Lørdag 15.2.20

Omvisning med kunstner Jacob Dahlgren

Om

Leg, spil, farver, eksperimenter og systemer fylder CCs udstillingshaller og værksted i vinterferien, når vi holder åbent alle dage i perioden 10.–16. februar, hvor alle aktiviteter er gratis efter betalt entré.

Omvisning med kunstner Jacob Dahlgren

Mød kunstneren Jacob Dahlgren, som lige nu udstiller på CC. Dahlgren inviterer gæster med på artwalk gennem udstillingen Art is Life. Han deler sine tanker og fortæller om, hvordan udstillingen er blevet til. Der er god mulighed for at tale med kunstneren og opleve udstillingens værker på nye måder.

Vi glæder os til at se jer!

Læs mere om vores aktuelle udstillinger her.

Mere info

Om CC Studio

CC Studio er CCs formidlingscenter med base på 1. sal med værksteder, udstillingssale og rum til fordybelse og afslapning. Formidlingscentret tilbyder faciliteter, aktiviteter og læringsforløb for børn og unge såvel som voksne. Fællesskab er omdrejningspunktet for de fysiske, dialogbaserede og kreative møder med kunst. Målet er, at alle, uanset baggrund og kundskaber, skal have mulighed for at møde kunsten på en engagerende og uformel måde. Hvert år inviterer CC en international kunstner til at skabe et playscape i CC Studio; en installation af værker, som kunstcentrets gæster kan gå på opdagelse i, lege med og undersøge med kroppen.
Læs mere om CC Studio her.

Om Jacob Dahlgren

Jacob Dahlgren (f. 1970) bor og arbejder i Stockholm, hvor han også er uddannet fra Kungliga Konsthögskolan i Stockholm i 1999. Hans værker er ofte farverige og publikumsinvolverende og tager udgangspunkt i en legende tilgang til kunsten og livet. Hans skulpturelle praksis er minimalistisk, men indeholder ofte et interaktivt eller performativt element. Læs mere om Jacob Dahlgren her.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary