CC STUDIO

For Alle

CC Studio er CCs formidlingscenter. Vi har base på 1. sal med værksteder, udstillingssale og rum til fordybelse, læring og afslapning. Vi inviterer børn, unge og voksne med på omvisninger, workshops og kunstsamtaler, til aktiviteter i værkstedet og til en masse særlige arrangementer i årets løb.

Vi er optaget af at udvikle formidling, som kan inspirere jer til at opleve kunsten i fællesskab og på egen hånd. Kontakt os endelig, hvis I har kommentarer, forslag til samarbejder eller nye aktiviteter.

Omvisninger for børn hver weekend

Hver lørdag og søndag kl. 14 inviterer kunstformidlerne børn og deres voksne med på en børneomvisning i udstillingerne. Turen varer cirka 30 minutter og er gratis at deltage i, når I har betalt entré. Undervejs undersøger vi sammen kunsten gennem snak, leg og aktiviteter.

Anbefalet alder: 4-12 år

Hold børnefødselsdag på CC

Hold fødselsdag med kreative aktiviteter, leg og tur i udstillingerne på CC.

Efter et forløb, hvor kunstformidleren laver aktiviteter sammen med jer, kan I fortsætte fødselsdagen i vores lokale. Medbring selv mad og drikke. I skal sørge for oprydning, og børnene skal være under opsyn af en voksen i den tid, I er på besøg. Vi forventer, at de voksne, som kommer med børnegruppen, deltager og hjælper med det praktiske, således at alle børnene får en god oplevelse. Ekstra voksne skal betale entre.

Vi tilbyder to forskellige formater:

1: Børnefødselsdag med kreativ aktivitet sammen med kunstformidleren (ca. 45 min) + 1 time i lokalet på egen hånd.
Pris: 1000 kr.
Max. 20 børn og 3 deltagende voksne.

2: Børnefødselsdag med børneomvisning (ca. 45 min), kreativ aktivitet (ca. 45 min) + 1 time i lokalet på egen hånd.
Pris: 1750 kr.
Max 20 børn og 3 deltagende voksne.

En fødselsdag på 2 timer kan bookes til lørdag og søndag kl. 11.15–13.15, 12.30–14.30 eller kl. 14.30–16.30.

Ønsker I en fødselsdag på 3 timer, så finder vi sammen det bedste tidspunkt.

Kontakt CC Studio, hvis I har spørgsmål på ccstudio@cphco.org eller på tlf. 2989 8087.

Book fødselsdagen på ccstudio@cphco.org.

Vi glæder os til at tage imod jer!

Hold privat arrangement på CC i weekenden

Afhold dit private arrangement på CC med kunst, kreative aktiviteter og socialt samvær. Oplagt til fødselsdage, familiedage eller andre begivenheder. Vores kunstformidler vil tage jer med rundt i udstillingerne, og derefter kan I tilbringe 1 time i CCs lokale. I skal selv sørge for oprydning. Hvis der deltager børn, skal de være under opsyn af en voksen i den tid, I er på besøg.

Vi tilbyder to forskellige formater:

1: Privat arrangement med 1 time i CCs lokale og en omvisning (ca. 1 time) ved kunstformidleren.
Pris: 1500 kr. Dertil kommer 65 kr. pr. person i entré.
Max. 23 gæster.

2: Privat arrangement med 1 time i CCs lokale, omvisning (ca. 1 time) og kreative aktiviteter (ca. 45 min.).
Pris: 2400 kr. Dertil kommer 65 kr. pr. person i entré.
Max. 23 gæster.

Al forplejning må medbringes med undtagelse af alkohol. Øl og vin kan tilkøbes hos os.

Kontakt CC Studio, hvis I har spørgsmål på ccstudio@cphco.org eller på tlf. 2989 8087.
Book arrangementet på ccstudio@cphco.org.

Vi glæder os til at tage imod jer!

Book en omvisning for børn og voksne

Tag med på en hyggelig, sjov og lærerig rejse for børn og voksne i vores udstillinger. Vores kunstformidler vil fortælle om udstillingerne og introducere jer for lege og kreative aktiviteter undervejs. I kan maksimum være en gruppe på 20 personer.

Målgruppen er børn og voksne, fx familier og vennegrupper.

Fortæl os lidt om, hvem I er, når I booker, så vi kan skræddersy oplevelsen.

Varighed: 1 time

Pris: Entrépris er 65 kr. pr. person over 18 år. Omvisningen koster 600 kr. før kl. 17.00 på hverdage, 700 kr. efter kl. 17.00 på hverdage, og 800 kr. i weekender.

Book en omvisning

Tag med på kunsttur i de aktuelle udstillinger på CC. Uanset om I er en virksomhed, en kunstforening, en familie eller en vennegruppe, så inviterer vi jer med på en særlig oplevelse i kunsten og udstillingshallerne. Omvisningen er for alle, der har lyst til at få en fælles oplevelse af samtidskunst i stor skala. Både jer, der har erfaring med kunst, og jer, der ikke plejer at besøge udstillinger.

Vi tilrettelægger omvisningen med udgangspunkt i jeres ønsker, så fortæl os lidt om, hvem I er, når I booker.

Varighed: 1 time

Målgruppe: Voksne, ældre, firmaer, universiteter mv.

Pris: Entrépris er 65 kr. pr. person over 18 år. Omvisningen koster 600 kr. før kl. 17.00 på hverdage, 700 kr. efter kl. 17.00 på hverdage, 800 kr. i weekender.

Booking

Kontakt CC Studio, hvis I har spørgsmål, forespørgsler om særlige arrangementer eller gerne vil booke en omvisning, en børnefødselsdag eller andre aktiviteter. Vi skræddersyr også gerne særlige aktiviteter til jer.

ccstudio@cphco.org
+45 2989 8087

Annette Skov
Formidlingschef
annette@cphco.org

Karen Bohøj
Kunstformidler
karen@cphco.org

Ditte Meyer Nielsen
Kunstformidler
ditte@cphco.org

Prøv

Snak

Tænk

CC STUDIO

Uddannelse

I CC Studio inviterer vi til legende og lærende fællesskaber med udgangspunkt i kunsten. CC Studio er CCs måde at arbejde med læring og formidling på og løber som forskellige, kreative spor gennem hele kunstcentret.

Grundskolen

Billedanalyse

Emner: Kunsthistorie, billedanalyse

Fag: Dansk, billedkunst, historie

Hvilke metoder og værktøjer kan vi bruge, når vi ser på kunst? Og hvad stiller vi op med samtidskunsten? I dette forløb bevæger vi os rundt i huset til de forskellige udstillinger, åbner værkerne med spørgsmål og aktiviteter og afprøver forskellige måder at analysere kunstværker på.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med billedanalyse i CC Studios værksted.

Samtidskunst

Emner: Samtidskunst, perspektivering, samarbejde, analyse, deltagelse

Fag: Dansk, billedkunst, historie

Hvad er samtidskunst? Hvordan definerer og beskriver vi den? Vi undersøger, analyserer og perspektiverer samtidskunsten på CC og prøver at blive klogere på den tid, vi lever i.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med samtidskunsten i CC Studios værksted.

Performanceopskrifter

Emner: Performancekunst, samtidskunst

Fag: Dansk, billedkunst, drama

Hvad er performancekunst, og hvordan arbejder en performancekunstner? I dette forløb lærer eleverne om kunsten ved selv at skabe den. Vi tager udgangspunkt i det arkiv af performanceopskrifter, som CC har opbygget og kontinuerligt udbygger sammen med internationale kunstnere. Opskrifter på performancekunst kaldes også event scores i kunsthistorien og har været brugt af mange kunstnere som en måde at gøre deres liveværker tilgængelige og uafhængige af tid og rum. Med en performanceopskrift kan alle udføre deres egen performance, når og hvor det passer. I forløbet får eleverne både mulighed for afprøve andres performanceopskrifter og lave deres egne.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin vi får på besøg og vores formidler vil meget gerne vide hvis der er noget I ønsker der skal være et særligt fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med performancekunst i CC Studios værksted, i udstillingerne og i og uden for bygningen.

