Torsdag 5.11.20

Torsdag 19.11.20

Torsdag 3.12.20

Torsdag 17.12.20

HARDCORE FREEDOM af Esben Weile Kjær [UDSOLGT]

Om

OBS. Grundet nye restriktioner som følge af COVID-19 pandemien er vi nødsaget til at lave ændringer i performancen i Esben Weile Kjærs HARDCORE FREEDOM. 

Ståpladser bliver til siddepladser, og performancen varer 50 min.
Har du allerede købt billet, er den stadig gældende til samme dag og starttidspunkt.

Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at blive i udstillingen efterfølgende. Hold afstand, bær mundbind og følg personalets anvisninger. På denne måde kan vi bedst muligt sørge for en tryg oplevelse for alle CCs gæster.

Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål vedrørende din billet, kan du skrive til line@cphco.org

 

Oplev den fremadstormende, unge kunstner Esben Weile Kjær i live-performance på Copenhagen Contemporary frem til d. 17. december, hvor hans udstilling HARDCORE FREEDOM forvandler rummet til en hybrid mellem en natklub, en scene, en kunstinstitution og en modeforretning.

 

Om HARDCORE FREEDOM 

HARDCORE FREEDOM aktiveres løbende igennem udstillingsperioden af en række performances. Her vækkes rummet til live med kontrasterende dansestilarter fra natklubgæstens ukontrollerede dans over pole dancerens seksualiserede bevægelser til balletdanserens kropsdisciplin. Performancen bevæger sig på grænsen mellem fest og oprør, hvor elementer rykkes, ændres, opbygges eller nedrives, og udstillingen ændrer således karakter med hver performance.

 

Datoer

Torsdag d. 5. november kl 18.30-19.20 [UDSOLGT] og 19.50-20.30 [UDSOLGT]

Torsdag d. 19. november kl 18.30-19.20 [UDSOLGT] og 19.50-20.30 [UDSOLGT]

Torsdag d. 3. december kl 18.30-19.20 [UDSOLGT] og 19.50-20.30 [UDSOLGT]

Torsdag d. 17. december kl 18.30-19.20 [UDSOLGT] og 19.50-20.30 [UDSOLGT]

Find din billet her.

Læs mere om udstillingen her.

 

Om Esben Weile Kjær

Esben Weile Kjær (f. 1992) bor og arbejder i København. Han er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i Music Management og er studerende på Det Kongelige Danske Kunstakademi, -hvorfra han har afgang i 2022. I sit arbejde beskæftiger han sig med forskellige medier som skulptur, video og performance, der kredser om temaer som oplevelsesøkonomi, fællesskab, generationsangst og popkulturens indflydelse på individet. Esben Weile Kjær har performet flere steder i Europa samt på adskillige anerkendte danske kunstinstitutioner og festivaler.

HARDCORE FREEDOM præsenteres i et særligt partnerskab med GL STRAND, der, i perioden fra august til oktober i år, viste POWER PLAY af samme kunstner.

Mere info

Udstillingen støttes af

Anonym Fond
Det Obelske Familliefond
Beckett Fonden
SOUNDBOKS
Kvadrat
Ganni.

Tak til 1664 Blanc for sponsorat til åbningen.

HARDCORE FREEDOM er en del af Copenhagen Contemporarys udstillingsrække Future First, der præsenterer kunst skabt af anerkendte unge, danske talenter med internationalt udsyn. Future First realiseres takket være støtte fra Det Obelske Familiefond.

Performere

Nathan Compiano
Aske Høier Olsen
Johan Bech Jespersen
Annah Ritah Nagadya
Camilla Lind
Anton Cornelius
Ezra Shami
Yudith Shyambala Heinemann
Thea Carla Schøtt
Kofi Møller
Esben Weile Kjær

Med vores 7000 kvm har vi god plads til at holde afstand. Vores værter sørger for at desinficere kontaktflader og håndtag hver anden time for at sikre god hygiejne for børn såvel som voksne.
Vi har indtænkt flow i vores haller og stillet sprit til rådighed ved alle ind- og udgange, så du trygt kan tage familie og venner med på besøg i CCs udstillinger.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary