Reservat, Holstebro Kunstmuseum, 2019 Foto: David Stjernholm

Hannah Toticki

Gudernes Lager

13.10.23

– 01.09.24

Udstillingen Gudernes Lager handler om religion og tro og undersøger med humor, fantasi og alvor, hvad vil det sige at leve i en tid uden noget fælles helligt, der er større end os selv.

Med udstillingen åbner Hannah Toticki for en samtale om, hvordan det senmoderne menneske savner noget guddommeligt, noget helligt, der kan være med til at skabe en større mening i tilværelsen.

 

Hannah Toticki – de store spørgsmål i livet overladt til individet

 

I takt med at religion er mindre tilstedeværende i samfundet, er de store spørgsmål i livet overladt til det enkelte individ. Men i en tid præget af kriser og globale udfordringer kan det være svært at navigere som menneske, fordi vi lever i en uforudsigelig og ukontrollerbar verden. Tiden er præget af en markant stigning i både stress, bekymring og deciderede psykiske lidelser, særligt hos unge.

Som en del af udstillingens tilblivelse vil Hannah Toticki involvere grupper af både unge og ældre og gennem workshops søge svar på, om vi mangler religiøse ritualer eller normer i vores liv.

Om Hannah Toticki

Hannah Toticki bor og arbejder i Danmark. Hun har blandt andet haft udstillinger i USA, Tyskland, Sverige og Danmark. Hun modtog i 2022 Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.