Kunst med alle sanser

Emner: Sanser, farver, leg, motorik

Fag: Billedkunst, dansk, Håndværk og design

I dette forløb undersøger vi udstillingerne på CC med alle sanser. Vi bevæger os gennem de forskellige udstillinger, involverer høre-, dufte- og følesansen. Udfordrer kroppen, leger og taler om, hvad vi oplever undervejs. Hvad sker der, når beskueren forvandles til deltager? Og hvordan oplever vi kunsten, når vi i fællesskab er aktive i den og med den?

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt ved at involvere flere sanser og materialer i CC Studios værksted.

Særudstillingsforløb

Jeg er ikke hvad du ser

Emner: Sanser, Identitet, Nationalitet, Brevskrivning

Fag: Dansk, Billedkunst, Bevægelse, Håndværk og Design

Klassetrin: 5.-10. klasse, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser. Undervisningen tilpasses efter målgruppen

Tidspunkt: Kan bookes indtil den 5. september 2021.

Denne workshop på 2 timer tager udgangspunkt i Lilibeth Cuenca Rasmussens udstilling I am not what you see.
Vi lægger ud med at besøge udstillingen. Vi undersøger de fire skulpturer og kigger nærmere på materialer, konstruktioner, funktionalitet og fortællinger.
Identitet, diversitet og nationalitet er begreber, som vi vil arbejde med. Vi fortsætter i værkstedet med en skriveaktivitet, der kredser om temaet hjem og identitet. Deltagernes breve afleveres i kunstnerens postkasse i udstillingen, så hun senere kan bruge dem i sit kunstneriske arbejde.

 

Art of Sport

Emner: Kunst, Kultur, Identitet, Nationalitet, Fællesskab, Konkurrence

Fag: Billedkunst, Samfundsfag, Idræt, Dansk, Engelsk

Klassetrin: 0.-10. klasse, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser. Undervisningen tilpasses efter målgruppen.

Tidspunkt: kan bookes indtil 24.10.2021

I fællesskab går vi på opdagelse i den store gruppeudstilling Art of Sport. Vi går i dybden med et udvalg af værker, arbejder med værkanalyser og sætter fokus på de modsatrettede følelser, vi kan opleve i sport: Hvornår er vi en del af fællesskabet? Hvornår føler vi os ekskluderet? Vi undersøger, hvordan sport og samfund er forbundet med hinanden, og undervejs inspirerer vi hinanden gennem øvelser og samtaler.

Undervisningsforløb på 2 timer

Her får alle mulighed for at bruge kroppen og arbejde konkret og praktisk med inspirationen fra Art of Sport. Der vil være fokus på samarbejde og kreativitet, når deltagerne selv skal opfinde alternative sportsgrene. Hvis vejret tillader det, foregår denne del udendørs.

Ungdoms- og voksenuddannelser

Billedanalyse

Emner: Kunsthistorie, billedanalyse

Fag: Dansk, billedkunst, historie

Hvilke metoder og værktøjer kan vi bruge, når vi ser på kunst? Og hvad stiller vi op med samtidskunsten? I dette forløb bevæger vi os rundt i huset til de forskellige udstillinger, åbner værkerne med spørgsmål og aktiviteter og afprøver forskellige måder at analysere kunstværker på.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med billedanalyse i CC Studios værksted.

Samtidskunst

Emner: Samtidskunst, kontekstualisering, perspektivering, samarbejde, analyse, deltagelse

Fag: Dansk, billedkunst, historie

Hvad er samtidskunst? Hvordan definerer og beskriver vi den? Vi undersøger, analyserer og perspektiverer samtidskunsten på CC og prøver at blive klogere på den tid, vi lever i.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin, vi får på besøg. Vores formidler vil meget gerne vide, hvis der er noget særligt, I ønsker fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med samtidskunsten i CC Studios værksted.

Performanceopskrifter

Emner: Performancekunst, samtidskunst

Fag: Dansk, billedkunst, drama

Hvad er performancekunst, og hvordan arbejder en performancekunstner? I dette forløb lærer eleverne om kunsten ved selv at skabe den. Vi tager udgangspunkt i det arkiv af performanceopskrifter, som CC har opbygget og kontinuerligt udbygger sammen med internationale kunstnere. Opskrifter på performancekunst kaldes også event scores i kunsthistorien og har været brugt af mange kunstnere som en måde at gøre deres liveværker tilgængelige og uafhængige af tid og rum. Med en performanceopskrift kan alle udføre deres egen performance, når og hvor det passer. I forløbet får eleverne både mulighed for afprøve andres performanceopskrifter og lave deres egne.

Vi tilpasser alle vores forløb til det klassetrin vi får på besøg og vores formidler vil meget gerne vide hvis der er noget I ønsker der skal være et særligt fokus på.

Værksted: På vores 2-timers forløb vil eleverne få mulighed for at arbejde praktisk og kreativt med performancekunst i CC Studios værksted, i udstillingerne og i og uden for bygningen.

Kunsten som rum for leg og læring

Emner: Kunstformidling, dialogisk undervisning, brugerinddragelse

CC Studio er CCs formidlingscenter. I dette forløb får I en introduktion til den dialogiske læring og de forskellige former for kunstformidling, som vi baserer arbejdet på. Hos os indgår leg, krop og sansning altid i mødet med kunsten, og sammen med vores kunstformidler får I mulighed for at prøve forskellige øvelser, som vi har udviklet. Forløbet åbner for udforskning af det særlige refleksionsrum, som kunst kan være med til at skabe.

Kunstinstitution uden samling

Emner: Kunstinstitutioner, kuratering, institutionsanalyse, kulturarv

Copenhagen Contemporary er et kunstcenter og altså ikke et museum. Men hvad er forskellen? Og hvordan driver man et kunstcenter? Hvilke udfordringer og særlige muligheder har vi på CC? I kommer huset rundt sammen med vores kunstformidler og undersøger udstillinger, aktiviteter og rum. I får et indblik i CC som kulturinstitution og bliver introduceret til, hvordan vi laver udstillinger, formidling, events m.m.

Særudstillingsforløb

Jeg er ikke hvad du ser

Emner: Sanser, Identitet, Nationalitet, Brevskrivning

Fag: Dansk, Billedkunst, Bevægelse, Håndværk og Design

Klassetrin: 5.-10. klasse, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser. Undervisningen tilpasses efter målgruppen

Tidspunkt: Kan bookes indtil den 5. september 2021.

Denne workshop på 2 timer tager udgangspunkt i Lilibeth Cuenca Rasmussens udstilling I am not what you see.
Vi lægger ud med at besøge udstillingen. Vi undersøger de fire skulpturer og kigger nærmere på materialer, konstruktioner, funktionalitet og fortællinger.
Identitet, diversitet og nationalitet er begreber, som vi vil arbejde med. Vi fortsætter i værkstedet med en skriveaktivitet, der kredser om temaet hjem og identitet. Deltagernes breve afleveres i kunstnerens postkasse i udstillingen, så hun senere kan bruge dem i sit kunstneriske arbejde.

 

Art of Sport

Emner: Kunst, Kultur, Identitet, Nationalitet, Fællesskab, Konkurrence

Fag: Billedkunst, Samfundsfag, Idræt, Dansk, Engelsk

Klassetrin: 0.-10. klasse, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser. Undervisningen tilpasses efter målgruppen.

Tidspunkt: kan bookes indtil 24.10.2021

I fællesskab går vi på opdagelse i den store gruppeudstilling Art of Sport. Vi går i dybden med et udvalg af værker, arbejder med værkanalyser og sætter fokus på de modsatrettede følelser, vi kan opleve i sport: Hvornår er vi en del af fællesskabet? Hvornår føler vi os ekskluderet? Vi undersøger, hvordan sport og samfund er forbundet med hinanden, og undervejs inspirerer vi hinanden gennem øvelser og samtaler.

Undervisningsforløb på 2 timer

Her får alle mulighed for at bruge kroppen og arbejde konkret og praktisk med inspirationen fra Art of Sport. Der vil være fokus på samarbejde og kreativitet, når deltagerne selv skal opfinde alternative sportsgrene. Hvis vejret tillader det, foregår denne del udendørs.

