Torsdag 28.11 18:00 - 21:00

Engagement med Filip Vest: Silent Reading Party

Om

Filip Vest inviterer forfatterne Shëkufe Tadayoni Heiberg, Sabitha Söderholm og Sidsel Ana Welden til samtale, inden vi skruer helt ned og går i silent mode og læser sammen i Marta Minujíns udstilling Intensify Life.

Det bliver en aften om alternative måder at forbinde sig til naturen og hinanden gennem litteraturen, om magisk realisme og sorgarbejde, om at opfinde nye sprog og bruge planter som afsæt for at diskutere køn, kolonialisme og klimakrise.

Nice to know:

Aftenen finder sted i værket Intensify Life – et helt rum dækket af madrasser – en installation lavet af den argentinske popkunstner Marta Minujín i 70’erne, som i sin tid var ramme for bl.a. performances og poesioplæsninger og nu bliver genopbygget i forbindelse med Minujíns soloudstilling på CC.

Vi starter med en fælles samtale og lidt oplæsninger, og så slutter aftenen med mingle i baren og silent reading i madrasrummet, hvor man kan ligge og læse forfatternes eller egne medbragte bøger.

Filip Vest er en ny markant stemme på den danske kunstscene, der med sine performances, installationer, film og tekster undersøger queer kærlighed, køn og identitet og hvordan de små og store kriser i vores liv hænger sammen.

Mere info

Program:

Kl. 18.00 Tjek ind og pick-up i CC Foyer/skranken – vi følges op i installation og du finder et rart sted du kan ligge og læse
Kl. 19.00 Talk
Kl. 20.00 Bar + Silent Reading i installation Intensify Life af Marta Minujín
Kl. 21.00 CC lukker

Økonomi og pegefinger:

Tilmelding: BILLET

Du skal vise billet + medlemskort ved indgangen

eller ikke-medlemsbillet, som er inkl. entré hvis du ikke er medlem af CC.

Din billet giver adgang til CC på dagen fra kl. 11. Vi synes, du skal komme et par timer før vi starter, og gå på opdagelse i vores udstillinger.

Du kan blive medlem fra Dkk 25/mdr.
Er du medlem får du desuden 10% i bar + butik.

Husk en bog eller køb en i CC Shop inden vi starter, og ellers er det bare at være helt stille, mens vi læser sammen.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary