Lørdag 22.6.19 17:30 - Torsdag 27.6.19 18:15

Act Two

Om

Den 27. juni inviterer Copenhagen Contemporary til interaktiv performance i den schweiziske kunstner Claudia Comtes udstilling I Have Grown Taller from Standing with Trees.

Denne performance er den anden ud af tre stedsspecifikke performances skabt særligt til udstillingen på CC i et samarbejde mellem den internationalt anerkendte koreograf Kiani del Valle, musiker Egon Elliut og Claudia Comte. Ved åbningen af I Have Grown Taller from Standing with Trees dansede Kiani del Valle den første performance med titlen Act One mellem installationens 45 kæmpetræstammer, hvor hendes bevægelser og Egon Elliuts musik fortolkede skovens dyr. Comte er interesseret i den måde, hvorpå vi kan fortolke ikke-menneskelig bevægelser som et forsøg på at forstå eller legemliggøre et andet væsen. I anden performance med titlen Act Two bliver bevægelser af dyr i flok udforsket.

Nu har du en helt særlig mulighed for at blive en del af den anden performance Act Two I Have Grown Taller from Standing with Trees. Her blødes grænserne op mellem publikum og performer, når gæster inviteres til at danse med. Inden performancen vil koreograf Kiani del Valle afholde en særlig workshop i udstillingen, hvor hun underviser i kropsligt at fortolke dyrs bevægelser gennem dans. Herefter performer workshoppens gæster sammen med Kiani del Valle i udstillingen, som er åben for publikum.

Alle er velkommen – både som deltager og tilskuer!

Mere info

Workshop

Ønsker du at være med til workshop og deltage i Claudia Comtes performance med Kiani del Valle, så tilmeld dig via dette link (det er gratis at deltage): https://billetto.dk/e/medvirk-i-performance-i-have-grown-taller-from-standing-with-trees-af-claudia-comte-billetter-360326/

OBS: Der er plads til 40 personer til workshoppen med efterfølgende deltagelse i performancen. Deltagere bedes være iført sort tøj. Deltagere i workshoppen har gratis adgang til CC. Workshoppen starter kl. 17.30 i udstillingen.

Performance

Alle er velkommen til at komme og opleve performance i Claudia Comtes 1100 m2 store installation I Have Grown Taller from Standing with Trees: Act Two med musik af Egon Elliut og dans af Kiani del Valle og gæster. Der er adgang til performancen efter betalt entré. Performancen starter kl. 18.15.

Praktisk information

Hvad: Workshop
Hvornår: 27. juni kl. 17.30-18.15
Hvor: CC
Hvem: Claudia Comte / Kiani del Valle/Egon Elliut
Registrering: Her

Hvad: Performance
Hvor: CC
Hvornår: 27. juni kl. 18.15-18.30
Der er adgang til performancen efter betalt entré.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary