CC Sets

CC SETS x NIKO JUNE TORSO FACTORY

Kom med når det danske design studio NIKO JUNE åbner EROS TORSO FACTORY & BAR pop-up shop i CCs foyer.

Torsdag d. 21.09.23 inviterer CC til åbningsaften når design brand NIKO JUNE for første gang fremstiller deres ikoniske vaser ”Eros Torso” live, i forbindelse med deres residency i CCs foyer. Vi kickstarter samarbejdet med fri fadølsbar til de første, DJ-set og mulighed for at få et unikt indblik i vasernes skabelsesproces, når NIKO JUNE rykker ind hos CC.

Eros Torso-vaserne, der er designet af kunstnerne Oliver Sundqvist og Frederik Nystrup-Larsen, er siden NIKO JUNEs grundlæggelse i 2020 blevet brandets signaturdesign, og hver enkelt vase er lavet i hånden på deres værksted i København. Lavet af genanvendt plastik fra aflagte ølfustager har hver vase i serien sin helt egen karakter, og ingen er ens. Dette afspejler NIKO JUNEs produktionspraksis, der er forankret i det industrielle og intentionelle ved at bruge eksisterende materialer og genfortolke både form og funktion.

 

CC COLABS
Ved at invitere forskellige kunstnere ind til gift-shop residencies vil CC udfordre, udvikle og udvide idéen om den traditionelle museumsbutik. Udover Eros Torso-vaserne vil flere produkter fra NIKO JUNES brede kollektion også være tilgængelige i butikken.

Tidligere CC COLABS:
First Hate
91-92
Fiddy Press

PROGRAM & PRAKTIK

18.00
Fri fadølsbar til de første + soundscape
NIKO JUNE / EROS TORSO FACTORY: design studiets vaser produceres live i foyeren

20.00
DJ-set af Enterthevoigt

23.00
Godnat

EROS TORSO FACTORY kan opleves i CCs åbningstid.
Adgang til CCs udstillinger efter betalt entre.

 

Kommende events

Lør. 23. Mar.

13:00 - 14:30

Lør. 23. Mar.

13:00 - 14:30

Lør. 2. Mar.

13:00 - 14:30

Lør. 2. Mar.

13:00 - 14:30