Dagsinstitutioner

Info

Forløb for børn fra 2-6 år. Alle vores forløb tilpasses børnenes alder. Vi udvikler også gerne forløb i samarbejde med jer.

Særpris for daginstitutioner er 800 kr. for 2-timers forløb og 500 kr. for 1-times forløb.

Kunst med alle sanser

Sammen går vi tur i den store udstillingssal. Børnenes iagttagelser og tanker danner grundlaget for forløbet. Vi tager os god tid til at undersøge kunstværkerne, lege og tale om, hvad vi oplever undervejs. Vi fokuserer på sanser, farver, leg og motorik.

Værksted: På vores 2-timers forløb får børnene mulighed for at lave et sanseportræt af sig selv. Vi arbejder kreativt med brug af flere sanser og forskellige materialer i værkstedet.

Særlige forløb

Vi har blandt andet udviklet særlige forløb sammen med Det Frie Gymnasium, kunstnerkollektivet vontrapp, Live Art Danmark, Københavns Kunstskole, Aalborg Universitet, boligforeningen Bo-Vita og Aktivitetscentret Sundholm.

Vi har også udviklet længere tematiske læringsforløb for grundskolen.

Kontakt os endelig for en snak, hvis I har særlige behov og ønsker. Vi udvikler meget gerne sammen med jer.

ccstudio@cphco.org eller på tlf. +45 2989 8087.

Formidlingsmateriale

Priser

Undervisningsforløb på 1 time 600 kr.

Undervisningsforløb på 2 timer 900 kr.

Gratis adgang for

  • Vuggestuer og børnehaver
  • Fritidsordninger/SFO/Ungdomsklubber
  • Grupper af børn og unge, der kommer sammen med deres undervisere – enten for at deltage i et bestilt undervisningsforløb på CC eller for at opleve udstillingerne på egen hånd.
  • Grupper af unge over 18 år, der går på ungdomsuddannelse, videregående uddannelse eller voksenuddannelse og kommer sammen med deres undervisere – uanset om de kommer på egen hånd eller for at deltage i et bestilt undervisningsforløb på CC
  • Højskoleelever, der kommer med deres underviser for at besøge CC på på egen hånd, kan komme ind til reduceret entré på 65 kr. Ved bestilte undervisningsforløb er der gratis entré.

Ønsker I som institution at besøge CC på egen hånd, så send information med dato og tidspunkt til ccstudio@cphco.org

Booking

Book undervisning på ccstudio@cphco.org eller ring til os på +45 2989 8087.

Vi sender en bekræftelse med informationer om jeres besøg, når vi har aftalt en dato og et tidspunkt.

Hvis I kommer som et hold på egen hånd, vil vi gerne have, at I skriver det til os inden besøget. Så kan vi lægge det i kalenderen og har også informationer om, hvordan vi kontakter jer, hvis vi skulle få brug for det.

Betaling

Vi ser helst, at I betaler ved ankomsten. Hvis dette ikke er muligt, kan vi sende en faktura til jer inden ankomsten.
Ved fakturering tager vi et administrationsgebyr på 125 kr.

Afbestilling

Hvis I afbestiller undervisningen senest 48 timer, inden den skulle have fundet sted, koster det ikke noget. Ved afbestilling senere end 48 timer før planlagt gennemførelse, opkræver vi den fulde pris for undervisningen.

Kontakt

Vores lærings- og undervisningsforløb formes ofte i samarbejde og dialog med de jer, så kontakt os gerne for en snak. Kontakt os også, hvis I ønsker at vide mere om muligheden for partnerskaber eller har ideer til udviklingsprojekter.

ccstudio@cphco.org

Telefon +45 2989 8087

Om CC Studio

CC Studio er navnet på Copenhagen Contemporarys arbejde med formidling og læring. Det er både et konkret sted på CC og et ord, der beskriver den måde, vi tænker og praktiserer formidling på i hele kunstcentret. Samtidig er det et værksted, hvor man kan fordybe sig, undersøge materialer, gå på opdagelse og tænke.
Vi har base på 1. sal, der rummer kreative værkstedslokaler, udstillingssale og specialdesignede områder til læring, afslapning og refleksion.

På CC laver vi udstillinger, som I kan opleve med hele kroppen og forhåbentlig blive inspireret af. Kunst, der måske får jer til at stille spørgsmål, snakke, tænke, grine, lege, diskutere og lære andre at kende.

CC Studio udvikler formidlingsmateriale, som alle kan bruge som inspiration til besøget på kunstcentret. Vi vægter samtalen og udvekslingen af oplevelser og tanker meget højt, og vores udstillingsværter står klar til at snakke med jer om kunsten. Bare spørg løs, når I møder dem rundt om i salene.

Fællesskab er omdrejningspunktet for CC Studios arbejde. Vores faciliteter, materialer og aktiviteter er udviklet med det formål at bringe børn, unge og voksne sammen. Nye fællesskaber tager form og vi tror på, at eksisterende fællesskaber bliver stærkere, når vi møder hinanden gennem kreative og fysiske aktiviteter i udstillingerne.

Hvis I ikke er vant til at besøge udstillingssteder, så giver vi jer gerne idéer til, hvordan I kan opleve huset og kunsten sammen. Målet er, at alle får mulighed for at møde kunsten på en engagerende og uformel måde.

Børneomvisning

Hver lørdag og søndag kl. 14 inviterer kunstformidlerne børn og deres voksne med på en børneomvisning gennem udstillingerne for at dykke dybere ned i kunsten. Vi fokuserer på at undersøge kunsten med alle sanser, og omvisningen tager altid udgangspunkt i, hvad børnene er optaget af.

Værksted

Værkstedet har åbent hver lørdag og søndag fra kl. 11 til 17.30. Her kan børn og voksne arbejde med forskellige materialer sammen med vores værkstedskunstnere. Det er gratis at arbejde i værkstedet efter betalt entré. I kan også booke værkstedet på hverdage.

Altid en særlig udstilling i hal 4

Hvert år inviterer vi en anerkendt international kunstner til at skabe en totalinstallation skræddersyet til CC Studio – et såkaldt playscape, som alle kan udforske, lege i og undersøge med kroppen. Kunstneren Sol Calero, der er født i Venezuela, har skabt den nuværende udstilling, El barco de barro – The Clay Ship, med pavilloner, møbler og et stort lerværksted, som alle kan blive en del af.

Tidligere skabte den svenske kunstner Jacob Dahlgren det første playscape, Art is Life, med værker bygget af mere end 700 dartskiver, 300 vægte og 10.000 silkebånd.

Performance, Art bar, kulturnat og meget mere

I 2021 har vi fortsat særligt fokus på performance for børn og unge gennem performanceværksteder, en række forestillinger og workshops. Vi deltager i Kulturnatten og den Lille Kulturnat for børn og inviterer også til Art Bar, hvor børn viser kunst og yndlingssteder i huset frem for hinanden.

Skoler og institutioner

Vi arbejder med dialogbaseret undervisning for alle aldersgrupper – også voksne. Vi har udviklet programmer og læringsforløb til institutioner, børnefamilier, ungdomsuddannelser, arbejdspladser og andre grupper. Både faste forløb i fx billedanalyse og samtidskunst, som I altid kan booke, og særlige forløb med udgangspunkt i aktuelle udstillinger.

Skoler og institutioner er også meget velkomne på CC på egen hånd.

Skriv til os på ccstudio@cphco.org eller ring +45 2989 8087, hvis I vil vide mere, booke eller melde jeres ankomst på egen hånd.

Vi oplever hver dag, at kunst er et unikt udgangspunkt for læring og en sjov og inspirerende ramme for aktiviteter, leg og samtale. Arbejdet med kunst kan gøre os til aktive samfundsborgere og få os til at forholde os kritisk til verden omkring os.

Kontakt os meget gerne med spørgsmål, idéer og forslag til samarbejde.

Kontakt os

ccstudio@cphco.org
+45 2989 8087

Annette Skov
Formidlingschef
annette@cphco.org

Karen Bohøj
Kunstformidler
karen@cphco.org

Ditte Meyer Nielsen
Kunstformidler
ditte@cphco.org