CC Studio

Omvisninger

På CC sætter vi en ære i at formidle kunst på levende og inspirerende måder med fokus på faglighed, perspektiv og nysgerrighed.

Det er muligt at booke omvisninger til alle typer grupper. En omvisning på CC varer cirka 45 minutter og tager altid udgangspunkt i en eller flere af vores aktuelle udstillinger. 

Uanset om I er en virksomhed, en kunstforening, en familie eller vennegruppe, så inviterer vi jer til at udforske samtidskunsten i stor skala i vores unikke haller på Refshaleøen, sammen med en af vores dygtige kunstformidlere.

Vi sætter pris på dialogen med jer og vores omvisninger er både for jer som har stor erfaring med kunst og til jer, som er nybegyndere eller bare er nysgerrige.

I kan booke en omvisning ved at sende nedenstående forespørgsel.

Gruppe må maksimum bestå af 28 personer. Er I mere end 28 personer, skal I booke to omvisninger. Skriv gerne i kommentarfeltet i forespørglsesblanketten, hvis I kommer fra samme gruppe, men skal have to omvisninger.

Booking

Ønsker du at booke en omvisning? Opret en forespørgsel her

Priser

En omvisning koster 950 DKK på hverdage og 1200 DKK i weekender og på helligdage. Dertil kommer entré, som for en gruppe er 95 DKK pr. person over 18 år.

Booking

Book et undervisningsforløb ved at sende nedenstående forespørgsel.

Vær opmærksom på at jeres booking først er gældende, når I har modtaget en bekræftelse herom.

Betaling

Vi ser helst, at I betaler ved ankomsten. Hvis dette ikke er muligt, kan vi sende en faktura til jer inden ankomsten. Ved fakturering tager vi et administrationsgebyr på 125,00 DKK

Afbestilling

Hvis I afbestiller omvisningen senest 48 timer, inden den skulle have fundet sted, koster det ikke noget. Ved afbestilling senere end 48 timer før planlagt gennemførelse, opkræver vi den fulde pris for omvisningen.

Booking

Ønsker du at booke en omvisning? Opret en forespørgsel her

    Send forespørgsel

    Vær opmærksom på at dette er en forespørgsel. Hvis den ønskede dato og tidspunkt er ledig sender vi en bookingbekræftelse til dig. Hvis datoen eller tidspunktet ikke er ledigt, vil vi kontakte dig for at finde en alternativ dato.

    Denne mulighed kan kun vælges fra til undervisning der ligger onsdag - søndag

    Betaling på dagen kan ikke vælges, hvis jeres besøg ligger om tirsdagen


    Vær opmærksom på at der kommer et gebyr på 125 DKK ved faktura-betaling.

    Vær opmærksom på at der kommer et gebyr på 125 DKK ved faktura-betaling.

    Vær opmærksom på at jeres besøg først er booket, når I modtager en bookingbekræftelse fra os. Din udfyldte forespørgselsblanket er ikke en booking. Vi svarer på din henvendelse så snart som muligt.

    Fandt du ikke hvad du ledte efter? Kontakt booking direkte på: ccstudio@cphco.org

    Omvisninger

    Vis dine valg

    Nutid