Samarbejde

Pettersen & Hein X Dinesen X Copenhagen Contemporary

Drop-in maleworkshop med Fabulari Puzzle

Pettersen & Hein inviterer til en lille intim maleworkshop fredag d. 15. december kl 15:00-17:00 i butikken i Copenhagen Contemporary.

I forbindelse med CC x Dinesens Christmas Market har Pettersen og Hein skabt Fabulari Puzzle.

Fabulari Puzzle er et byggesæt designet til børn med fokus på kreativitet og fantasi. Dette produkt er lavet af egetræs afskær fra Dinesens gulvproduktion. Hver del i Fabulari Puzzle er skåret i forskellige organiske former, der giver børn mulighed for at kombinere og samle dem på utallige måder.

På Copenhagen Contemporary kan besøgende af alle aldre deltage i en workshop, hvor de besøgende får mulighed for at male et stykke fra Fabulari Puzzle, med Stockmar vandfarver, og efterfølgende bygge og samle en fælles skulptur af delene.

Om Pettersen & Hein

Kunstneren Magnus Pettersen og designeren Lea Heins fælles praksis er aktiveret af observationer af bymiljøet og deres daglige omgivelser og har til formål at ændre opfattelsen af industrielle materialer gennem transformation og afbrydelse. Med en praktisk tilgang til formgivning producerer Pettersen & Hein hvert objekt eller hver overflade på deres værksted i Albertslund. De nærmer sig materialitet gennem den æstetiske og etiske frihed i en kunstpraksis og omgår konventionelle produktionsmetoder for at give nyt liv til beton, stål, keramik og træ. Deres arbejde indeholder en intuitiv kærlighed til ufuldkommenheder – de forvandler hårde industrielle materialer til poetiske og sanselige funktionelle objekter gennem en kombination af farveændringer, overfladebehandlinger og formeksperimenter. Ved at fokusere på kontrast og friktion i deres arbejde fremhæves de iboende relationer mellem materialer, objekter og brugeren, hvilket konceptuelt hæver deres praksis over konventionelle forestillinger om form og funktion.

Fabulari Puzzle er håndlavet af Pettersen & Hein i deres værksted i Albertslu

Kommende events