For virksomheder

Udlejning

Støt CC

Udlejning

Arrangementer og konferencer på Copenhagen Contemporary

Hold dit næste store arrangement på Copenhagen Contemporary midt i det spirende kulturkvarter på Refshaleøen. Kunstcentret er beliggende 10 minutter fra Kgs. Nytorv og kun et stenkast fra Noma, Alchemist, Amager Bakke/CopenHill, Lynettehavnen, Reffen (Copenhagen Street Food) og havnebade.

Copenhagen Contemporarys 658 kvadratmeter store eventsal i B&Ws prægtige gamle svejsehal er ideel til konferencer, større møder, koncerter, julefrokoster, modeshows og marketing events. Salens åbne rum og rå industrielle æstetik giver den kræsne arrangør mulighed for at skræddersy opsætningen efter eget ønske.
Salen har kapacitet til 348 personer og har egen indgang samt fire toiletter tilknyttet. Copenhagen Contemporary samarbejder med professionelle madleverandører og teknikere, som kan hjælpe med at skabe en uforglemmelig dag. Ønskes egne leverandører, er dette også muligt.

Vi har også lokaler til mindre arrangementer og konferencer.

For mere information om udlejning og priser, skriv til event@cphco.org

Inddrag kunsten i dit arrangement med en omvisning

Copenhagen Contemporary tilbyder omvisninger i de aktuelle udstillinger for dem, der ønsker at kombinere et arrangement med en særlig oplevelse i kunsten og udstillingshallerne. En omvisning varer ca. 45 minutter og skræddersys efter behov og ønsker.

En omvisning koster fra 600 kr. for op til 20 personer ad gangen i forbindelse med leje af eventsalen. For omvisninger til private og grupper, se her.

 

Se udstillingerne efter lukketid 

Ønskes en helt unik oplevelse, er der mulighed for at gå på opdagelse i Copenhagen Contemporarys udstillinger efter lukketid. En særåbning af kunstcentret kan enten kombineres med et aftenarrangement i eventsalen eller arrangeres som en selvstændig aktivitet. Afrund aftenen med et glas vin og snacks, som kan nydes i foyeren. Kontakt os og hør mere om priser og varighed.

Støt CC

Vil du være med til at udvikle kunstformidlingen til fremtidige generationer og samtidig styrke din virksomheds profil? Så kontakt os for mere information om mulighederne for at være sponsor eller partner.  

Copenhagen Contemporarys vision er at skabe et levende samlingssted, hvor international kunst møder mennesker uagtet alder og baggrund.

Med generøs hjælp fra sponsorer og partnere kan Copenhagen Contemporary realisere sine ambitioner og fortsætte sit arbejde med at vise og formidle installationskunst i stor skala til et bredt publikum.

Ønsker din virksomhed at bidrage til at skabe den internationale kunstscene i København og udvikle CCs arbejde med kunst som ramme om fællesskaber på tværs af generationer og formidling af installationskunst i stor skala? Så tager Copenhagen Contemporary med glæde imod nye sponsorer og partnere.

Muligheder               

Sammen med din virksomhed vil Copenhagen Contemporary skabe et meningsgivende samarbejdsformat med udgangspunkt i jeres behov. Det kan være alt fra at sponsorere en udstilling, en arrangementsrække eller undervisningsforløb til et stærkt partnerskab, der strækker sig over flere år.

 

Fordelene ved at være sponsor eller partner

Copenhagen Contemporary skræddersyr en række fordele til hver sponsor eller partner i overensstemmelse med dennes ønsker. Fordele kan fx være medarbejdergoder, kundepleje og synlighed.

For mere information, kontakt event@cphco.org