CC SHOP x 91-92

Om

CC Shop præsenterer i disse måneder et nyt samarbejde med designduoen 91-92.

91-92 kombinerer kunstig intelligens med 3D-printteknikker. I lighed med det berømte AI-værktøj CHAT-GPT til tekst og Midjournery til billeder, tester de Point-E fra OpenAI, der genererer 3D-mesh via 3D-printer.

91-92 vil både udforske og fejre genstande fra vores hverdag.

Deres print vil være baseret på et kurateret udvalg hvor nogle genstande kommer fra deres samarbejdspartner vintage boutique @PANACEA, mens andre genstande er erhvervet fra familie, venner og endda fremmede.

91-92s enorme 3D-printer kan opleves i CC Shop og vil løbende udskrive disse smukke, men uforudsigelige AI-genererede objekter.

I løbet af de to måneders ophold, vil de printede genstande samle sig omkring de originale genstande, danne ét værk og langsomt opbygge varer til salg i butikken.

Et marked af i GÅR, repræsenteret af brugte objekter, et marked af I DAG, repræsenteret af den levende 3D-printproces og et marked af i MORGEN, repræsenteret af de AI-genererede 3D-printede objekter.

Objekterne er forbundet med en usynlig tråd: de elskede fysiske, nogle gange hverdagsagtige genstande, der omgiver os i dagligdagen.

91-92 kan opleves i maj + juni og alle de printede varer kan købes og tages med hjem.

Mere info

Om 91-92

ninetyoneninetytwo 91-92 er et københavnsk baseret 3D-printerstudie, grundlagt af Zeyu Rong og Weibo Sun. 91-92 designer og udvikler 3D-printede objekter med genbrugsmateriale og ved at bruge 3D-print til at ‘forstyrre’ den konventionelle tænkning i produktionen. Fra design til produktion printer 91 -92 3D alle deres objekter lokalt i det centrale København.

Ved at bruge 3D-printteknologi kan 91-92 derfor lokalisere deres produktion til København, minimere materialespild og reducere energiforbruget.

91-92 bruger udelukkende genbrugsmateriale.

Oplev 91-92 i CC Shop i maj + juni.

Om Colabs i CC Shop

Løbende inviteres forskellig samarbejdspartnere til at være en del af CCs butik. De skal være med til at stille spørgsmål til hvad både design og kunst er og præsenterer os for et vækstlag, man normalt ikke forbinder med en butik i en kunsthal. Alle samarbejder har en løbetid på ca. 2 måneder.

Samarbejdspartnerne kan være alt fra designere, kunstnere, musikere og producenter af klassiske hverdagsprodukter, præsenteret med et twist.

Er du stadig i tvivl? Lyder det for godt til at være sandet? Kom og besøg os og se selv.

 

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary