CC SHOP X NIKO JUNE: EROS TORSO FACTORY

Om

COPENHAGEN CONTEMPORARY og det danske designkollektiv NIKO JUNE åbner EROS TORSO FABRIK pop-up shop i CC’s foyer.

Eros Torso-vaserne, der er designet af kunstnerne Oliver Sundqvist og Frederik Nystrup-Larsen, er siden NIKO JUNEs grundlæggelse i 2020 blevet design brandets signaturdesign, og hver enkelt vase er lavet i hånden på deres værksted i København. Lavet af genanvendt plastik fra aflagte ølfustager har hver vase i serien sin helt egen karakter, og ingen er ens. Dette afspejler deres produktionspraksis, der er forankret i det industrielle og intentionelle – ved at bruge eksisterende materialer og genfortolke både form og funktion.

I samarbejde med CC inviterer NIKO JUNE gæster til at overvære skabelsesprocessen af Eros Torso, hvor det på udvalgte dage vil være muligt at se vasernes tilblivelse og opleve studiets håndværk på tætteste hold.

NIKO JUNE er en af mange samarbejdspartnere, der er med til at udvide og udfordre idéen om den traditionelle gavebutik. Udover Eros Torso-vaserne vil flere produkter fra studiets kollektion også være tilgængelige i butikken.

EROS TORSO FABRIK kan opleves i CC Shop’s åbningstider.

Mere info

Opening CC SETS X NIKO JUNE

21 September 2023 EROS TORSO FACTORY LAUNCH

Program: BAR and factory 

05 October 2023

19 October 2023

02 November 2023

EROS TORSO FACTORY kan opleves i CC Shops åbningstider: onsdag-søndag kl. 11.00 – 18.00 fra 21 September til 05 November.

NIKO JUNE er én af en lang række samarbejdspartnere, som skal være med til at udvide og stille spørgsmål til både forbrug, design, kunst – og selvfølgelig give publikum muligheden for at tage et særligt stykke af CC-oplevelsen med hjem. 

Tidligere samarbejdspartnere i CC Shop:

Fiddy Press

91-92

First Hate

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary