CC Studio: Bevægelige billeder

Om

Kom og vær med til at lave bevægelige billeder og fællesværker inspireret af udstillingen Yet, It Moves! i CCs værksted i sommerferien. Vi skaber værker af bl.a. genbrugsmaterialer og skaber store galakse-værker i fællesskab.

Vores værkstedsformidlere guider og hjælper med de kunstneriske aktiviteter. Alle er velkomne, og aktiviteterne er for alle – både børn, unge og voksne.

Det er gratis at deltage efter betalt entré til CC, og tilmelding er ikke nødvendig. Børn og unge under 18 år kommer gratis ind, og børn under 12 år bedes være i følgeskab med en voksen.

Værkstedet er åbent hver weekend fra kl. 11.00-17.30.

Mere info

Om CC Studio

CC Studio er CCs formidlingscenter med base på 1. sal med værksteder, udstillingssale og rum til fordybelse og afslapning. Formidlingscentret tilbyder faciliteter, aktiviteter og læringsforløb for børn og unge såvel som voksne. Fællesskab er omdrejningspunktet for de fysiske, dialogbaserede og kreative møder med kunst. Målet er, at alle, uanset baggrund og kundskaber, skal have mulighed for at møde kunsten på en engagerende og uformel måde. Hvert år inviterer CC en international kunstner til at skabe et playscape i CC Studio; en installation af værker, som kunstcentrets gæster kan gå på opdagelse i, lege med og undersøge med kroppen.

Læs mere om CC Studio her.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary