m.fl.

Peaches, der er blevet kaldt en ‘ægte heltinde’ af New York Times, har udgivet fem anmelderroste studiealbummer, som blander elektronisk musik, hiphop og punkrock, mens teksterne behandler emner som kønspolitik, seksuel identitet, aldersdiskrimination og patriarkatet. Magasinet Uncut har begejstret skrevet, at hendes værker forener “finkultur, lavpandet humor og luksuriøst snavs [i] en stærkt forførende kombination,” mens Rolling Stone har kaldt hende “surrealistisk morsom [og] beskidt.”

Peaches er tillige en produktiv billedkunstner og har instrueret flere end tyve af sine egne videoer, designet et af populærmusikkens mest rå og kreative sceneshows og deltaget i moderne kunsts mest prestigefyldte sammenkomster, lige fra Art Basel Miami til Venedig Biennalen.

 

24. juni, kl. 00.01–23.59
Festsalen, Det Kongelige Danske Kunstakademi (Kunsthal Charlottenborg)

VALIE EXPORT, Ping Pong – Ein Film Zum Spielen, Ein Spielfilm

Det er med stor glæde, Art in a Day kan annoncere samarbejdet med performancekunstneren VALIE EXPORT om en 24-timers kontinuerlig forestilling, som kun kan igangsættes af publikum. Kunstneren præsenterer sit værk Ping Pong, en kontinuerlig interaktiv performance der har karakter af en kunstinstallation. Ved at invitere publikum til at spille med et bat og en bold og forsøge at ramme de prikker, der – ligesom bolde – dukker frem på skærmen, præsenterer Export en film, der, ligesom en installation, kun kan sættes i gang, hvis publikum deltager aktivt i spillet.

Når enhver betydning skrælles væk, bliver forholdet mellem beskuer og skærm dikteret af stimulus og reaktion. Ping Pong sætter spørgsmålstegn ved magtforholdet mellem producent og kunstner, men også mellem skærmen og publikum som forbruger af produktet. Beskueren bliver først aktiv medspiller, når hun/han interagerer med skærmen, og de to bliver makkere i et spil, selvom skærmens styrende karakter indebærer, at beskueren er underkastet dens regler.

 

24. juni, kl. 09.00–10.00
Den Frie Udstillingsbygning til Kunsthal Charlottenborg

Henrik Vibskov, Parade

Vibskov arrangerer en parade, hvor musik, kunst og mode møder byens borgere som en samlet helhed. Paraden, der består af syngende performere klædt i kostumer specielt designet til lejligheden af Vibskov, bliver en ‘helende gåtur’, hvor fortiden genlyder i nutiden og opleves som en fremtidsprofeti. Med sine kostumer, som er karakteriseret af en grafisk silhuet og en ensartet farveskala, bringer Vibskov en marcherende gruppe ud i Københavns gader, hvis påklædning minder om 1800-tallets kvinders, når de bar fisk til havnen ved Gl Strand fra det nordlige København.

Paraden vækker mindelser om disse kvinders færd og deres nedarvede forbindelse til havet og fremstår som en hyldest til disse og de matriarkalske strukturer, som de frembringer. Paraden inviterer byens borgere til at følge trop, betragte eller bare nyde det magiske, spøgelsesagtige nærvær, som teaterkostumerne sammen med melodierne skaber omkring dem. Optoget bevæger sig gennem byen mod havnen, forbinder den ene performance med den næste og understreger på denne vis, hvordan afstande i byen og på vandet kan opleves forskelligt, når de opleves i et anderledes tempo.

 

24. juni, kl. 10.00–20.00
Magasin, Kongens Nytorv, stueetagen

KASPERSOPHIE, Peuple

Peuple er en interaktiv kunstoplevelse, et luksustøjmærke og en fungerende pop op-butik. Værket har form af en salgsdisk, ved indgangen til Magasin, som sælger eksklusive folkedragter i børnestørrelser. Peuple er et performanceværk, som opfordrer publikum til at træde indenfor i et kommercielt rum og stille spørgsmål om, hvordan kultur skabes, om ejerskab og videregivelse af den. Det visuelle sammenstød mellem en landlig billedverden og stormagasinets nutidige forbrugskultur får både besøgende og kunder til at undre sig over, om traditioner er til salg, eller om de er udstillet som kunst og kulturarv. Værket er inspireret af fraværet af nationaldragter i danskernes nationale bevidsthed, og som et centralt element frembyder værket med lige dele hyldest og kritik en folkedragt til at fylde tomrummet.

 

24. juni, kl. 11.00–18.00
Kunsthal Charlottenborg, øverste foyer

Sophie Dupont, I Breathe You, Do You Breathe Me?

Sophie Dupont vender tilbage til Charlottenborg med en performance kaldet I Breathe You, Do You Breathe Me? I værket undersøger hun åndedrættet som en måde at være til stede i verden på. Åndedrættet er tidsfølsomt og forandrer sig i overensstemmelse med kroppens indre stemning.

Dupont inviterer publikum til at vende opmærksomheden mod vejrtrækningen ved at bede dem om at fokusere på deres åndedræt og således skabe en forbindelse mellem performere og beskuere. Idet åndedrættet konstant forbinder den indre og den ydre verden, bliver Dupont og hendes med-performeres åndedræt under forestillingen hørlig gennem højtalere, som en bro der forbinder de optrædendes åndedræt med publikums. Forestillingen fokuserer på kroppenes spontanitet, intuition og ufuldkommenhed og reflekterer over menneskets natur og åndelighed. Dupont bliver dirigent og et instrument for åndedrættet sammen med de tilstedeværende, og værket bliver dermed til en kollektiv dans, der afspejler de tilstedeværendes temperamenter.

 

24. juni, fra kl. 12.00
Kunsthal Charlottenborg til Nikolaj Kunsthal og herfra videre til GL Strand

Henrik Vibskov, Parade

Vibskov arrangerer en parade, hvor musik, kunst og mode møder byens borgere som en samlet helhed. Paraden, der består af syngende performere klædt i kostumer specielt designet til lejligheden af Vibskov, bliver en ‘helende gåtur’, hvor fortiden genlyder i nutiden og opleves som en fremtidsprofeti. Med sine kostumer, som er karakteriseret af en grafisk silhuet og en ensartet farveskala, bringer Vibskov en marcherende gruppe ud i Københavns gader, hvis påklædning minder om 1800-tallets kvinders, når de bar fisk til havnen ved Gl Strand fra det nordlige København.

Paraden vækker mindelser om disse kvinders færd og deres nedarvede forbindelse til havet og fremstår som en hyldest til disse og de matriarkalske strukturer, som de frembringer. Paraden inviterer byens borgere til at følge trop, betragte eller bare nyde det magiske, spøgelsesagtige nærvær, som teaterkostumerne sammen med melodierne skaber omkring dem. Optoget bevæger sig gennem byen mod havnen, forbinder den ene performance med den næste og understreger på denne vis, hvordan afstande i byen og på vandet kan opleves forskelligt, når de opleves i et anderledes tempo.

 

24. juni, kl. 13.00–18.00
O – Overgaden

Arvida Byström, A Cybernetic Doll’s House

Billedkunstneren Arvida Byström arbejder med performance, installationskunst og fotografi, som hun bruger til at skabe immersive landskaber, hvori kroppen er i centrum for hendes og publikums opmærksomhed som et sted for forhandling af heteronormative forestillinger om køn, krop og seksualitet. I sin performance A Cybernetic Doll’s House iscenesætter Byström en samtale med en sexdukke styret af kunstig intelligens. Dukken er en luksusudgave af en sexdukke, som er designet til at lære og til at føre en virkelig samtale med sin ejer. I sin performance undersøger Byström digitale feminiserede objekter såsom Apples Siri. Selvom disse er kunstige objekter, har de et kønnet udtryk. Hvor komplekse samtaler kan man føre med disse automatisk lærende protokoller? A Cybernetic Doll’s House har premiere ved Art in a Day som del af en større samling værker.

 

24. juni, kl. 14.00–14.15 VALIE EXPORT interagerer med publikum
Festsalen, Det Kongelige Danske Kunstakademi (Kunsthal Charlottenborg)

VALIE EXPORT, Ping Pong – Ein Film Zum Spielen, Ein Spielfilm

Det er med stor glæde, Art in a Day kan annoncere samarbejdet med performancekunstneren VALIE EXPORT om en 24-timers kontinuerlig forestilling, som kun kan igangsættes af publikum. Kunstneren præsenterer sit værk Ping Pong, en kontinuerlig interaktiv performance der har karakter af en kunstinstallation. Ved at invitere publikum til at spille med et bat og en bold og forsøge at ramme de prikker, der – ligesom bolde – dukker frem på skærmen, præsenterer Export en film, der, ligesom en installation, kun kan sættes i gang, hvis publikum deltager aktivt i spillet.

Når enhver betydning skrælles væk, bliver forholdet mellem beskuer og skærm dikteret af stimulus og reaktion. Ping Pong sætter spørgsmålstegn ved magtforholdet mellem producent og kunstner, men også mellem skærmen og publikum som forbruger af produktet. Beskueren bliver først aktiv medspiller, når hun/han interagerer med skærmen, og de to bliver makkere i et spil, selvom skærmens styrende karakter indebærer, at beskueren er underkastet dens regler.

(Den interaktive installation er åben fra kl. 00.01–23.59)

 

24. juni, kl. 15.00–15.45
Nikolaj Kunsthal

Baby Dee, Where Oceans Know Us

Den uforlignelige musiker og kunstner Baby Dee præsenterer en unik koncert, som er skabt til og udføres på det helt særlige orgel i Nikolaj Kunsthal. Efter at have gendannet båndene til sin – længe fornægtede – (og ikke fabelagtige!) fortid som kirkeorganist præsenterer Dee i København en nyskreven koncert, hvor orglets majestætiske lyd blandes og kombineres med de elektroniske lyde fra Mabe Frattis cello og Hectors guitar. Ved at skabe en unik koncert, hvor orglets ‘phantom of the opera-agtige gotiske pompøsitet’ møder nye melodier inviterer Dee publikum til at gentænke orglet som et magisk instrument. Når hun forvandler orglet fra et instrument, som indbyder publikum til at hylde ‘god opførsel’, til et syntetisk, helt mekanisk instrument, hvor hver tangent, hun anslår, lyder som en eksplosion, favner hun den magi, som præger rummene i Nikolaj Kunsthal, efter de er konverteret fra kirke til kunsthal.

 

24. juni, kl. 16.00–17.00
Bådturen begynder og slutter ved Holmens Kirke med flere stop undervejs.

Jacob Kirkegaard, Riverbed

Jacob Kirkegaard investerer sin kunstneriske research i at udforske lyd som et redskab til at undersøge andre måder at opleve verden på, som ligger hinsides det, øjet kan se. Til Art in a Day har Kirkegaard skabt Riverbed, en performance bestående af en komposition, som samler og remixer lyde optaget under vandet langs Københavns kanaler og havn. Med inspiration fra Gaston Bachelards bog Water and Dreams fremstår Riverbed som byens flydende underbevidsthed; publikum inviteres på en bådtur ad Københavns vandveje i en live performance, hvor Jacob Kirkegaard dykker ned i sjældent hørte rum af en anden verden lige under byens overflade. Publikum vil få et anderledes indtryk af byen, når de lytter til dens lyde under vandet, idet man her oplever de kendte omgivelser gennem andre sanser.

Kun adgang med forudbestilte billetter: find den her.

 

24. juni, kl. 17.30–18.00
Kunstforeningen GL STRAND

Martin Creed – Live in Copenhagen

Martin Creed, Turner-prisvindende kunstner performer komponist antikrig varmhjertet hjertevarmende forvirrende forbløffende snak sange cabaret følelser digtoplæsning kærlighed vittigheder tricks venlig ensomhed eksperimental klaver jongleren tøj, herunder sokker, idéer tanker bagdele hvordan lever man stavefejl kompromisløs afslappet.

Se Martins optræden i Singapore, 2019 her.

 

24. juni, kl. 18.00–18.45
Nikolaj Kunsthal

Baby Dee, Where Oceans Know Us

Den uforlignelige musiker og kunstner Baby Dee præsenterer en unik koncert, som er skabt til og udføres på det helt særlige orgel i Nikolaj Kunsthal. Efter at have gendannet båndene til sin – længe fornægtede – (og ikke fabelagtige!) fortid som kirkeorganist præsenterer Dee i København en nyskreven koncert, hvor orglets majestætiske lyd blandes og kombineres med de elektroniske lyde fra Mabe Frattis cello og Hectors guitar. Ved at skabe en unik koncert, hvor orglets ‘phantom of the opera-agtige gotiske pompøsitet’ møder nye melodier inviterer Dee publikum til at gentænke orglet som et magisk instrument. Når hun forvandler orglet fra et instrument, som indbyder publikum til at hylde en ‘god opførsel’, til et syntetisk, helt mekanisk instrument, hvor hver tangent, hun anslår, lyder som en eksplosion, favner hun den magi, som præger rummene i Nikolaj Kunsthal, der er konverteret fra kirke til kunsthal.

 

24. juni, fra kl. 18.00
Copenhagen Contemporary

DJ og foodtrucks.

 

24. juni, kl. 19.00–20.45
Refshalevej 96, 1432 København K

Tosh Basco & Wu Tsang, Moved by the Motion

Moved by the Motion er en performance, der har rødder i det 8-år lange samarbejde mellem Tosh Basco og Wu Tsang. De to kunstnere opfører en performance, der fungerer som en poetisk opfordring og respons mellem bevægelse, sprog og historiefortælling. Med udgangspunkt i Basco og Tsangs respektive praksisser, henholdsvis improvisatorisk dans og vokal performance, antager deres vedvarende samtale karakter af et surrealistisk ‘udsøgt lig’, når hver enkelt artikulation (og det modsatte) reagerer på og supplerer hinanden. Til Art in a Day fører denne stedsspecifikke performance deres fokus i retning af emner som ensomhed og forbundethed, og publikum inviteres ind i et intimt rum, hvor formens bevægelser fuldender, hvad der forbliver uforståeligt i sproget.

Kun adgang med forudbestilte billetter.

Find din billet til performance kl. 19-19.45 her.

Find din billet til performance kl. 20-20.45 her.

 

24. juni, kl. 19.30–20.15
Ombord på en båd, der sejler fra O – Overgaden til Copenhagen Contemporary

Henrik Vibskov, Parade

Vibskov arrangerer en parade, hvor musik, kunst og mode møder byens borgere som en samlet helhed. Paraden, der består af syngende performere klædt i kostumer specielt designet til lejligheden af Vibskov, bliver en ‘helende gåtur’, hvor fortiden genlyder i nutiden og opleves som en fremtidsprofeti. Med sine kostumer, som er karakteriseret af en grafisk silhuet og en ensartet farveskala, bringer Vibskov en marcherende gruppe ud i Københavns gader, hvis påklædning minder om 1800-tallets kvinders, når de bar fisk til havnen ved Gl Strand fra det nordlige København.

Paraden vækker mindelser om disse kvinders færd og deres nedarvede forbindelse til havet og fremstår som en hyldest til disse og de matriarkalske strukturer, som de frembringer. Paraden inviterer byens borgere til at følge trop, betragte eller bare nyde det magiske, spøgelsesagtige nærvær, som teaterkostumerne sammen med melodierne skaber omkring dem. Optoget bevæger sig gennem byen mod havnen, forbinder den ene performance med den næste og understreger på denne vis, hvordan afstande i byen og på vandet kan opleves forskelligt, når de opleves i et anderledes tempo.

 

24. juni, kl. 20.30
Copenhagen Contemporary

Taler af direktørerne for de seks kunsthaller:

Helene Nyborg Bay, Dina Vester Feilberg, Marie Nipper, Michael Thouber, Anne Hagen Kielgast og Aukje Lepoutre Ravn.

 

24. juni, kl. 21.00–23.00
I nærheden af Copenhagen Contemporary (Beddingen)

Monster Chetwynd, Tears

Tears er en storstilet installation og performance, som kunstneren Monster Chetwynd skabte til Art Basel 2021. Chetwynds skulpturelle installation og performance Tears er inspireret af Salvador Dalís perle i form af et grædende øje og ligger i forlængelse af hendes kunstneriske praksis, som ofte involverer performative værker, forskellige medier og beskueren selv. I området uden for CC vil Chetwynd transformere Dalís dyrebare objekt til et fragmenteret skulpturelt rum, hvor såkaldte Zorbs triller omkring. Performere inde i disse kæmpestore transparente balloner vil begynde at bevæge sig i overensstemmelse med kunstnerens koreografi og således skabe en scene med dansende tårer. Indimellem vil dansere i glamourøse kostumer fremføre et spektakulært indslag imellem disse Zorbs. Tanken med projektet var at skabe et øjebliks festlig poetisk absurditet foran indgangen til messen – en humoristisk men emfatisk kommentar til det historiske øjeblik, som vi aktuelt lever i.

Installationen vil være tilgængelig fra kl. 22.00 til 23.00

 

24. juni, kl. 23.10–23.35
I nærheden af Copenhagen Contemporary

Maja Malou Lyse & Esben Weile Kjær, The Big Gang Bang Theory

Til Art in a Day inviterer Weile Kjær og Lyse dig til at overvære et fyrværkeris identitetskrise. The Big Gang Bang Theory er et eksperimentelt fyrværkerishow udviklet i samarbejde med Nian Fireworks. Værket leger med publikums forventninger til denne regelbundne form for ‘underholdning til særlige lejligheder’, sædvanligvis opbygget som et vedvarende crescendo, der bevæger sig frem mod et klimaks, følelsesfuldt iscenesat og styret. Showet udfolder sig her med en helt anderledes rytme – asymmetrisk og sporadisk. Det ledsages af fyrværkeriets monolog – det deler sine indre konflikter med publikum, mens det eksploderer over dem. Krisen har erstattet klimakset. Fyrværkeriet forsøger at slippe fri af sin egen historie som en potent form for æstetiseret vold, der bruges til at fejre stagnerende politiske regimer og rigdom, men kæmper for at give slip på sit flamboyante væsen. Oplev The Big Gang Bang Theory på Copenhagen Contemporary.

 

24. juni, kl. 23.49–23.59
Copenhagen Contemporary

Peaches

Peaches indtager igen scenen under Art in a Day, hvor hun afslutter programmet  med en intens koncert på CC.

Den ikoniske feministiske musiker, producer, instruktør og performancekunstner Peaches har igennem næsten to årtier skubbet til grænserne for og udøvet umådelig indflydelse på den traditionelle popkultur fra et sted uden for dens grænser. Med sin dristige, seksuelt progressive praksis formet i hendes eget billede har hun skabt historie både i musikkens og billedkunstens verden.

Peaches har samarbejdet med et væld af musikere, lige fra Iggy Pop og Daft Punk til Kim Gordon og Major Lazer, hendes musik indgår i vigtige kulturelle værker som Lost In Translation, The Handmaid’s Tale, Broad City m.fl. Peaches, der er blevet kaldt en ‘ægte heltinde’ af New York Times, har udgivet fem anmelderroste studiealbummer, som blander elektronisk musik, hiphop og punkrock, mens teksterne behandler emner som kønspolitik, seksuel identitet, aldersdiskrimination og patriarkatet. Magasinet Uncut har begejstret skrevet, at hendes værker forener “finkultur, lavpandet humor og luksuriøs snavs [i] en stærkt forførende kombination,” mens Rolling Stone har kaldt hende “surrealistisk morsom [og] beskidt.” Peaches er tillige en produktiv billedkunstner og har instrueret flere end tyve af sine egne videoer, designet et af populærmusikkens mest rå og kreative sceneshows og deltaget i moderne kunsts mest prestigefyldte sammenkomster, lige fra Art Basel Miami til Venedig Biennalen.

 

Afterparty med DJ’s på Copenhagen Contemporary

Maja Malou Lyse og Esben Weile Kjær vil gæste som DJ’s mellem 00:00 og 01:00

 

Bemærk venligst: Der kan forekomme mindre ændringer i programmet.