Fredag 2.7.21

Sommerskole

Om

Udforsk, fordyb og skab

 

Kom med når CC Studio i sommerferien inviterer børn i alderen 9-14 år med til kunstuge på Copenhagen Contemporary. Her skal vi udforske, eksperimentere, skabe, fordybe os og meget mere.

Kunstneren Lillibeth Cuenca Rasmussen undersøger i sin udstilling I am Not what you see  forskellige måder at bo på med skulpturer, som også er dragter, bygget af stof, papirkuverter, strå og dyner. Inspireret af hendes kunst skal vi selv eksperimentere med boformer, skulpturer og beklædning. Vi skal bruge ugen på at skitsere, sy, støbe, skrive, forme, male, designe og udstille.

Vi skal opbygge fantastiske verdner og økosystemer og forandre tøj, så det kan indeholde flere funktioner.

Sammen undersøger vi CCs udstillinger og henter inspiration og materialer rundt på Refshaleøen. Vi arbejder i værkstedet, eksperimenterer med forskellige materialer og skaber vores egne værker. Dem viser vi til slut frem i en udstilling for familie, venner og gæster på CC.

Underviser hele ugen er kunstformidler, cand. mag i billedkunst Rie Carlsen.

Mere info

Praktisk

Tidspunkt: Mandag d. 28.06. – fredag d. 02.07. Alle dage kl 09-15

Alder: Mellem 9-14 år

Pris: 750 kr. for hele ugen.

 

Vi sørger for te og frugt, og derudover skal du selv medbringe frokost.

Skriv eller ring til kunstformidler Ditte Meyer Nielsen på telefon 3110 7292 eller på mail ditte@cphco.org hvis du har spørgsmål.

 

Tilmelding via mail til ccstudio@cphco.org. Husk at anføre navn og alder på deltager og en forælders navn, adresse og mailadresse. Vi sender bekræftelse og opkrævning på beløbet, når vi har din tilmelding.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary