Torsdag 6.5.21

Udstillingsåbning: Sara Sjölin

Om

Vær med, når Copenhagen Contemporary og Skjold Contemporary åbner udstillingen Zidane: A 21st Century Musical af Sarah Sjölin. Udstillingen er den første i rækken af satellitudstillinger og -events, der præsenteres på Skjold Contemporary under titlen: Art of Sport – Onside.

Kunstner og sanger Sara Sjölin har transformeret Philippe Parreno og Douglas Gordons dokumentariske videoværk Zidane: A 21st Century Portrait til en musical. På Skjold Contemporary kan sangene opleves til Sjölins installation af malede portrætter af den legendariske fodboldspiller Zinedine Zidane. Zidane: A 21st Century Musical kan opleves hos Skjold Contemporary i omklædningsrum nr. 3 på Østerbro Stadion.

Alle er velkomne. Der er god plads og højt til loftet på stadion. Medbring mundbind, når du skal besøge omklædningsrummene.

 

Fernisering: 6. maj kl. 17-20

Udstillingsperiode: 6. maj – 23. juni 2021

Åbningstider: Hverdage kl. 11-17. Onsdag lukket

Sted: Skjold Contemporary / Boldklubben Skjold. Per Henrik Lings Allé 10, 2100 København Ø

Mere info

Art of Sport: Onside

I forbindelse med udstillingen Art of Sport på CC, har CC indgået et samarbejde med udstillingsstedet Skjold Contemporary. Under udstillingsperioden udgør Skjold en satellit for mødet mellem sport og kunst – en satellit, der direkte bruger sportens arena som udstillingsrum. Med Art of Sport – Onside har Skjold Contemporary og CC skabt en vifte af kunstprojekter der breder sig over klubbens omklædningsrum samt indtager tribunen og plænen på Østerbro Stadion.

 

Program for Art of Sport – Onside

6.5 – 23.6 Sara Sjölin
30.6- 29.8 Kristoffer Akselbo
11.9 – 24.10 Mogens Jacobsen
6.5 – 24.10 Thorgej Steen Hansen
12.8 Kunst på plænen

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary