Onsdag 12.6 15:00 - 18:00

CC MEDLEM PREVIEW: Basel Abbas og Ruanne Abou-Rahme

Om

Som medlem af CC er du inviteret til at opleve den nye soloudstilling, skabt af den internationale kunstnerduo Basel Abbas og Ruanne Abou-Rahme, dagen før alle andre.

Om udstillingen

Siden 2007 har kunstnerduoen opbygget en internationalt anerkendt praksis på tværs af video, lyd, tekst og performance, hvormed de skaber medrivende totalinstallationer. Med inspiration fra 1990’ernes musikalske drum and bass-scene i London, sampler og sammensætter de arkivmateriale og elektroniske rytmer til nye originale lydlandskaber. Lyden akkompagneres af smukke og til tider voldsomme billedsider blandet med pulserende spor af systemkritiske og poetiske tekster på arabisk og engelsk.

Udstillingen er den anden i rækken af det treårige programsamarbejde mellem CC og Glyptoteket under titlen Hosting Histories – Revisiting Cultural Heritage of the Middle East and Beyond, der sætter fokus på antikkens kulturarv og dens betydninger i dag.

Foto: installationview, Basel Abbas and Ruanne Abou-Rahme: “May amnesia never kiss us on the mouth”, 2022, MoMa Museum of Modern Art, Photograph: Jonathan Muzikar.

 

Mere info

Om preview

Previewet er gratis for alle CC medlemmer. Har du ikke et medlemskort, kan du melde dig ind her eller ved ankomst. Vi har medlemkort fra Dkk 25/mdr.

BLIV MEDLEM

Du er selvfølglig også er inviteret til den officielle udstillingsfest dagen efter. Læs om eventet her:

Udstillingsåbning

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary