Lørdag 4.9.21

Store smadredag i Ingenmandsland

Om

Ingenmandslands klumper skal smadres og alle er velkomne til at deltage!

På udstillingens næstsidste dag er det blevet tid til at smadre alle klumper i installationen og se, hvad der gemmer sig af materialer i de forskellige klumpeværker, gæster har lavet sammen med holdet bag Ingenmandsland i løbet af udstillingsperioden.

Klumpesmadringen af små klumper starter fra kl. 11.00 og løber til kl. 14.00, hvorefter installationens fællesværk Kæmpeklumpen skal smadres med udstillingens alternative redskaber. Deltagelse er gratis, og alle er velkomne til at smadre løs så længe man vil. Der er redskaber til alle aldersgrupper, så selv de mindste kan være med.

 

Program

11.00-14.00 Løbende smadring af små klumper i installationen

14.00-15.00 Fælles smadring af installationens kæmpeklump

15.00-17.00 Undersøgelser og arkivering af smadrede klumpedele

Mere info

Om Ingenmandsland

Ingenmandsland er et eksperimenterende kunstprojekt, der lægger op til fortryllelse af og fordybelse i vores nære omgivelser gennem kunstneriske undersøgelser af materialer fra Refshaleøens hverdag. Projektet er udviklet af Rune Fjord STUDIO, kunstformidler Amanda Luna og kunstner og designer Maria Viftrup, som udfolder Ingenmandsland på CC med en inddragende installation. Kunstprojektet byder løbende gæster til deltagelse i sanselige eksperimenter, såsom vandringer, klumpeproduktion og klumpesmadringer, og installationen vokser og ændrer form igennem hele åbningsperioden i takt med de besøgendes bidrag. Læs mere her.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary