Torsdag 10.6.21

Josefine Klougart i samtale med Jakob Sandvad

Om

Torsdag d. 10. juni inviterer Copenhagen Contemporary i samarbejde med Christianshavn Bogfestival til en samtale mellem forfatter Josefine Klougart og redaktør og direktør for Forlaget Gladiator Jakob Sandvad. Kom med og få et unikt indblik i Klougarts arbejde med hendes kommende roman og hør, hvordan det vigtige samarbejde mellem forfatter og redaktør foregår.

Det koster normal entré at deltage og billetten giver adgang til både arrangementet og CCs udstillinger.

Find din billet her.

CC har åbent helt til kl. 21.00, så kom ud til en litterær samtale i særklasse, oplev udstillingerne og køb et koldt glas naturvin i CC Kiosk.

Vi glæder os til at se jer!

Mere info

Om Josefine Klougart

Josefine Klougart (f.1985) dimitterede fra Forfatterskolen i 2010 og debuterede samme år med romanen Stigninger og fald, der var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris. De følgende år gik det stærkt for Klougart. I 2011 og 2012 kom henholdsvis Hallerne og Én af os sover på Rosinante, og i 2013 var hun med til at stifte Forlaget Gladiator. På Gladiator har hun indtil videre udgivet Om mørke (2013), der både var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris og DR Romanprisen, og romanen New Forest (2016), som ifølge litteraturkritiker Kristin Vego fra Dagbladet Information ikke blot er Klougarts bedste roman siden debuten, ”det er en af de bedste romaner – punktum.”

 

Om Christianshavns Bogfestival 2021

Arrangementet er en del af Christianshavns Bogfestival 2021, som er et samarbejde mellem en række lokale kulturinstitutioner og foreninger på Christianshavn. Bogfestivalen har eksisteret siden 2004, og præsenterer hvert år litteraturoplevelser i nye rammer. Under temaet ’Intet menneske er en ø’ ønsker Christianshavns Bogfestival i 2021 at vende blikket mod verden omkring os og mod os selv. Med litteraturen som rejseguide inviterer festivlalen publikum på en tour til både nære og fjerne verdener, og vi belyser fiktionens evne til at skabe rum for drømme, eskapisme og refleksion.

Læs mere om Christianshavns Bogfestival og se hele årets program her.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary