Medlemsrabat

Engagement med Filip Vest og Evita Kedavra / Sako Dersahakian

Med ganske få pladser og mulighed for at blande dig i samtalen, inviterer CC til intim samtale hvor både gæst og tema er kurateret af Emma Holten eller Filip Vest.

Denne aften har Filip Vest inviteret den palæstinensisk-armenske drag queen og modedesigner Evita Kedavra / Sako Dersahakian til samtale om krydsfeltet mellem drag, mode og aktivisme.

Evita Kedavra er Sako Dersahakians drag queen-åndsprodukt. Sako er uddannet MA i modedesign fra Det Kongelige Danske Akademi og Evita er vinderen af MX Draghouse 2021 og Pride Hostess 2022. Deres kollektive arbejde spænder over identitet, camp og immigrantoplevelsen.

Filip Vest er en ny markant stemme på den danske kunstscene, der med sine performances, installationer, film og tekster undersøger queer kærlighed, køn og identitet og hvordan de små og store kriser i vores liv hænger sammen.

Samtalen vil være på engelsk.

Foto Erik André Nes

 

Program

Kl. 18.00 Tjek ind og pick-up ved CC Foyer-skranken + bar og seating er åben

Kl. 19.00 Talk eller noget

Kl. 20.00 Bar + mingle

Kl. 21.00 Tak for i aften

Der er få og unummererede pladser.

Tilmeld dig her: BILLET

Er du medlem får du billet til reduceret pris. Er du ikke medlem, kan du stadig bestille den billigere medlemsbillet og melde dig ind ved ankomst eller her. Vær opmærksom på du skal fremvise medlemsbevis, hvis du køber medlemsbilletten – dette gælder også dine gæster.

Har du fortrudt og ønsker ikke at tilmelde dig CC. Kan du købe en tillægsbillet på dagen. Det er dog dyrere end at vælge den rigtige billet fra start.

BLIV EN DEL AF CCs UNIVERS

Du kan blive medlem fra Dkk 25/mdr.

Er du medlem får du desuden 10% i baren.

Er du medlem får du billet til reduceret pris. Er du ikke medlem, kan du stadig bestille den billigere medlemsbillet og melde dig ind på dagen. Du kan blive medlem fra dkk 25/mdr.

Læs om vores forskellige medlemskaber her: CC MEDLEM

Er du medlem får du desuden 10% i baren.

Du skal vise billet + medlemskort ved indgangen.

Pris: dkk 100 + medlemskort eller entré.

Din billet giver adgang til CC på dagen fra kl. 11. Vi synes du skal komme et par timer før vi starter og gå på opdagelse i vores udstillinger.

 

 

Kommende events