For virksomheder

Udlejning

Udlejning

Arrangementer og konferencer på Copenhagen Contemporary

Hold jeres næste møde eller arrangement på Copenhagen Contemporary midt i det spirende kulturkvarter på Refshaleøen. Kunstcentret ligger blot 10 minutter fra Kgs. Nytorv og er omgivet af kreative virksomheder fra både vækstlaget og den etablerede gastronomi-, event-, vin- og kunstbranche. Refshaleøens mangfoldige virksomheder arbejder tæt sammen og bidrager til vores unikke og legende eventrammer.

Med sine 658 kvadratmeter er CC’s eventsal i B&Ws prægtige gamle svejsehal ideel til alt fra konferencer, koncerter, middage til modeshows. Derudover råder CC over en række lokaler med plads fra 8-500 personer, og vi kan derfor skræddersy events til alle behov. Vi samarbejder med professionelle, lokale madleverandører og teknikere, som kan hjælpe med at skabe en uforglemmelig dag. Ønskes egne leverandører er dette også muligt.

 

Inddrag kunsten i dit arrangement med en omvisning

CC tilbyder desuden omvisninger i de aktuelle udstillinger for dem, der ønsker at kombinere et arrangement med en særlig oplevelse i kunsten og udstillingshallerne. Ønskes en helt unik oplevelse, er der mulighed for at gå på opdagelse i CCs udstillinger efter lukketid. For omvisninger til private og grupper, se her.

Lokaleoversigt

Hal 6 med plads til 500 gæster i biografopsætning eller op til 400 spisende gæster.

Panorama med plads til 120 spisende gæster.

Mødelokaler:

Balcony 15 personer

Repos 20 personer

Floor 20 – 60 personer

Booking / Kontakt

For mere information om udlejning og priser bedes du udfylde dette skema, og vedhæfte det i en mail til event@cphco.org

Leverandører

Nuværende madleverandører Martin Tradsborg (restaurant partner Calma, Gaijin, m.fl.)

Teknisk leverandør Nordic Rentals.