Rugilė Barzdžiukaitė, Vaiva Grainytė and Lina Lapelytė, Sun & Sea (Marina). Opera-performance at Biennale Arte 2019, Venice. Courtesy of the artists. Photo: Andrej Vasilenko.

Sun & Sea

29.05.

– 01.06.21

Fra oven kigger man ned over en stor sandstrand, komplet med solbadende gæster, en mosaik af håndklæder, farverigt badetøj og plastiklegetøj. Livet på stranden udfolder sig som en forestilling uden begyndelse eller slutning, hvor en gruppe feriegæster tilbringer en ubekymret dag på stranden. Scenens idyl står i skarp kontrast til værkets påtrængende spørgsmål om vores egen og klodens fremtid.

Operaen Sun & Sea, der vandt Den Gyldne Løve på Venedig Biennalen i 2019, er et helt unikt værk, der synges af mere end 28 operasangere og udspiller sig på en kunstig strand midt i udstillingshallen på CC. I opsætningen genopstår operaen, som vi kender den, i en ny form, hvor sang, musik og billedkunst smelter sammen i en enestående totaloplevelse.

Det er en stor begivenhed, at CC har fået mulighed for at opføre Sun & Sea på dansk jord i et samarbejde med scenekunstfestivalen CPH STAGE og det tværkunstneriske projekt TRAVERS i forbindelse med afviklingen af CPH STAGE i slutningen af maj.

 

Billetter sættes i salg i starten af marts. 

 

Udstillingen er støttet af

Nordisk Kulturfond

Statens Kunstfond

Aage og Johanne Louis-Hansen Fond

Knud Højgaards Fond

Gangstedfonden

Toyota Fonden

William Demant Fonden