CC STUDIO

Omvisninger

På CC sætter vi en ære i at formidle kunst på levende og inspirerende måder med fokus på faglighed, perspektiv og nysgerrighed. Udstillingen Light & Space rummer mange sårbare værker, og der er ikke meget plads i rummene. Det er en omfattende udstilling, og mange gæster ønsker at få mulighed for at fordybe sig i værkerne i eget tempo. Derfor tilbyder vi flere typer af omvisninger til udstillingen Light & Space.

Et spændende introducerende foredrag i ord og billeder

Den kunstfaglige formidler introducerer udstillingen og kunstnerne og perspektiverer til samtidskunsten.
Foredraget varer cirka 30 minutter i et særskilt lokale, og der er mulighed for spørgsmål og debat. Efter foredraget følger kunstformidleren jer ind i den første udstillingshal og introducerer et par af de legendariske værker. Derefter bevæger I jer selv igennem resten af den omfattende udstilling i eget tempo.

Vi kan tage imod jer til et introducerende foredrag inden for de almindelige åbningstider

Maksimum 25 personer.

Pris

Entrépris er 75 kr. pr. person over 18 år.
Introducerende foredrag koster 600 kr. før kl. 17.00 på hverdage, 700 kr. efter kl. 17.00 på hverdage, 800 kr. i weekender

Guidet tur i udstillingen

Vi tilbyder også en guidet tur i udstillingen for grupper på maksimum 6 personer. Den kunstfaglige formidler introducerer udstillingen og kunstnerne og viser jer en lang række af værkerne på udstillingen.

Maksimum 6 personer.

Pris

Entrépris er 75 kr. pr. person over 18 år.
Guidet tur koster 1300 kr. før kl. 17.00 på hverdage, 1400 kr. efter kl. 17.00 på hverdage, 1500 kr. i weekender

Særlige arrangementer

Vi tilrettelægger også gerne et særligt arrangement. Kontakt os for nærmere aftale og pris.

Kunstformidlere på CC har alle kunstfaglig baggrund. De er uddannede kunstnere eller kunsthistorikere eller studerende inden for de kunstfaglige fag. Vi arbejder dialogbaseret, og der er plads til spørgsmål og diskussion – uanset om I er en virksomhed, en kunstforening, en familie eller vennegruppe, og uanset hvilken alder I har. Omvisningen er for alle, der har lyst til at få en fælles oplevelse af samtidskunst i stor skala. Både jer, der har erfaring med kunst, og jer, der ikke plejer at besøge udstillinger.

Booking

Book venligst omvisninger på ccstudio@cphco.org eller ring til os på + 45 2989 8087.

Vores booking er åben for telefoniske henvendelser tirsdag-fredag kl. 9-12. Vi besvarer mails tirsdag – fredag.

Vi ser gerne, at I booker omvisningen en uge før, I ønsker at komme.

En aftale er først gældende, når I har modtaget en bekræftelse.

Betaling

Vi ser helst, at I betaler ved ankomsten. Hvis dette ikke er muligt, kan vi sende en faktura til jer inden ankomsten.
Ved fakturering tager vi et administrationsgebyr på 125 kr.

Afbestilling

Hvis I afbestiller omvisningen senest 48 timer, inden den skulle have fundet sted, koster det ikke noget. Ved afbestilling senere end 48 timer før planlagt gennemførelse, opkræver vi den fulde pris for omvisningen.

Kontakt

Kontakt os endelig, hvis I ønsker at vide mere om muligheder for særlige arrangementer eller spørgsmål

+ 45 2989 8087

ccstudio@cphco.org

Prøv

Snak

Tænk

CC STUDIO

Undervisning

Udstillingen Light & Space præsenterer mere end 50 værker, og der er meget at fordybe sig i. Nogle af værkerne er sårbare, og der er ikke meget plads i udstillingsrummene. Vi tilbyder undervisning alle de steder i udstillingen, hvor der er plads nok til det – samtidig med at de øvrige gæster oplever udstillingen.

Vi tilbyder særligt tilrettelagte forløb og også fortsat de faste forløb i Samtidskunst, Kunst med alle sanser, Billedanalyse og Performanceopskrifter. I forløbene indgår centrale værker fra Light & Space og besøg i Science & Samtidskunst, et samlet univers i Hal 4 med samtidskunst, laboratorier og arbejdszoner.

Vi arbejder med dialogbaseret undervisning for alle aldersgrupper – også voksne. Vi har udviklet programmer og læringsforløb til institutioner, børnefamilier, ungdomsuddannelser, arbejdspladser og andre grupper.

Skriv til os på ccstudio@cphco.org eller ring til vores booking på +45 2989 8087, hvis I vil vide mere, booke eller melde jeres ankomst på egen hånd.

Kontakt os også meget gerne med spørgsmål, idéer og forslag til samarbejde.

Grundskolen

Billedanalyse

Emner: Kunsthistorie, billedanalyse

Fag: Dansk, billedkunst, historie

Hvilke metoder og værktøjer kan vi bruge, når vi ser på kunst? Og hvad stiller vi op med samtidskunsten? I dette forløb bevæger vi os rundt i huset til de forskellige udstillinger, åbner værkerne med spørgsmål og aktiviteter og afprøver forskellige måder at analysere kunstværker på.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med billedanalyse i CC Studios værksted.

Samtidskunst

Emner: Samtidskunst, perspektivering, samarbejde, analyse, deltagelse

Fag: Dansk, billedkunst, historie

Hvad er samtidskunst? Hvordan definerer og beskriver vi den? Vi undersøger, analyserer og perspektiverer samtidskunsten på CC og prøver at blive klogere på den tid, vi lever i.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med samtidskunsten i CC Studios værksted.

Performanceopskrifter

Emner: Performancekunst, samtidskunst

Fag: Dansk, billedkunst, drama

Hvad er performancekunst, og hvordan arbejder en performancekunstner? I dette forløb lærer eleverne om kunsten ved selv at skabe den. Vi tager udgangspunkt i det arkiv af performanceopskrifter, som CC har opbygget og kontinuerligt udbygger sammen med internationale kunstnere. Opskrifter på performancekunst kaldes også event scores i kunsthistorien og har været brugt af mange kunstnere som en måde at gøre deres liveværker tilgængelige og uafhængige af tid og rum. Med en performanceopskrift kan alle udføre deres egen performance, når og hvor det passer. I forløbet får eleverne både mulighed for afprøve andres performanceopskrifter og lave deres egne.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin vi får på besøg og vores formidler vil meget gerne vide hvis der er noget I ønsker der skal være et særligt fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med performancekunst i CC Studios værksted, i udstillingerne og i og uden for bygningen.

Kunst med alle sanser

Emner: Sanser, farver, leg, motorik

Fag: Billedkunst, dansk, Håndværk og design

I dette forløb undersøger vi udstillingerne på CC med alle sanser. Vi bevæger os gennem de forskellige udstillinger, involverer høre-, dufte- og følesansen. Udfordrer kroppen, leger og taler om, hvad vi oplever undervejs. Hvad sker der, når beskueren forvandles til deltager? Og hvordan oplever vi kunsten, når vi i fællesskab er aktive i den og med den?

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt ved at involvere flere sanser og materialer i CC Studios værksted.

Light & Space

Et undervisningsforløb om Light & Space

Alt er lys og rum. Men hvilken betydning har nærværet og ikke mindst fraværet af lys? Og hvordan virker lysets mange effekter på vores krop og bevidsthed?

I dette undervisningsforløb arbejder vi med udstillingen Light & Space. Elevernes umiddelbare registreringer og erfaringer er udgangspunktet, og vi arbejder altid med øvelser og aktiviteter.

I fællesskab reflekterer vi over, hvordan lyset virker gennem forskellige materialer, farver, former og arkitektur.

Kom og vær med når samtidskunsten udvider rammen for, hvordan vi oplever og forstår lys – og mærk på egen krop, hvad der sker, når den fysiske grænse mellem krop, rum og værk bliver udvisket.

Værksted: På vores 2-timers forløb får eleverne mulighed for at arbejde undersøgende og kreativt med, hvad det vil sige at skabe rum og lys. Eleverne får desuden mulighed for at producere egne værker med afsæt i lys, rum og farveteori.

 

Et undervisningsforløb om arkitektur

Light & Space bevægelsen har siden 1960’erne undersøgt forholdet mellem rum, lys og krop. En eksperimenterende og legende undersøgelse, som har været med til at forme vores visuelle bevidsthed om, hvad lyskunst er i dag.

I dette undervisningsforløb arbejder vi med udstillingen Light & Space og går gennem en værknær og rumanalystisk tilgang på opdagelse i forholdet mellem form, farve, krop og arkitektur. For hvad betyder forholdet mellem materialitet og medie? Og hvad har skala at gøre med vores oplevelse af kunst?

Kom og vær med når vi undersøger krydsfeltet mellem billedkunst og arkitektur og arbejder målrettet med, hvad rum og lys også kan være i vores værksted.

Værksted: På vores 2-timers forløb får eleverne mulighed for at arbejde undersøgende og kreativt med, hvad det vil sige at skabe rum og lys. Eleverne får desuden mulighed for at producere egne værker med afsæt i lys, rum og farveteori

Ungdoms- og voksenuddannelser

Billedanalyse

Emner: Kunsthistorie, billedanalyse

Fag: Dansk, billedkunst, historie

Hvilke metoder og værktøjer kan vi bruge, når vi ser på kunst? Og hvad stiller vi op med samtidskunsten? I dette forløb bevæger vi os rundt i huset til de forskellige udstillinger, åbner værkerne med spørgsmål og aktiviteter og afprøver forskellige måder at analysere kunstværker på.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med billedanalyse i CC Studios værksted.

Samtidskunst

Emner: Samtidskunst, kontekstualisering, perspektivering, samarbejde, analyse, deltagelse

Fag: Dansk, billedkunst, historie

Hvad er samtidskunst? Hvordan definerer og beskriver vi den? Vi undersøger, analyserer og perspektiverer samtidskunsten på CC og prøver at blive klogere på den tid, vi lever i.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med samtidskunsten i CC Studios værksted.

Performanceopskrifter

Emner: Performancekunst, samtidskunst

Fag: Dansk, billedkunst, drama

Hvad er performancekunst, og hvordan arbejder en performancekunstner? I dette forløb lærer eleverne om kunsten ved selv at skabe den. Vi tager udgangspunkt i det arkiv af performanceopskrifter, som CC har opbygget og kontinuerligt udbygger sammen med internationale kunstnere. Opskrifter på performancekunst kaldes også event scores i kunsthistorien og har været brugt af mange kunstnere som en måde at gøre deres liveværker tilgængelige og uafhængige af tid og rum. Med en performanceopskrift kan alle udføre deres egen performance, når og hvor det passer. I forløbet får eleverne både mulighed for afprøve andres performanceopskrifter og lave deres egne.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin vi får på besøg og vores formidler vil meget gerne vide hvis der er noget I ønsker der skal være et særligt fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med performancekunst i CC Studios værksted, i udstillingerne og i og uden for bygningen.

Kunsten som rum for leg og læring

Emner: Kunstformidling, dialogisk undervisning, brugerinddragelse

CC Studio er CCs formidlingscenter. I dette forløb får I en introduktion til den dialogiske læring og de forskellige former for kunstformidling, som vi baserer arbejdet på. Hos os indgår leg, krop og sansning altid i mødet med kunsten, og sammen med vores kunstformidler får I mulighed for at prøve forskellige øvelser, som vi har udviklet. Forløbet åbner for udforskning af det særlige refleksionsrum, som kunst kan være med til at skabe.

Kunstinstitution uden samling

Emner: Kunstinstitutioner, kuratering, institutionsanalyse, kulturarv

Copenhagen Contemporary er et kunstcenter og altså ikke et museum. Men hvad er forskellen? Og hvordan driver man et kunstcenter? Hvilke udfordringer og særlige muligheder har vi på CC? I kommer huset rundt sammen med vores kunstformidler og undersøger udstillinger, aktiviteter og rum. I får et indblik i CC som kulturinstitution og bliver introduceret til, hvordan vi laver udstillinger, formidling, events m.m.

Light & Space

Et undervisningsforløb om Light & Space

Alt er lys og rum. Men hvilken betydning har nærværet og ikke mindst fraværet af lys? Og hvordan virker lysets mange effekter på vores krop og bevidsthed?

I dette undervisningsforløb arbejder vi med udstillingen Light & Space. Elevernes umiddelbare registreringer og erfaringer er udgangspunktet, og vi arbejder altid med øvelser og aktiviteter.

I fællesskab reflekterer vi over, hvordan lyset virker gennem forskellige materialer, farver, former og arkitektur.

Kom og vær med når samtidskunsten udvider rammen for, hvordan vi oplever og forstår lys – og mærk på egen krop, hvad der sker, når den fysiske grænse mellem krop, rum og værk bliver udvisket.

Værksted: På vores 2-timers forløb får eleverne mulighed for at arbejde undersøgende og kreativt med, hvad det vil sige at skabe rum og lys. Eleverne får desuden mulighed for at producere egne værker med afsæt i lys, rum og farveteori.

 

Et undervisningsforløb om arkitektur

Light & Space bevægelsen har siden 1960’erne undersøgt forholdet mellem rum, lys og krop. En eksperimenterende og legende undersøgelse, som har været med til at forme vores visuelle bevidsthed om, hvad lyskunst er i dag.

I dette undervisningsforløb arbejder vi med udstillingen Light & Space og går gennem en værknær og rumanalystisk tilgang på opdagelse i forholdet mellem form, farve, krop og arkitektur. For hvad betyder forholdet mellem materialitet og medie? Og hvad har skala at gøre med vores oplevelse af kunst?

Kom og vær med når vi undersøger krydsfeltet mellem billedkunst og arkitektur og arbejder målrettet med, hvad rum og lys også kan være i vores værksted.

Værksted: På vores 2-timers forløb får eleverne mulighed for at arbejde undersøgende og kreativt med, hvad det vil sige at skabe rum og lys. Eleverne får desuden mulighed for at producere egne værker med afsæt i lys, rum og farveteori

Dagsinstitutioner

Info

Forløb for børn fra 2-6 år. Alle vores forløb tilpasses børnenes alder. Vi udvikler også gerne forløb i samarbejde med jer.

Særpris for daginstitutioner er 800 kr. for 2-timers forløb og 500 kr. for 1-times forløb.

Kunst med alle sanser

Sammen går vi tur i den store udstillingssal. Børnenes iagttagelser og tanker danner grundlaget for forløbet. Vi tager os god tid til at undersøge kunstværkerne, lege og tale om, hvad vi oplever undervejs. Vi fokuserer på sanser, farver, leg og motorik.

Værksted: På vores 2-timers forløb får børnene mulighed for at lave et sanseportræt af sig selv. Vi arbejder kreativt med brug af flere sanser og forskellige materialer i værkstedet.

Særlige forløb

Vi har blandt andet udviklet særlige forløb sammen med Det Frie Gymnasium, kunstnerkollektivet vontrapp, Live Art Danmark, Københavns Kunstskole, Aalborg Universitet, boligforeningen Bo-Vita og Aktivitetscentret Sundholm.

Vi har også udviklet længere tematiske læringsforløb for grundskolen.

Kontakt os endelig for en snak, hvis I har særlige behov og ønsker. Vi udvikler meget gerne sammen med jer.

ccstudio@cphco.org eller på tlf. +45 2989 8087.

Formidlingsmateriale

Booking

Book venligst undervisning på ccstudio@cphco.org eller ring til os på + 45 2989 8087.

Vores booking er åben for telefoniske henvendelser tirsdag-fredag kl. 9-12. Vi besvarer mails tirsdag – fredag.

Vi ser gerne, at I booker undervisningen en uge før, I ønsker forløbet.

En aftale er først gældende, når I har modtaget en bekræftelse.

Adgang

CC giver gratis adgang til

 • Vuggestuer og børnehaver
 • Fritidsordninger/SFO/Ungdomsklubber
 • Grupper af børn og unge, der kommer sammen med deres undervisere – enten for at deltage i et bestilt undervisningsforløb eller for at opleve på egen hånd
 • Grupper af unge over 18 år, der går på ungdomsuddannelse, videregående uddannelse eller voksenuddannelse og kommer sammen med deres undervisere – uanset om de kommer på egen hånd eller for at deltage i et bestilt undervisningsforløb på CC

Højskoleelever, der kommer med deres underviser for at besøge CC på egen hånd, kan komme ind til reduceret entré på 75 kr. Ved bestilte undervisningsforløb er der gratis entré.

Undervisning

Vi tilbyder undervisning i dette tidsrum:

Tirsdag fra kl. 9.00-16.00
Onsdag og fredag fra kl. 9.00 – 17.30
Torsdag fra kl. 9.00-20.30

Skriv eller ring til vores booking for at lave aftaler.

I tidsrummet fra kl. 9-11.00 har CC skal hold følges med underviser. Når CC åbner kl. 11, er I velkomne til at blive på CC.

Besøg på egen hånd

I er velkomne til at besøge kunstcentret på egen hånd for at opleve udstillingen Light & Space.

Der gælder disse regler omkring besøget:

 • Vi kan tage imod jer til et besøg på egen hånd inden for de almindelige åbningstider.
 • Vi kan kun tage imod jer til et gratis besøg på egen hånd, hvis I har meldt jeres ankomst senest en uge før. I skal skrive til os og bestille en tid, og også give os kontaktoplysninger, hvis vi skulle få brug for at kontakte jer.
 • Vi besvarer jeres henvendelse med en bekræftelse. Vi sender jer retningslinjer om besøget sammen med bekræftelsen. Vi lægger besøget i kalenderen og er klar til at tage imod jer, når I kommer.
 • Hvis I er en børnehave, skal I være en voksen pr. seks børn
 • Hvis I er en grundskole, skal I være en voksen pr. 12 elever
 • Hvis I er et hold med unge fra 16 år og opefter, skal I være mindst en voksen pr. 20 unge
 • Når I bevæger jer rundt i udstillingshallerne, skal I dele jer op i mindre grupper.
 • Hvis I ikke ønsker at komme alligevel, så skal I venligst melde afbud, så snart I kan. Så kan andre få tilbudt jeres plads.

Priser

Vi tilbyder:

1-times forløb koster 600 kr.
2-timers forløb med aktiviteter i vores værksted koster 900 kr.

Betaling

Vi ser helst, at I betaler ved ankomsten. Hvis dette ikke er muligt, kan vi sende en faktura til jer inden ankomsten.
Ved fakturering tager vi et administrationsgebyr på 125 kr.

Afbestilling

Hvis I afbestiller undervisningen senest 48 timer, inden den skulle have fundet sted, koster det ikke noget. Ved afbestilling senere end 48 timer før planlagt gennemførelse, opkræver vi den fulde pris for undervisningen.

Kontakt

Vores lærings- og undervisningsforløb formes ofte i samarbejde og dialog med de jer, så kontakt os meget gerne for en snak.

Kontakt os også, hvis I ønsker at vide mere om muligheden for partnerskaber eller har ideer til udviklingsprojekter

+ 45 2989 8087

ccstudio@cphco.org

Værksted

CCs værksted er placeret på 1. sal i kunstcentret. Værkstedet inviterer inden for hver lørdag og søndag fra kl. 11.00-17.30.

Her tager værkstedsformidleren imod og inspirerer til kunstneriske aktiviteter, der tager afsæt i udstillingen Light and Space. Alle er velkomne, og aktiviteterne er altid velegnede til både børn og voksne.

I løbet af udstillingsperioden vil temaerne være Lys, Rum og Skygge, og vi arbejder med mange forskellige materialer.

Det er gratis at deltage i aktiviteterne i værkstedet og Hal 4, og tilmelding er ikke nødvendig.

Børn og unge

CC er et kunstcenter, der er indrettet til at tage imod gæster i alle aldre.

Vi har rum, hvor I kan spise medbragt mad og drikke, og vi har plads til klapvogne, pauser, snak og en middagssøvn.

Vi anvender altid de bedste materialer til de kunstneriske aktiviteter, og vi foretrækker ikke-digitale aktiviteter. Vi er optaget af dialog, leg og fordybelse.

Udstillingsværter og værkstedsformidlere tager imod alle steder i kunstcentret og er altid parat til en snak om kunsten – også med de yngste gæster.

I udstillingerne har vi udviklet formidlingsmateriale, der er særlig egnet til børn.

Vi tilbyder særlige aktiviteter i skoleferierne, og i sommerferien tilbyder vi sommerskoler med aktiviteter i udstillingerne, værkstedet og på Refshaleøen. Følg med i kalenderen.

Science og Samtidskunst

Science og Samtidskunst er en del af udstillingen Light & Space og rummer kunstværker af Jeppe Hein, Ann Linn Palm Hansen og AVPD. Vi inviterer også alle til at deltage i aktiviteter i en række laboratorier, hvor man kan eksperimentere med rum, lys, former og farver. Der er også zoner, hvor man kan bygge med LEGO og DUPLO, lave studier af himlen og skabe sit eget Light & Space-kunstværk.

En lørdag om måneden afholder vi science-lørdag – og hver torsdag fra februar måned 2022 afholder vi science-klub fra kl. 14-18.

Det er gratis at deltage i alle aktiviteter ved betalt entré, og tilmelding er ikke nødvendig.

Om CC Studio

CC Studio er navnet på Copenhagen Contemporarys arbejde med formidling og læring. Det er både et konkret sted på CC og et ord, der beskriver den måde, vi tænker og praktiserer formidling på i hele kunstcentret. Samtidig er det et værksted, hvor man kan fordybe sig, undersøge materialer, gå på opdagelse og tænke.
Vi har base på 1. sal, der rummer kreative værkstedslokaler, udstillingssale og specialdesignede områder til læring, afslapning og refleksion.

På CC laver vi udstillinger, som I kan opleve med hele kroppen og forhåbentlig blive inspireret af. Kunst, der måske får jer til at stille spørgsmål, snakke, tænke, grine, lege, diskutere og lære andre at kende.

CC Studio udvikler formidlingsmateriale, som alle kan bruge som inspiration til besøget på kunstcentret. Vi vægter samtalen og udvekslingen af oplevelser og tanker meget højt, og vores udstillingsværter står klar til at snakke med jer om kunsten. Bare spørg løs, når I møder dem rundt om i salene.

Fællesskab er omdrejningspunktet for CC Studios arbejde. Vores faciliteter, materialer og aktiviteter er udviklet med det formål at bringe børn, unge og voksne sammen. Nye fællesskaber tager form og vi tror på, at eksisterende fællesskaber bliver stærkere, når vi møder hinanden gennem kreative og fysiske aktiviteter i udstillingerne.

Hvis I ikke er vant til at besøge udstillingssteder, så giver vi jer gerne idéer til, hvordan I kan opleve huset og kunsten sammen. Målet er, at alle får mulighed for at møde kunsten på en engagerende og uformel måde.

Værksted

Værkstedet har åbent hver lørdag og søndag fra kl. 11 til 17.30. Her kan børn og voksne arbejde med forskellige materialer sammen med vores værkstedskunstnere. Det er gratis at arbejde i værkstedet efter betalt entré. I kan også booke værkstedet på hverdage.

Playscapes i hal 4

Vi inviterer anerkendte internationale kunstnere til at skabe totalinstallationer skræddersyet til CC Studio – såkaldte playscape, som alle kan udforske, lege i og undersøge med kroppen.

Kunstneren Sol Calero, der er født i Venezuela, skabte i 2020-21 udstillingen, El barco de barro (The Clay Ship), med pavilloner, møbler og et stort lerværksted, som alle kunne blive en del af.

Tidligere skabte den svenske kunstner Jacob Dahlgren Art is Life, et playscape med værker bygget af mere end 700 dartskiver, 300 vægte og 10.000 silkebånd.

Performance, Art bar, kulturnat og meget mere

I 2021 har vi fortsat særligt fokus på performance for børn og unge gennem performanceværksteder, en række forestillinger og workshops. Vi deltager i Kulturnatten og den Lille Kulturnat for børn og inviterer også til Art Bar, hvor børn viser kunst og yndlingssteder i huset frem for hinanden.

Skoler og institutioner

Vi arbejder med dialogbaseret undervisning for alle aldersgrupper – også voksne. Vi har udviklet programmer og læringsforløb til institutioner, børnefamilier, ungdomsuddannelser, arbejdspladser og andre grupper. Både faste forløb i fx billedanalyse og samtidskunst, som I altid kan booke, og særlige forløb med udgangspunkt i aktuelle udstillinger.

Skoler og institutioner er også meget velkomne på CC på egen hånd.

Skriv til os på ccstudio@cphco.org eller ring +45 2989 8087, hvis I vil vide mere, booke eller melde jeres ankomst på egen hånd.

Vi oplever hver dag, at kunst er et unikt udgangspunkt for læring og en sjov og inspirerende ramme for aktiviteter, leg og samtale. Arbejdet med kunst kan gøre os til aktive samfundsborgere og få os til at forholde os kritisk til verden omkring os.

Kontakt os meget gerne med spørgsmål, idéer og forslag til samarbejde.

Kontakt os

ccstudio@cphco.org
+45 2989 8087

Annette Skov
Formidlingschef
annette@cphco.org

Karen Bohøj
Kunstformidler
karen@cphco.org

Ditte Meyer Nielsen
Kunstformidler
ditte@cphco.org