CC CARE x Solnedgangs-gong i kunsten

Om

Solnedgangs-gong i kunsten efter lukketid.

Slut din torsdag med solnedgangen, kunst og reflektion når Ylenia Fiorini inviterer til unik mulighed for gong-bad i kunsten efter lukketid.

Kendt som et Gong-bad, skaber gongen et hav af lyde, der er dybt afslappende og inducerer en holistisk resonans i kroppen og spontan meditativ sindstilstand, hvilket resulterer i en følelse af udvidet bevidsthed og helhed.
Du kan vælge at ligge på en yogamåtte, sidde og lukke øjnene for en meditativ oplevelse eller at gå rundt i udstillingen.

For den ultimative torsdagsoplevelse, anbefaler vi et havnebad før eller efter gong. På La Banchina er der også mulighed for et saunabesøg, som dog lukker kl. 22.00.

Husk at kombinere dit gong-bad med et besøg i kunsten. CC lukker, når gong starter, så sæt tid af til at besøge CCs samling inden gong-bad. Besøget i kunsten er inkluderet i din billet.

Pris 120 kr. plus entré / CC medlemsskab.

Tilmelding og billet

Instrukser vil være på engelsk.
Medbring venligst din egen, pude, tæppe og øjenmaske for at gøre dig godt tilpas. Det med tæppet er rigtig vigtigt, da det kan være koldt at ligge stille, selvom hallen er opvarmet. Der er mulighed for at købe eller låne yogamåtte ved ankomst. Du kan også købe en meditationspude.

Program:

20.45 Tjek ind og pick-up ved CC Foyer-skranken

21.00 – 22.00 Gong Bad ved Ylenia Fiorini – på engelsk

Nice to know:

Lær mere om udstillingen her: The Length of the Horizon

Kl 22.00 Havnebad og sauna lukker på La Banchina

Kl. 22.00 Søndre Refshalebassinet er åbent

Din billet inkluderer entré på CC på dagen inden gong og gong.

For den ultimative oplevelse, anbefaler vi, at du tager havnebussen. Gong, havnebad, kunst og sauna passer så godt med en tur på havet.

Vi har medlemskabspriser fra kr. 25/mdr.

Læs om vores forskellige medlemskaber her: CC MEDLEM

Er du medlem får du billet til reduceret pris. Er du ikke medlem, kan du stadig bestille den billigere medlemsbillet og melde dig ind ved ankomst eller her. Vær opmærksom på du skal fremvise medlemsbevis, hvis du køber medlemsbilletten – dette gælder også dine gæster.

Har du fortrudt og ønsker ikke at tilmelde dig CC kan du tilkøbe entré på dagen.

Er du medlem får du desuden 10% i caféen.

Din billet eller arrangementet har intet at gøre med aktiviteter på La Banchina og evt. sauna at gøre. Sauna kan være booket eller optaget.

CC Care er sponsoreret af Moshi Moshi Mind.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary