Torsdag 29.2 18:00 - 21:00

CC Care x elektronisk cirkelkoncert – lydbad

Om

CC CARE PRÆSENTERER: 

Elektronisk cirkelkoncert med danske og internationale artister:

I slutningen af februar lyser vi vintermørket op, når CC Care inviterer til tre elektroniske koncerter i CC’s smukke Hal 6. Under bjælkeloftet inviterer vi dig til et smukt lydbad, hvor man kan drømme sig væk til elektroniske lydlandskaber og længselsfulde vokaler.

Vi opfordrer publikum til at medbringe yogamåtte, tæppe eller andet komfortabelt. 

OBS: koncerterne starter tidligt og entréen giver også adgang til CC’s øvrige udstillinger – så kom tidligt og oplev kunsten.

CC Cares og du skal have det godt – uanset om du er til gong eller elektronik.

Alto Aria (DK)

Alto Aria er navnet på Aria Leth Schützes soloprojekt. Med projektet undersøger de relationer mellem akustisk og elektronisk lyd med udgangspunkt i transformation og transition. Deres debutalbum Tides, som blev udgivet på Rhizome, fokuserer på tidevandet og at blive en krop af vand. Aria har desuden udgivet det eksperimenterende stykke musik For Marta, som handler om venskab og cirkularitet, og albummet Shapes, som arbejder med drømme med udgangspunkt i en drømmedagbog. De har derudover udgivet albummet Sowing Worlds, Ties, Touch og i februar udgiver de hjertesorgsalbummet Limerence.

Roy Werner (US) 

Med over ti års erfaring som lydkunstner, har den Los Angeles-baserede kunstner, Roy Werner tidligere udgivet musik under aliasset, G.L. Sultan. Hans nyeste udgivelse, Imagine My Surprise er dog den første under hans eget navn, og beskrives bedst, som en slags dovent møde mellem alien electronica og ambient jazz. Forvent alt fra klokker og xylofoner, udvaskede synthesizere og afslappende lyde.

 

Les Halles (FR)

Siden 2012 har den franske musiker, Les Halles skabt ambiente lydlandskaber under aliasset, Les Halles. Hans produktioner er ofte nostalgiske og tågede. Sommetider føles det som mødet med et tidligere liv – andre gange føles det som en livsbekræftende drøm.

Mere info

Praktisk information

Tilmelding og billet: KLIK HER

Der er to billetpriser. En for medlemmer af CC og en for ikke-medlemmer. Du kan godt købe den billigere medlemsbillet, selvom du ikke er medlem, hvis du melder dig ind på dagen. Du skal fremvise medlemsbevis + den billige billet eller billet til fuldpris ved indgangen.

Vi har medlemskab fra Dkk 25/mdr.

Læs om vores forskellige medlemskaber her: CC MEDLEM

17.45 Tjek-ind og pick-up i Foyer ved skranken

Du er også velkommen til selv at finde vej, blot du er i Hal 6 kl. 18.00

Vi opfordrer publikum til at medbringe yogamåtte, tæppe eller andet komfortabelt. Det kan godt blive koldt, når du ligger stille.

OBS: koncerterne starter tidligt og entréen giver også adgang til CC’s øvrige udstillinger – så kom tidligt og oplev kunsten

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary