CC x SØ Party: Stretching Into Infinity

Om

Oplev natklubbens vibrerende vrangsider, når CC rykker ind på Søpavillonen til en aften, hvor vi hylder kunsten og natten med et særligt kurateret program af DJs, talk og performance.

Den 17. august fejrer vi åbningen af en række spektakulære værker i det offentlige rum, der er en del af CCs store udstilling Yet, It Moves!. I løbet af eftermiddagen kan du komme med på en unik kunsttur, hvor fire danske og internationale kunstnere løfter sløret for deres installationer, som åbner på Sifs Plads, BLOX Havnepassage, Refshaleøen og ved Søpavillonen, Peblingesøen. Det er gratis at deltage og du kan finde mere information her.

Her er dagen dog langt fra ovre. Som kulmination inviterer vi til et brag af en kunstfest, når vi tænder et stort værk skabt af Black Quantum Futurism, der kommer til at lyse Søpavillonens ikoniske bygning op, afholder talk med nogle af verdens førende forskere indenfor fysikken og kunstens verden og efterfølgende indtager Søpavillonens første sal med skarpe DJ-sets og fængende performancekunst!
Som noget helt særligt denne aften åbner Søpavillonen op for CCs medlemmer gratis! Du kan sikre dig et medlemskab fra bare 25 DKK/mdr her.

Program

Kom i god tid – pladser gives efter først til mølle.

20.00 Gratis glas til de første på Søpavillonens ponton

20.15 Talk: Kunst i byrummet – Hjernens reaktion på overraskende møder med kunsten i bevægelse. Deltagere: Vittorio Loreto, direktør ved Sony Computer Science Lab Paris, Andreas Roepstorff, professor og leder af Interacting Minds Centre på Århus Universitet og Joe Dumit, professor i STS (Science and Technology Studies) ved University of California, Davis.
Modereret af Irene Campolmi, kurator og forsker ved CC.

21.00 Åbningstale ved CCs direktør Marie Laurberg

21.15 Indvielse af Black Quantum Futurisms neonværk Instantly Local – Stretching Into Infinity

21.30 – 00.00 CC x SØ fest med DJ-Set af Carlo & Selma

22.00 Visning af Cecilia Bengolea’s nyeste videoværk “Neutrino Ensemble” (2023) og surprise performance

00.00 Festen åbner op for Søpavillonens øvrige gæster

Vi glæder os til at se jer på dansegulvet!

Mere info

Om Yet, It Moves!

Yet, It Moves! er et banebrydende udstillings- og forskningsprojekt skabt af en perlerække af danske og internationale kunstnere, der undersøger universets eneste konstant: bevægelse!

Yet, It Moves! kan opleves i flere af CCs største udstillingshaller, men rækker også ud over kunstcentrets mure og ud i byrummet, hvor Københavns borgere bevæger sig rundt hver dag (Sifs Plads, BLOX Havnepassage, Refshaleøen og Peblingesøen). Udstillingen går tæt på temaet bevægelse. Intet står stille. Selv de ting, vi ser som uforanderlige, er i konstant bevægelse – inden i os, over os og omkring os.

Kunstnernes fortolkninger af de mange komplekse bevægelsesmønstre sætter billede og krop på fænomener som eksploderende stjerner, tiden som en rumlig dimension – og hvordan vi fortolker vores omgivelser, der til stadighed er i bevægelse

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary