Cocktails og arkitektur: Marie Laurberg og Dorte Mandrup

Om

Kom med til en helt særlig aften, hvor vi åbner dørene efter lukketid og inviterer til drinks og omvisning ved arkitekt Dorte Mandrup og direktør på Copenhagen Contemporary Marie Laurberg efter lukketid.

Dorte Mandrup er arkitekten bag nogle af de mest prominente, nye museumsbyggerier, som udvikles i Europa i disse år. Hun er også arkitekten bag Copenhagen Contemporarys bygning.

Omdannelsen af B&Ws svejsehaller til et kulturhus – som i dag rummer CC – er et ungdomsværk fra Dorte Mandrups hånd.

Denne aften kan du komme med arkitekten rundt i huset – også på steder, der normalt er utilgængelige for offentligheden. Vandringen leder til en samtale om udviklingen i Mandrups virke og fremtiden for bæredygtig arkitektur.

Kunstvandringen kommer også forbi udstillingen Reset Materials som åbner 30.06.23. En eksperimenterende gruppeudstilling, der udfolder sig i krydsfeltet mellem kunst og arkitektur.

Reset Materials udforsker fremtidens arkitektur med værker skabt af nye, banebrydende og eksperimenterende byggematerialer. Ti grupper bestående af arkitekter, kunstnere og materialeproducenter giver hver især deres originale bud på bæredygtig arkitektur. Omdrejningspunktet for udstillingen er studier af nyudviklede eller genopdagede, lokale materialer – fra genanvendeligt plast til levende organismer og biogene materialer som brændenælder, jord og hamp, som er samlet, dyrket og høstet, dekonstrueret og komponeret på ny. De endelige værker udstilles som materiale-fragmenter, der giver et indblik i udviklingsprocessen og viser deres arkitektoniske og æstetiske potentialer.

Vil vi i fremtiden bygge vores huse af svampe, brændenælder og genbrugsplast? Vil vi dyrke mursten som afgrøder? Og hvad kommer nye bæredygtige materialer til at betyde for vores forståelse af arkitektonisk skønhed?

Mere info

Program

Kl. 18.00 Velkomstdrink i caféen Connie Connie
Kl. 18.30 Omvisning på Copenhagen Contemporary
Kl. 20.00 Drinks og mingle
Kl. 21.00 Tak for i aften

Priser

Arrangementet er billgere hvis du er medlem. Er du ikke medlem kan du stadig bestille billetten til reduceret pris og melde dig ind på dagen. Vi har medlemskab fra Dkk 25,-

TILMELDING

Drinks leveres af MIKROPOLIS under sloganet:

We don’t believe a drink can change how people behave.We believe we can create the best drink for how they do behave.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary