FIEBRE

Om

FIEBRE er et koreografisk værk, der tager udgangspunkt i et fiktivt landskab, som udforsker et sensuelt klistret materiale. Værket udspringer fra ønsket om at skabe et intimt,  begyndende rum, hvor tre performere gradvist udforsker mulighederne for et tyktflydende, væskefyldt og sentimentalt apparatus, hvor de bevæger sig gennem forskellige stadier af fysiske tilstande, erotisk samvær, seksualitet, oprigtighed og råhed.

FIEBRE har til hensigt at forestille sig andre måder at være sammen på for begyndende stadier og transformation. Erotikken bliver en kilde til selvstændighed og styrke, hvor lyst, væmmelse og fremmedgørelse frit kan sameksistere og stimulere hinanden.

FIEBRE bygger på samarbejde og omsorg og værket afhænger af gruppens dynamik. At se på de indbyggede hierarkier, og deres respektive kendetegn i et sådant værk, og i de forskellige dele af arbejdet, med nye øjne, kan skabe nye strukturelle måder at hylde det enkelte individ på.

Stykket vandt Young Choreographers’ Award på Impulstanz-festivalen i 2021.

Mere info

Oplev FIEBRE d. 1 & 2. oktober (Udsolgt)

FIEBRE er kurateret af Mette Woller og præsenteres i samarbejde med Copenhagen Contemporary & Dansehallerne. FIEBRE er en del af udstillingen Dangerous When Wet.

Dangerous When Wet er en gruppeudstilling om kærlighed, der undersøger vores forbundethed til os selv og hinanden. Med udgangspunkt i vand og våde miljøer ser udstillingen nærmere på støttesystemer og helende omsorg. Udstillingen er kurateret af Mette Woller og præsenteres af Copenhagen Contemporary og Dansehallerne.

Deltagende kunstnere: Tamara Alegre (IC/CH), Élie Autin (CH/FR), Lydia Östberg Diakité (SE/CI), Nunu Flashdem (CH), Marie Ursin (NO), Kinga Bartis (HU), Filip Berg (DK), Tea Eklund-Berglöw (SE), Freja Sofie Kirk (DK), Melanie Kitti (SE), Linda Lamignan (NO/NG), Pablo Lilienfeld (ES/BE) & Federico Vladimir (AR/ES), Adele Marie Rannes (DK), Iben Zorn (DK)

Koncept: Tamara Alegre.
Koreografi: Lydia Östberg Diakité, Marie Ursin, Tamara Alegre.
Dansere: Lydia Östberg Diakité, Nunu Flashdem, Elie Autin.
Scenografi og sceneassistent: Célia Lutangu, Sel Dir Melaizi.
Kostumer: Giulia Essyad.
Musik: HAJ300 – Katja Lindeberg.
External eyes: Karina Sarkissova and Giulia Essyad.
Særligt tak til Klara Utke Acs, Benedicte Eggesbø and Ali Abdelkhalek.
FIEBRE er støttet af Ernst Göhner Stiftung, Fluxum Foundation, Nestlé Art Foundation, SIS og Swiss Arts Council Pro Helvetia. Arsenic – Contemporary Performing Arts Center, Lausanne og DOCH, University of Dance and Circus, Stockholm.
Produktion: FUEGO CONTIGO

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary