CC Studio workshop: Kartoffeltryk

Om

Slip fantasien løs og kom med til workshoppen Kartoffeltryk d. 2. september fra kl. 13-16, der tager børn og forældre tilbage til 60’ernes kollektive tankegang, hvor genbrug, sammenhold, det naive udtryk og økologiske grøntsager kommer i brug. Vi skal trykke med grøntsager og indfarve på gamle t-shirts, sokker, bukser, kjoler, eller hvad I synes, der trænger til et nyt udtryk.

Medbring venligst dit gamle tøj (enten bomuld eller hør) i lyse farver. Du må medbringe 3 stykker tøj. Farven fikseres bedst på tøj, der har været i brug og er blevet vasket flere gange. Tekstildesigner Anna Clarisse Holck Wæhrens vil guide dig igennem workshoppen. Wæhrens er en del af udstillingen Beautiful Repair med performance-videoen MANNER skabt i samarbejde med designeren SLOTH ROUSING.

Det er gratis at deltage i workshoppen efter betalt entré til CC. Reservér din plads her. Der er ingen deltagerforudsætninger – alle kan være med og er velkomne – workshoppen er for både børn, unge og voksne. Børn skal være i følgeskab med en voksen. Farvepigmenter kan bruges ved opsyn af en voksen. Vi bruger plastikhandsker og forklæder ved brug af farvepigmenter, men pletter på tøjet og huden kan forekomme, da vi trykker på alternative måder.

 

Workshoppen er støttet af Statens Kunstfond og sponsoreret af Eat Grim.

Mere info

Om CC Studio

CC Studio er CCs formidlingscenter med base på 1. sal med værksteder, udstillingssale og rum til fordybelse og afslapning. Formidlingscentret tilbyder faciliteter, aktiviteter og læringsforløb for børn og unge såvel som voksne. Fællesskab er omdrejningspunktet for de fysiske, dialogbaserede og kreative møder med kunst. Målet er, at alle, uanset baggrund og kundskaber, skal have mulighed for at møde kunsten på en engagerende og uformel måde. Hvert år inviterer CC en international kunstner til at skabe et playscape i CC Studio; en installation af værker, som kunstcentrets gæster kan gå på opdagelse i, lege med og undersøge med kroppen.

Læs mere om CC Studio her.

 

Om Anna Clarisse Holck Wæhrens

Anna Clarisse Holck Wæhrens (f. 1993) tog afgang fra Det Kongelige Akademi i 2022 med speciale i tekstildesign. Wæhrens arbejder som kurator i det kuratoriske kollektiv pro tempore.art, hun er en del af galleriet OUTPOST Gallery i København og udarbejder tekstile designløsninger i eget navn. Wæhrens har tidligere arbejdet sammen med Ganni, Gl. Holtegaard, Tableau og Dinesen og senest skabt projektet The Rolling Pin i samarbejde med SLOTH ROUSING.

Wæhrens er en del af udstillingen Beautiful Repair med performance-videoen MANNER skabt i samarbejde med SLOTH ROUSING.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary