Mogens Jacobsen

Om

The New Rules: Definitioner og korrigerede spilleregler af Mogens Jacobsen er den tredje i rækken af satellitudstillinger og -events, der præsenteres på Skjold Contemporary under titlen: Art of Sport – Onside.

Mogens Jacobsen laver et tekstbaseret univers i omklædningsrum 3 på Skjold Contemporary, hvor der på flere grønne LED skærme vises regler for et særpræget spil. De nye regler er formuleret af en kunstig intelligens, der er trænet på henholdsvis DBU’s fodboldregler, FN’s verdensmål og den danske Grundlov. Gennem foreningen af disse konstitutive tekster, skitseres et absurd nyt spil.

Samtidigt forsøger systemet at finde definitioner på spillet via Google-søgninger, og resultaterne læses op af en syntetisk stemme i rummet.

 

Praktisk

Udstillingsperiode: 10. september – 24. oktober

Åbningstider: Hverdage kl. 11-17. Onsdag lukket

Adresse: Skjold Contemporary / Boldklubben Skjold

Per Henrik Lings Allé 10, 2100 København Ø

Læs mere om Skjold Contemporary her.

Mere info

Art of Sport: Onside

Udstillingen er den anden i rækken af satellitudstillinger og -events, der præsenteres på Skjold Contemporary under titlen: Art of Sport – Onside.

I forbindelse med udstillingen Art of Sport på CC, har CC indgået et samarbejde med udstillingsstedet Skjold Contemporary. Under udstillingsperioden udgør Skjold en satellit for mødet mellem sport og kunst – en satellit, der direkte bruger sportens arena som udstillingsrum. Med Art of Sport – Onside har Skjold Contemporary og CC skabt en vifte af kunstprojekter der breder sig over klubbens omklædningsrum samt indtager tribunen og plænen på Østerbro Stadion.

 

Program for Art of Sport – Onside

6.5 – 23.6         Sara Sjölin

1.7- 29.8           Kristoffer Akselbo

10.9 – 24.10     Mogens Jacobsen

6.5 – 24.10       Thorgej Steen Hansen

12.8                    Kunst på plænen

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary