Fredag 6.9 20:00 - Lørdag 7.9 01:00

Lust For Youth + Croatian Amor + The Empire Line + Soli City + Halv Cirkel

Om

CC x Posh Isolation 

Vi lukker samarbejdet CC x Posh Isolation med sensommerfest og et line-up kun det ikoniske, københavnske label kan programsætte.

Oplev synthpop-bandet Lust For Youth, klubscenes mest inderlige musik leveret af Croatian Amor, den rå og eksperimenterende klang gennem The Empire Line og Soli City, der sammen med ensemblet Halv Cirkles klassiske strygere, tager os med på en fængslende rejse, hvor magi møder den digitale tidsalder.

Vær med når aftens artister navigerer os rundt i krydsfeltet mellem teknologi, historiefortælling og kultur og sammen skaber nye veje til at forstå de dynamiske kræfter, der former vores moderne verden.

Posh Isolation fejrer 15 år i branchen og de har sammensat aftenens program med et musikalsk kig langt ud over horisonten. Et program som cementerer, at det danske plade label tager 15 år mere.

Lust For Youth & Croatian amor

The Empire Line

Soli City

Halv Cirkel

Posh Isolation blev grundlagt af Christian Stadsgaard og Loke Rahbek i 2009, har base i København og udgiver musik, performances og must-have items af skandinaviske kunstnere og samarbejdspartnere.

Klik for billetter

Program:

20.00 dør

01.00 tak for i aften

Der er 100 stk. early bird billetter til salg til kr. 100,-

Derefter koster billetten kr. 160,-

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary