Sat 14.8.21

Udstillingsåbning: Ingenmandsland

About

Kom med når vi fejrer åbningen af Ingenmandsland – et eksperimenterende kunstprojekt, der inviterer alle til at lade sig fortrylle af og fordybe sig i vores nære omgivelser gennem kunstneriske undersøgelser af materialer fra Refshaleøens hverdag.
Oplev for eksempel hvordan det føles at røre ved Refshaleøen, hvordan den dufter, og find ud af om man kan konservere øen på glas?

Dørene til CCs Hal 4 åbner kl. 14, og der er fri entré til alle udstillinger hele dagen.

Alle er velkomne. Vi glæder os til en skøn dag i jeres selskab!

 

Om Ingenmandsland

Ingenmandsland er et eksperimenterende kunstprojekt, der lægger op til fortryllelse af og fordybelse i vores nære omgivelser gennem kunstneriske undersøgelser af materialer fra Refshaleøens hverdag. Projektet er udviklet af Rune Fjord STUDIO, kunstformidler Amanda Luna og kunstner og designer Maria Viftrup, som udfolder Ingenmandsland på CC med en inddragende installation. Gæster inviteres løbende til deltagelse i sanselige eksperimenter og aktiviteter, såsom vandringer, klumpeproduktion og klumpesmadringer, og installationen vokser og ændrer form igennem hele åbningsperioden i takt med de besøgendes bidrag. Læs mere her.

More info

Program

14.00: Dørene åbner og der vil være forfriskninger til børn og voksne.

14.15 -14.30: Velkomsttale ved formidlingschef Annette Skov.

14.30-15.00: Indvielse af Ingenmandsland med første fælles klumpesmadring.

15.00-16.00: Åben udforskning af installationen og aktiviteter i laboratoriet.

16.00: Tak for i dag

 

Allerede kl. 11.30 og kl. 13.00 samme dag kan du komme med på en sanselig vandring på Refshaleøen, hvor vi besøger lokale aktører og indsamler restmaterialer, skrald og naturmaterialer, som vi finder undervejs. Materialerne bringes tilbage til CC, hvor de integreres i Ingenmandslands installation og indgår i kunstprojektets kredsløb. Læs mere om vandringerne her.

What's on

The next 7 days at Copenhagen Contemporary