CC STUDIO

Omvisninger

På CC sætter vi en ære i at formidle kunst på levende og inspirerende måder med fokus på faglighed, perspektiv og nysgerrighed. Vores formidling tager altid udgangspunkt i de aktuelle udstillinger. Læs mere om dem her.

En omvisning i de aktuelle udstillinger på CC varer cirka 45 minutter, og vi tilrettelægger den med udgangspunkt i jeres ønsker. Uanset om I er en virksomhed, en kunstforening, en familie eller en vennegruppe, så inviterer vi jer med på en særlig oplevelse i kunsten og rummene. En omvisning hos os er for alle, der har lyst til at få en fælles oplevelse af samtidskunsten i stor skala. Både jer, der har stor erfaring med kunst, og jer, der ikke plejer at besøge udstillinger. Vi er kunstfagligt uddannede og sætter pris på dialogen med jer.

En gruppe må maksimum være på 28 personer. Er I mere end 28 personer, skal I booke to omvisere. Skriv eller ring venligst til vores booking for bestilling. Skriv gerne lidt om, hvem I er, og om I har særlige ønsker til omvisningen.

Pris

En omvisning koster 600 kr. før kl. 17.00 på hverdage, 700 kr. efter kl. 17.00 på hverdage, 800 kr. i weekender. Dertil kommer entréprisen, som er 75 kr. pr. person over 18 år.

Særlige arrangementer

Vi tilrettelægger også gerne et særligt arrangement. Kontakt os for nærmere aftale og pris.

Kunstformidlere på CC har alle kunstfaglig baggrund. De er uddannede kunstnere eller kunsthistorikere eller studerende inden for de kunstfaglige fag. Vi arbejder dialogbaseret, og der er plads til spørgsmål og diskussion – uanset om I er en virksomhed, en kunstforening, en familie eller vennegruppe, og uanset hvilken alder I har. Omvisningen er for alle, der har lyst til at få en fælles oplevelse af samtidskunst i stor skala. Både jer, der har erfaring med kunst, og jer, der ikke plejer at besøge udstillinger.

Gruppebesøg på egen hånd

Er I en større gruppe, der planlægger et besøg på egen hånd, tager vi med glæde imod jer, men det er nødvendigt, at I melder jeres ankomst senest en uge inden ankomst.

Besøget skal foregå inden for de almindelige åbningstider.
Skriv til os på ccstudio@cphco.org for at bestille en tid. Skriv dato og tidspunkt for jeres planlagte besøg og jeres kontaktoplysninger. Vi besvarer jeres henvendelse med en bekræftelse og sender jer retningslinjer om besøget sammen med denne. Vi lægger besøget i kalenderen og er klar til at tage imod jer, når I kommer.

Når I bevæger jer rundt i udstillingshallerne, gælder et særligt regelsæt. I skal dele jer op i mindre grupper á cirka 6 personer, og hvis der er børn i gruppen, skal de være sammen med voksne under hele besøget.
Meld venligst afbud, hvis I ikke ønsker at komme alligevel. Så kan andre få tilbudt jeres plads. Vi beder alle i gruppen sætte sig godt ind i vores regelsæt allerede inden ankomst. Det bliver derfor sendt til jer sammen med jeres bekræftelse.

Pris

For grupper på mindst 15 personer er entréprisen 75 kr. pr. person over 18 år.
Er I 14 personer eller færre, betaler I almindelig entré på 120 kr. pr. person over 18 år.

Kommer I med en skoleklasse som en del af et undervisningsforløb, gælder andre regler for gruppebesøg på egen hånd. Du kan læse mere her.

Booking

Book venligst omvisninger på ccstudio@cphco.org eller ring til os på + 45 2989 7288.

Vores booking er åben for telefoniske henvendelser tirsdag-fredag kl. 9-12. Vi besvarer mails tirsdag – fredag.

Vi ser gerne, at I booker omvisningen en uge før, I ønsker at komme.

En aftale er først gældende, når I har modtaget en bekræftelse.

Betaling

Vi ser helst, at I betaler ved ankomsten. Hvis dette ikke er muligt, kan vi sende en faktura til jer inden ankomsten. Ved fakturering tager vi et administrationsgebyr på 125 kr.

Afbestilling

Hvis I afbestiller omvisningen senest 48 timer, inden den skulle have fundet sted, koster det ikke noget. Ved afbestilling senere end 48 timer før planlagt gennemførelse, opkræver vi den fulde pris for omvisningen.

Kontakt

Kontakt os endelig, hvis I ønsker at vide mere om muligheder for særlige arrangementer eller spørgsmål

+ 45 2989 7288

ccstudio@cphco.org

Prøv

Snak

Tænk

CC STUDIO

Undervisning

På CC tilbyder vi faste undervisningsforløb i blandt andet Samtidskunst, Kunst med alle sanser, Billedanalyse og Performanceopskrifter. Derudover udvikler vi altid særlige forløb til de aktuelle udstillinger. Læs om udstillingerne her.

Vi arbejder med dialogbaseret undervisning for alle aldersgrupper – også voksne. Vi har udviklet programmer og læringsforløb til folkeskoler, specialskoler, ungdomsuddannelser, institutioner, videregående uddannelser, familier, arbejdspladser og andre grupper.

Skriv til os på ccstudio@cphco.org eller ring til vores booking på +45 2989 7288, hvis I vil vide mere, booke eller melde jeres ankomst på egen hånd.

Kontakt os også meget gerne med spørgsmål, idéer og forslag til samarbejde.

Grundskolen

Billedanalyse

Emner: Kunsthistorie, billedanalyse

Fag: Dansk, billedkunst, historie

Hvilke metoder og værktøjer kan vi bruge, når vi ser på kunst? Og hvad stiller vi op med samtidskunsten? I dette forløb bevæger vi os rundt i huset til de forskellige udstillinger, åbner værkerne med spørgsmål og aktiviteter og afprøver forskellige måder at analysere kunstværker på.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med billedanalyse i CC Studios værksted.

Samtidskunst

Emner: Samtidskunst, perspektivering, samarbejde, analyse, deltagelse

Fag: Dansk, billedkunst, historie

Hvad er samtidskunst? Hvordan definerer og beskriver vi den? Vi undersøger, analyserer og perspektiverer samtidskunsten på CC og prøver at blive klogere på den tid, vi lever i.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med samtidskunsten i CC Studios værksted.

Kunst med alle sanser

Emner: Sanser, farver, leg, motorik

Fag: Billedkunst, dansk, Håndværk og design

I dette forløb undersøger vi udstillingerne på CC med alle sanser. Vi bevæger os gennem de forskellige udstillinger, involverer høre-, dufte- og følesansen. Udfordrer kroppen, leger og taler om, hvad vi oplever undervejs. Hvad sker der, når beskueren forvandles til deltager? Og hvordan oplever vi kunsten, når vi i fællesskab er aktive i den og med den?

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt ved at involvere flere sanser og materialer i CC Studios værksted.

James Turrell

Dette forløb kan bookes i tidsrummet 09.00-11.00 onsdag-fredag og tirsdag 9.00-15.00

Emner: Lys, perception, sanser, fænomenologi

Fag: Fysik, billedkunst

Kunstneren James Turrell er en del af den amerikanske kunstbevægelse Light and Space. På CC viser vi dette monumentale værk, som eleverne kan opleve og arbejde med på dette undervisningsforløb. De får indblik i lys- og installationskunst og kan mærke, hvordan lys og farver påvirker følelser, krop og opfattelse af rum. Forløbet undersøger spørgsmål som; Hvad er lys? Hvorfor er himlen blå? Hvordan ser vi farver?

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb får eleverne mulighed for at arbejde undersøgende og kreativt med, hvad det vil sige at skabe rum og lys. Eleverne får desuden mulighed for at producere egne værker med afsæt i lys, rum og farveteori.

Yet, It Moves!

Emner: Kunst, bevægelse, videnskab

Fag: Fysik, billedkunst, naturvidenskab

Få et indblik i vores særudstilling Yet, It moves!

Udstillingen undersøger bevægelse omkring, inden i – og over os.

Kunstnere har gennem samtaler med forskere i atomfysik, neurovidenskab og astrofysik fået ideer til værkerne på udstillingen.

Vores undervisning er dialogbaseret, og i løbet af forløbet vil vores kunstformidler gennem spørgsmål og øvelser komme omkring alt fra stjerner og planeters bevægelser, til de små mikroskopiske bevægelser der sker i vores krop.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Bemærk: udstillingen er mørk og har høje lyde. Det kan virke voldsomt på nogen, hvis du har brug for at høre mere for at forberede dine elever på besøget, så send en mail til ccstudio@cphco.org

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med udstillingen i CC Studios værksted. I forbindelse med Yet, It Moves! vil vi i værkstedet bl.a. skabe mobiler til klasseværelset.

Beautiful Repair

Emner: Samtidskunst, identitet, klima og bæredygtighed, mode, (re)-design

Fag: Dansk, billedkunst, håndværk og design, samfundsfag

 På dette undervisningsforløb arbejder vi med gruppeudstillingen Beautiful Repair, som præsenterer værker skabt af 15 unge kunstnere og designere. Udstillingen undersøger krydsfeltet mellem kunst og design og fokuserer på tematikker såsom reparationsæstetik, re-design og upcycling, som er blevet en kreativ drivkraft for en ny generation af kunstnere og designere.

På de forløb, der varer 2 timer, vil vi lade os inspirere af udstillingens tematikker og selv arbejde skabende i vores værksted, hvor eleverne vil blive introduceret til broderi som udtryksform. Gennem forløbet vil vi bl.a. arbejde med at skabe en større bevidsthed om bæredygtigheden, reparationen og genbrugets muligheder.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med inspiration fra udstillingen i form af bl.a. broderi.

Ungdoms- og voksenuddannelser

Billedanalyse

Emner: Kunsthistorie, billedanalyse

Fag: Dansk, billedkunst, historie

Hvilke metoder og værktøjer kan vi bruge, når vi ser på kunst? Og hvad stiller vi op med samtidskunsten? I dette forløb bevæger vi os rundt i huset til de forskellige udstillinger, åbner værkerne med spørgsmål og aktiviteter og afprøver forskellige måder at analysere kunstværker på.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med billedanalyse i CC Studios værksted.

Samtidskunst

Emner: Samtidskunst, kontekstualisering, perspektivering, samarbejde, analyse, deltagelse

Fag: Dansk, billedkunst, historie

Hvad er samtidskunst? Hvordan definerer og beskriver vi den? Vi undersøger, analyserer og perspektiverer samtidskunsten på CC og prøver at blive klogere på den tid, vi lever i.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med samtidskunsten i CC Studios værksted.

Kunsten som rum for leg og læring

Emner: Kunstformidling, dialogisk undervisning, brugerinddragelse

CC Studio er CCs formidlingscenter. I dette forløb får I en introduktion til den dialogiske læring og de forskellige former for kunstformidling, som vi baserer arbejdet på. Hos os indgår leg, krop og sansning altid i mødet med kunsten, og sammen med vores kunstformidler får I mulighed for at prøve forskellige øvelser, som vi har udviklet. Forløbet åbner for udforskning af det særlige refleksionsrum, som kunst kan være med til at skabe.

Kunstinstitution uden samling

Emner: Kunstinstitutioner, kuratering, institutionsanalyse, kulturarv

Copenhagen Contemporary er et kunstcenter og altså ikke et museum. Men hvad er forskellen? Og hvordan driver man et kunstcenter? Hvilke udfordringer og særlige muligheder har vi på CC? I kommer huset rundt sammen med vores kunstformidler og undersøger udstillinger, aktiviteter og rum. I får et indblik i CC som kulturinstitution og bliver introduceret til, hvordan vi laver udstillinger, formidling, events m.m.

James Turrell

Dette forløb kan bookes i tidsrummet 09.00-11.00 onsdag-fredag og tirsdag 9.00-15.00

Emner: Lys, perception, sanser, fænomenologi

Fag: Fysik, billedkunst,

Kunstneren James Turrell er en del af den amerikanske kunstbevægelse Light and Space. På CC viser vi dette monumentale værk, som eleverne kan opleve og arbejde med på dette undervisningsforløb. De får indblik i lys- og installationskunst og kan mærke, hvordan lys og farver påvirker følelser, krop og opfattelse af rum. Forløbet undersøger spørgsmål som; Hvad er lys? Hvorfor er himlen blå? Hvordan ser vi farver?

 

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb får eleverne mulighed for at arbejde undersøgende og kreativt med, hvad det vil sige at skabe rum og lys. Eleverne får desuden mulighed for at producere egne værker med afsæt i lys, rum og farveteori.

Yet, It Moves!

Dette forløb kan bookes i tidsrummet 09.00-11.00 onsdag-fredag og tirsdag 9.00-15.00

Emner: Kunst, bevægelse, videnskab

Fag: Fysik, billedkunst, naturvidenskab

Få et indblik i vores særudstilling Yet, It moves!

Udstillingen undersøger bevægelse omkring, inden i – og over os.

Kunstnere har gennem samtaler med forskere i atomfysik, neurovidenskab og astrofysik fået ideer til værkerne på udstillingen.

Vores undervisning er dialogbaseret, og i løbet af forløbet vil vores kunstformidler gennem spørgsmål og øvelser komme omkring alt fra stjerner og planeters bevægelser, til de små mikroskopiske bevægelser der sker i vores krop.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Bemærk: udstillingen er mørk og har høje lyde. Det kan virke voldsomt på nogen, hvis du har brug for at høre mere for at forberede dine elever på besøget, så send en mail til ccstudio@cphco.org

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med udstillingen i CC Studios værksted. I forbindelse med Yet, It Moves! vil vi i værkstedet bl.a. skabe mobiler til klasseværelset.

Beautiful Repair

Emner: Samtidskunst, identitet, klima og bæredygtighed, mode, (re)-design

Fag: Dansk, billedkunst, håndværk og design, samfundsfag

 På dette undervisningsforløb arbejder vi med gruppeudstillingen Beautiful Repair, som præsenterer værker skabt af 15 unge kunstnere og designere. Udstillingen undersøger krydsfeltet mellem kunst og design og fokuserer på tematikker såsom reparationsæstetik, re-design og upcycling, som er blevet en kreativ drivkraft for en ny generation af kunstnere og designere.

På de forløb, der varer 2 timer, vil vi lade os inspirere af udstillingens tematikker og selv arbejde skabende i vores værksted, hvor eleverne vil blive introduceret til broderi som udtryksform. Gennem forløbet vil vi bl.a. arbejde med at skabe en større bevidsthed om bæredygtigheden, reparationen og genbrugets muligheder.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med inspiration fra udstillingen i form af bl.a. broderi.

Dagsinstitutioner

Info

Forløb for børn fra 2-6 år. Alle vores forløb tilpasses børnenes alder. Vi udvikler også gerne forløb i samarbejde med jer.

Særpris for daginstitutioner er 800 kr. for 2-timers forløb og 500 kr. for 1-times forløb.

Kunst med alle sanser

Sammen går vi tur i den store udstillingssal. Børnenes iagttagelser og tanker danner grundlaget for forløbet. Vi tager os god tid til at undersøge kunstværkerne, lege og tale om, hvad vi oplever undervejs. Vi fokuserer på sanser, farver, leg og motorik.

Værksted: På vores 2-timers forløb får børnene mulighed for at lave et sanseportræt af sig selv. Vi arbejder kreativt med brug af flere sanser og forskellige materialer i værkstedet.

Særlige forløb

Vi har blandt andet udviklet særlige forløb sammen med Det Frie Gymnasium, kunstnerkollektivet vontrapp, Live Art Danmark, Københavns Kunstskole, Aalborg Universitet, boligforeningen Bo-Vita og Aktivitetscentret Sundholm.

Vi har også udviklet længere tematiske læringsforløb for grundskolen.

Kontakt os endelig for en snak, hvis I har særlige behov og ønsker. Vi udvikler meget gerne sammen med jer.

ccstudio@cphco.org eller på tlf. +45 2989 7288

Formidlingsmateriale

Booking

Book venligst undervisning på ccstudio@cphco.org eller ring til os på +45 2989 7288.

Vores booking er åben for telefoniske henvendelser tirsdag-fredag kl. 9-12. Vi besvarer mails tirsdag – fredag.

Vi ser gerne, at I booker undervisningen en uge før, I ønsker forløbet.

En aftale er først gældende, når I har modtaget en bekræftelse.

Adgang

CC giver gratis adgang til

 • Vuggestuer og børnehaver
 • Fritidsordninger/SFO/Ungdomsklubber
 • Grupper af børn og unge, der kommer sammen med deres undervisere – enten for at deltage i et bestilt undervisningsforløb eller for at opleve på egen hånd
 • Grupper af unge over 18 år, der går på ungdomsuddannelse, videregående uddannelse eller voksenuddannelse og kommer sammen med deres undervisere – uanset om de kommer på egen hånd eller for at deltage i et bestilt undervisningsforløb på CC

Højskoleelever, der kommer med deres underviser for at besøge CC på egen hånd, kan komme ind til reduceret entré på 75 kr. Ved bestilte undervisningsforløb er der gratis entré.

Undervisning

Vi tilbyder undervisning i dette tidsrum:

Tirsdag fra kl. 9.00-16.00
Onsdag og fredag fra kl. 9.00 – 17.30
Torsdag fra kl. 9.00-20.30

Skriv eller ring til vores booking for at lave aftaler.

I tidsrummet fra kl. 9-11.00 har CC skal hold følges med underviser. Når CC åbner kl. 11, er I velkomne til at blive på CC.

Besøg på egen hånd

I er velkomne til at besøge kunstcentret på egen hånd for at opleve udstillingerne.

Der gælder disse regler omkring besøget:

 • Vi kan tage imod jer til et besøg på egen hånd inden for de almindelige åbningstider.
 • Vi kan kun tage imod jer til et gratis besøg på egen hånd, hvis I har meldt jeres ankomst senest en uge før. I skal skrive til os og bestille en tid, og også give os kontaktoplysninger, hvis vi skulle få brug for at kontakte jer.
 • Vi besvarer jeres henvendelse med en bekræftelse. Vi sender jer retningslinjer om besøget sammen med bekræftelsen. Vi lægger besøget i kalenderen og er klar til at tage imod jer, når I kommer.
 • Hvis I er en børnehave, skal I være en voksen pr. seks børn
 • Hvis I er en grundskole, skal I være en voksen pr. 12 elever
 • Hvis I er et hold med unge fra 16 år og opefter, skal I være mindst en voksen pr. 20 unge
 • Når I bevæger jer rundt i udstillingshallerne, skal I dele jer op i mindre grupper.
 • Hvis I ikke ønsker at komme alligevel, så skal I venligst melde afbud, så snart I kan. Så kan andre få tilbudt jeres plads.

Priser

Vi tilbyder:

1-times forløb koster 600 kr.
2-timers forløb med aktiviteter i vores værksted koster 900 kr.

Betaling

Vi ser helst, at I betaler ved ankomsten. Hvis dette ikke er muligt, kan vi sende en faktura til jer inden ankomsten.
Ved fakturering tager vi et administrationsgebyr på 125 kr.

Afbestilling

Hvis I afbestiller undervisningen senest 48 timer, inden den skulle have fundet sted, koster det ikke noget. Ved afbestilling senere end 48 timer før planlagt gennemførelse, opkræver vi den fulde pris for undervisningen.

Kontakt

Vores lærings- og undervisningsforløb formes ofte i samarbejde og dialog med de jer, så kontakt os meget gerne for en snak.

Kontakt os også, hvis I ønsker at vide mere om muligheden for partnerskaber eller har ideer til udviklingsprojekter

+45 2989 7288

ccstudio@cphco.org

Værksted

CCs værksted er placeret på 1. sal i kunstcentret. Værkstedet inviterer inden for hver lørdag og søndag fra kl. 11.00-17.30. Alle er velkomne, og aktiviteterne er altid velegnede til både børn og voksne.

Det er gratis at deltage i aktiviteterne i værkstedet og Hal 4, og tilmelding er ikke nødvendig.

Børn og unge

CC er et kunstcenter, der er indrettet til at tage imod gæster i alle aldre.

Vi har rum, hvor I kan spise medbragt mad og drikke, og vi har plads til klapvogne, pauser, snak og en middagssøvn.

Vi anvender altid de bedste materialer til de kunstneriske aktiviteter, og vi foretrækker ikke-digitale aktiviteter. Vi er optaget af dialog, leg og fordybelse.

Udstillingsværter og værkstedsformidlere tager imod alle steder i kunstcentret og er altid parat til en snak om kunsten – også med de yngste gæster.

I udstillingerne har vi udviklet formidlingsmateriale, der er særlig egnet til børn.

Vi tilbyder særlige aktiviteter i skoleferierne, og i sommerferien tilbyder vi sommerskoler med aktiviteter i udstillingerne, værkstedet og på Refshaleøen. Følg med i kalenderen.

Om CC Studio

CC Studio er navnet på Copenhagen Contemporarys arbejde med formidling og læring. Det er både et konkret sted på CC og et ord, der beskriver den måde, vi tænker og praktiserer formidling på i hele kunstcentret. Samtidig er det et værksted, hvor man kan fordybe sig, undersøge materialer, gå på opdagelse og tænke.
Vi har base på 1. sal, der rummer kreative værkstedslokaler, udstillingssale og specialdesignede områder til læring, afslapning og refleksion.

På CC skaber vi udstillinger, som I kan opleve med hele kroppen og forhåbentlig blive inspireret af. Kunst, der måske får jer til at stille spørgsmål, tænke, grine, lege, diskutere og lære andre at kende. CC Studio udvikler formidlingsmateriale, som alle kan bruge som inspiration til besøget på kunstcenteret. Vi vægter samtalen og udveksling af oplever og tanker meget højt.

Fællesskab er omdrejningspunktet for CC Studios arbejde. Vores faciliteter, materialer og aktiviteter er udviklet med det formål at bringe børn, unge og voksne sammen. Nye fællesskaber tager form og vi tror på, at eksisterende fællesskaber bliver stærkere, når vi møder hinanden gennem kreative og fysiske aktiviteter i udstillingerne.

Hvis I ikke er vant til at besøge udstillingssteder, så giver vi jer gerne idéer til, hvordan I kan opleve huset og kunsten sammen. Målet er, at alle får mulighed for at møde kunsten på en engagerende og uformel måde.

Værksted

Værkstedet har åbent hver lørdag og søndag fra kl. 11 til 17.30. Her kan børn og voksne arbejde med forskellige materialer sammen med vores værkstedskunstnere. Det er gratis at arbejde i værkstedet efter betalt entré. I kan også booke værkstedet på hverdage.

Udstillingsværter

I alle kunstcenterets åbningstimer står vores hold af dedikerede udstillingsværter klar til at tage imod jer i alle vores udstillinger. Udstillingsværterne tilbyder et uformelt møde med kunsten og står til rådighed, hvis I vil vide mere om udstillingerne og CC. Sammen kan I lære, reflektere og udforske kunsten sammen. Bare spørg løs, når I møder dem rundt om i udstillingshallerne.

Playscapes i hal 4

Vi inviterer anerkendte internationale kunstnere til at skabe totalinstallationer skræddersyet til CC Studio – såkaldte playscapes, som alle kan udforske, lege i og undersøge med kroppen.

I oktober åbner vi udstillingen Gudernes Lager af den danske kunstner Hannah Toticki. Her indgår blandt andet en stor strikkeskulptur og en installation med vinger.

Tidligere viste vi udstillingen El barco de barro (The Clay Ship) af kunstneren Sol Calero, der er født i Venezuela. Hun indrettede hallen med pavilloner, møbler og et stort lerværksted, som alle kunne blive en del af.

Den svenske kunstner Jacob Dahlgren skabte det første playscape Art is Life, på CC i 2019 med værker bygget af flere end 700 dartskiver, 300 vægte og 10.000 silkebånd.

Skoler og institutioner

Vi arbejder med dialogbaseret undervisning for alle aldersgrupper – også voksne. Vi har udviklet programmer og læringsforløb til institutioner, børnefamilier, ungdomsuddannelser, arbejdspladser og andre grupper. Både faste forløb i fx billedanalyse og samtidskunst, som I altid kan booke, og særlige forløb med udgangspunkt i aktuelle udstillinger.

Skoler og institutioner er også meget velkomne på CC på egen hånd.

Skriv til os på ccstudio@cphco.org eller ring +45 2989 7288, hvis I vil vide mere, booke eller melde jeres ankomst på egen hånd.

Vi oplever hver dag, at kunst er et unikt udgangspunkt for læring og en sjov og inspirerende ramme for aktiviteter, leg og samtale. Arbejdet med kunst kan gøre os til aktive samfundsborgere og få os til at forholde os kritisk til verden omkring os.

Kontakt os meget gerne med spørgsmål, idéer og forslag til samarbejde.

Kontakt os

ccstudio@cphco.org
+45 2989 7288

Ditte Meyer Nielsen
Kunstformidler
ditte@cphco.org

Karen Bohøj
Kunstformidler (på barsel)
karen@cphco.org

Ida Lodsgaard
Kunstformidler
idal@cphco.org