Torsdag 22.10.20

Åbning: Esben Weile Kjær HARDCORE FREEDOM

Om

Oplev den fremadstormende unge kunstner Esben Weile Kjær i live-performance, når CC slår dørene op til udstillingen HARDCORE FREEDOM d. 22. oktober.

 

Åbningsperformance

Åbningen består af en to timer lang live-performance med Esben Weile Kjær og ti performere. Vær med 22. oktober kl. 18.30 – 20.30.
Med arkitektoniske greb, elektroniske beats, lysshow og spejle præsenterer Weile Kjær et samlet værk, der udforsker forholdet mellem ungdom, oprør, fest, kulturforbrug og den konstruerede følelse af frihed, som de unge abonnerer på. Oplev performancen, der byder på et mix af dansestilarter fra natklubgæstens ukontrollerede dans over pole dancerens seksualiserede bevægelser til balletdanserens kropsdisciplin.

 

OBS: Risiko for kø

Performancen i HARDCORE FREEDOM varer to timer. Vær venligst opmærksom på, at der kan forekomme kø til hal 3. Køen hertil åbner kl. 18.30, og det er først muligt at komme ind, når en anden forlader rummet. Grundet Covid-19 kan vi desværre kun lukke et begrænset antal mennesker ind af gangen. På den måde kan vi garantere din sikkerhed og rigelig mulighed for at holde god afstand i udstillingen. Derfor kan vi beklageligvis heller ikke garantere, at alle når at opleve performancen denne aften. Til gengæld er der i denne anledning også fri adgang til CCs fem øvrige udstillinger i tidsrummet 18.30-21.00. Det kræver ingen særlig tilmelding at stille sig i kø.

Du kan købe billet til Esben Weile Kjærs øvrige performances her.

Læs mere om udstillingen her.

HARDCORE FREEDOM præsenteres i et særligt partnerskab med GL STRAND, der i perioden fra august til oktober i år, viste POWER PLAY af samme kunstner.

 

Udstillingen støttes af

Anonym Fond
Det Obelske Familliefond
Beckett Fonden
SOUNDBOKS
Kvadrat
Ganni
Danlas

Tak til 1664 Blanc for sponsorat til åbningen.

HARDCORE FREEDOM er en del af Copenhagen Contemporarys udstillingsrække Future First, der præsenterer kunst skabt af anerkendte unge, danske talenter med internationalt udsyn. Future First realiseres takket være støtte fra Det Obelske Familiefond.

 

Performere

Nathan Compiano
Aske Høier Olsen
Johan Bech Jespersen
Annah Ritah Nagadya
Camilla Lind
Anton Cornelius
Ezra Shami
Yudith Shyambala Heinemann
Thea Carla Schøtt
Kofi Møller
Esben Weile Kjær

Mere info

Med vores 7000 kvm har vi god plads til at holde afstand. Vores værter sørger for at desinficere kontaktflader og håndtag hver anden time for at sikre god hygiejne for børn såvel som voksne.
Vi har indtænkt flow i vores haller og stillet sprit til rådighed ved alle ind- og udgange, så du trygt kan tage familie og venner med på besøg i CCs udstillinger.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary