Cocktails & kurator: Yet, It moves!

Om

Kom med til en helt særlig aften, hvor vi åbner dørene efter lukketid og inviterer til drinks og omvisning i CCs nye udstilling Yet, It Moves!

Jannie Haagemann, CC kurator bag Yet, it Moves!, viser rundt og deler sine tanker om udstillingens tilblivelse og dens mange spektakulære værker skabt i krydsfeltet mellem kunst og videnskab.

Der er drinks og mingle efter omvisning.

Yet, It Moves! er både et udstillings- og et forskningsprojekt, der undersøger bevægelse – over os, omkring os og inden i os.

Gennem et bredt kunstnerisk program undersøger Yet, It Moves! bevægelse som et allestedsnærværende fænomen og peger på de mange komplekse mønstre af bevægelse, vi alle er en del af. Bevægelse er en grundlæggende forudsætning for enhver livsform i universet. Uanset om det er galakser eller planeter i bevægelse omkring solen, partikler i atmosfæren eller livsformer på Jorden, er alt i universet i bevægelse, og alle dele er forbundne. Det er nemt at glemme, hvordan vores egne daglige bevægelser er indskrevet i større sammenhænge af bevægelse, samtidig med at vores kropslige bevægelser gennem tid og rum sætter spor og er med til at forme verden omkring os.

Titlen på projektet refererer til historien om den modige Galileo Galilei, der af den katolske kirke blev tvunget til at benægte, at Jorden bevæger sig om solen og dermed ikke er universets centrum – og som forsvarede sin teori med ordene: “Og alligevel bevæger den sig!” Hans udtalelse henviste til en i dag anerkendt sandhed, nemlig den, at uanset hvad vi mennesker gør, bevæger Jorden sig som en del af universets større bevægelse, hvilket påvirker både os og den verden, vi hver dag bevæger os i.

Drinks leveres af MIKROPOLIS under sloganet:

We don’t believe a drink can change how people behave.We believe we can create the best drink for how they do behave.

Omvisningen er på dansk.

Mere info

24.05.23

Program

Kl. 18.00 Velkomstdrink i Foyeren
Kl. 18.30 Omvisning i Yet, It Moves!
Kl. 19.30 Drinks og mingle
Kl. 21.00 Tak for i aften

Priser

Arrangementet er billgere hvis du er medlem. Er du ikke medlem kan du stadig bestille billetten til reduceret pris og melde dig ind på dagen. Vi har medlemskab fra Dkk 25,-

 

TILMELDING

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary