Omvisning

Cocktails & kurator: Abbas Akhavan

Kom med til en helt særlig aften, hvor vi åbner dørene efter lukketid og inviterer til drinks og omvisning i udstillingen curtain call af den canadisk-iranske kunstner Abbas Akhavans – en af samtidskunstens mest markante stemmer.

CC’s senior kurator Aukje Lepoutre Ravn, der står bag udstillingen, viser rundt og deler sine tanker om udstillingens tilblivelse og dens mange tematikker, der sammenfletter spørgsmål om mellem kunst, kulturarv, migration og geopolitiske fortællinger.

Abbas Akhavan: curtain call er den første udstilling i rækken af et treårige programsamarbejde mellem Glyptoteket og CC under titlen Hosting Histories – Revisiting Cultural Heritage of the Middle East and Beyond. I årene 2023-2025 præsenteres tre forskellige udstillinger, der på forskellige måder undersøger Mellemøstens kulturarv og dens betydninger i dag. Anden del af udstillingen kan ses på Glyptoteket.

Drinks leveres af MIKROPOLIS

15.11.23

Program for aftenen:

Kl. 18.00 Velkomstdrink i caféen Connie Connie

Kl. 18.30 Omvisning i Curtain Call

Kl. 19.30 Drinksbaren åbner

Kl. 21.00 Tak for i aften

BOOK PLADS: TILMELDING

Arrangementet er billigere, hvis du er medlem. Er du ikke medlem, kan du stadig bestille billetten til reduceret pris og melde dig ind på dagen. Vi har medlemskab fra dkk 25,-

Udstillingen er den første i rækken af et unikt treårigt samarbejde mellem CC og Glyptoteket, der med afsæt i international samtidskunst vil bidrage med nye perspektiver på oldtidens kulturarv og dens betydning i dag.

Kommende events