Torsdag 23.5 15:50 - 19:00

Fuldmåne-blomster workshop og ceremoni med Poppykalas

Om

Flyd med på en unik og magisk rejse ind i blomsternes verden med blomsterkunstner Thilde Haukohl Kristensen, der driver Poppykalas – et univers af blomster, farver, naturhealing og kunst.

I fuldmånens forløsende energi kan du skabe dit helt eget Poppybana-arrangement inspireret af den japanske blomstertradition Ikebana, med Thilde som nænsom vejleder.

Workshoppen begynder med en meditativ, fuldmåneceremoni, hvor vi blidt kaster lys på alt det, vi ønsker at give slip på. Vi forbinder os med blomsterne som vores små hjælpere.

Den meditative bløde tilstand følger dig i den skabende del, hvor du kan lave dit helt eget blomsterarrangement med de blomster, der taler til dig. Arrangementerne skabes direkte i en skål med en fakir, der får blomsterne til at stå på smukkeste vis med eventyrlige blomster fra Thildes selvdyrkede blomstermark på Møn. Til workshoppen får du både blomster og materiale (blomstersaks, fakir og skål) til at skabe arrangementet, som du efterfølgende kan tage med hjem og fortsætte din egen blomsterpraksis til evig tid.

Udover at få en forståelse for blomsternes magi gennem deres farve, dybde og tekstur, lægger workshoppen også vægt på det meditative ved arbejdet med blomster.

Workshoppen vil tage udgangspunkt i Thildes bog, Poppykalas – og de magiske blomster, hvor hun deler ud af sine erfaringer med at udfolde sig selv gennem blomsternes sprog, og finde pauser, mening og skønhed i naturen.

Oplev fordybelse og ro, bliv inspireret og få vakt dine sanser, når vi for en stund træder ud af den travle hverdag og ind i blomsternes magiske univers på fuldmånens kraftfulde energi.

Vi afslutter oplevelsen med et magisk fuldmåneritual.

Mere info

Program og praktik

Du kan tilmelde dig og bestille bogen med rabat her: Billet

Billetten er ikke inkl. adgang til CC, men vi anbefaler dog at kombinere besøget med en tur rundt i kunsten.

Pris 950 kr. uden bog inkl. materialer – med bog: 1200 kr.

Bog normalpris: 399.

Program:

15.50 Tjek ind og pick-up ved CC Foyer-skranken

16.00: Fuldmåne meditation og ceremoni guidet af Thilde

16.45: Demonstration af Poppybana v. Thilde

17-18.30: Skab din egen Poppybana

18.30-19.00: Blid afrunding og magisk fuldmåne ritual

Workshoppen har plads til 15 deltagere, og er et helt eksklusivt arrangement til en særlig god pris i anledning af samarbejdet CC Shop X Popppykalas.

Under workshoppen vil der vil være friske forplejninger til deltagerne og mulighed for at opleve Poppykalas’ sanselige univers i CC Shop.

Til workshoppen får du både blomster og materiale (blomstersaks, fakir og skål) til at skabe arrangementet, som du efterfølgende kan tage med hjem og fortsætte din egen blomsterpraksis til evig tid.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary