Fredag 11.9.20

Premiere på filmen ’Ramadan muslim – i karantæne med Gud’ [Udsolgt]

Om

[Udsolgt]
Kom med, når Copenhagen Contemporary inviterer til premiere på filmen Ramadan muslim – i karantæne med Gud efterfulgt af en samtale med skaberne Naiha Khiljee og Anne Ahn Lund.
Filmen Ramadan muslim tager dig med ind i et poetisk univers, hvor du møder seks forskellige muslimer, der i år har haft en meget anderledes ramadan.
Fællesspisninger og bederækker er blevet erstattet af en karantæne, hvor tosomhed med Gud har været i fokus.
Hvad kan poesien og hjertets karantæne lære os om mening i en tid, hvor sygdom og frygt fylder så meget? Hvilken slags åndelighed tør vi forestille os i et samfund, der bevæger sig længere og længere væk fra troen på Gud?
Det er nogle af de spørgsmål vi tager fat i, når Ramadan muslim får premiere på Copenhagen Contemporary d. 11. september. Filmen er produceret af videograf Anne Ahn Lund og forfatter Naiha Khiljee, der i fællesskab brugte deres tid under karantænen på at give nyt liv til Khiljees Ramadan muslim-digt fra debutdigtsamlingen Kære Søster fra marts 2020.

Mere info

Program

16.30 Dørene åbner og velkomst v. Naiha og Anne
17.00 Islamisk musik v. Bakri Hemmami
17.10 Filmvisning
17.30 Talk
18.00 Tak for i dag

Praktisk

Da der er et begrænset antal siddepladser, vil det være nødvendigt at booke billet på forhånd her.
Arrangementet er gratis.
Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Vi forbeholder os desuden retten til at aflyse, såfremt der skulle ske ændringer i retningslinjerne omkring COVID-19.
Er man gangbesværet eller dårligt gående, må man meget gerne informere CC Studio i forbindelse med bookingen. Skriv til ccstudio@cphco.org eller ring på +45 2989 8087.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary