Oplev gennem læring og leg

CC Studio er CCs formidlingscenter. Vi har base på 1. sal med værksteder, udstillingssale og rum til fordybelse og afslapning. Vi tilbyder faciliteter, aktiviteter og læringsforløb for børn, unge og voksne.

Udstillingerne på 1. sal er altid åbne i CCs åbningstid. Værkstedet har åbent hver lørdag og søndag fra kl. 11 til 18. Her kan børn og voksne arbejde med forskellige materialer sammen med vores værkstedskunstnere. Det er gratis at arbejde i værkstedet efter betalt entré. Børn og unge under 18 år kommer gratis ind på CC.

Hvert år inviterer vi en anerkendt international kunstner til at skabe en stedsspecifik totalinstallation til CC Studio – et playscape, som alle kan gå på opdagelse i, lege i og undersøge med kroppen. Den svenske kunstner Jacob Dahlgren har skabt vores første playscape, som har titlen Art is Life. Oplev det i hal 4 på 1. sal.

Information

ccstudio@cphco.org
+45 2989 8087

Annette Skov
Formidlingschef
annette@cphco.org

Karen Bohøj
Kunstformidler
karen@cphco.org

Ditte Meyer Nielsen
Kunstformidler
ditte@cphco.org

I CC Studio inviterer vi til legende og lærende fællesskaber med udgangspunkt i kunsten.

CC Studio er CCs måde at arbejde med læring og formidling på og løber som forskellige, kreative spor gennem hele kunstcentret.

CC Studio byder på

 • Åbne omvisninger for børn – hver weekend kl. 14 på dansk og kl. 15 på engelsk
 • Samtaler og læsestof om CCs aktuelle udstillinger
 • Introduktioner til kunsten – spørg udstillingsværterne
 • Inspiration og ideer til aktiviteter og lege i udstillingerne
 • Børnefødselsdage

På egen hånd

Når I besøger os, er vores udstillingsværter altid klar til en snak om kunsten. Spørg løs. 

I udstillingerne finder I aktivitetskort med spørgsmål og opgaver til alle aldersgrupper. Gå på opdagelse og lad kortene inspirere til både aktivitet, samarbejde og eftertanke. Aktiviteterne inddrager og udforsker kunsten, udstillingshallerne, egne oplevelser og erfaringer. Tag endelig kortene med hjem.

Omvisninger for børn

Hver lørdag og søndag kl. 14 inviterer vi børn og deres voksne med på en særlig omvisning i vores udstillinger. Turen varer cirka 30 minutter og er gratis at deltage i, når I har betalt entré. Undervejs undersøger vi sammen kunsten gennem dialog, leg og aktiviteter.

Anbefalet alder: 4-12 år

Hold fødselsdag på CC

Hold fødselsdag med kreative aktiviteter, leg og læring. En børnefødselsdag på CC tager altid udgangspunkt i vores udstillinger og rum. Efter et besøg i udstillingerne, hvor kunstformidleren laver aktiviteter sammen med jer, kan I fortsætte fødselsdagen i vores lokale. Medbring selv mad og drikke. I skal selv sørge for oprydning, og børnene skal være under opsyn af en voksen i den tid, I er på besøg. Vi glæder os til at tage imod jer! 

Booking

En børnefødselsdag kan bookes til lørdag og søndag kl. 11.00-13.00 eller kl. 15.00-17.00.

Kontakt CC Studio, hvis I har spørgsmål ccstudio@cphco.org, tlf. 29898087.

Book fødselsdagen på ccstudio@cphco.org.

Varighed: 1 time sammen med kunstformidler og 1 time på egen hånd i CCs lokale.

Pris: 1.000 DKK

Max. 25 børn og 3 voksne

I CC Studio inviterer vi til legende og lærende fællesskaber med udgangspunkt i kunsten.

CC Studio er CCs måde at arbejde med læring og formidling på og løber som forskellige, kreative spor gennem hele kunstcentret.

CC Studio byder på

 • Undervisningsforløb, workshops og andre aktiviteter for grundskole, ungdomsuddannelser, produktionsskoler, videregående uddannelser mv. – skal bookes på forhånd
 • Institutionsbesøg for daginstitutioner, særlige institutioner mv. – kom blot forbi eller kontakt os inden for særlige aftaler
 • Værkstedsforløb – skal bookes på forhånd
 • Recidencies – længere forløb ofte udviklet i samarbejde med jer
 • Huskunstnerforløb fx performanceværksted

Vi arbejder med dialogbaserede læringsprogrammer og lægger vægt på, at børn og unge deltager aktivt. I fællesskab undersøger vi kunsten på måder, der stimulerer sanserne og inspirerer til åbenhed og nysgerrighed.

Forløb hos os varer som udgangspunkt 1 eller 2 timer og indeholder oplæg, samtaler, mindre øvelser og andre aktiviteter, der tager udgangspunkt i vores aktuelle udstillinger.

Vi ser kunsten som et unikt udgangspunkt for læring, og kunstcenteret som et alternativt læringsrum, der kan supplere opfyldelsen af institutionernes lærings- og kompetencemål.

Undervisningen understøtter Folkeskolens formål: At skabe oplevelser, fordybelse og virkelyst – og at udvikle elevernes tillid til egne muligheder for at tage stilling og handle. Vores formål er at styrke eleverne til at blive i stand til at iagttage, reflektere og bruge billedsprog i kommunikative og innovative processer.

I kan bestille:

 • Et undervisningsforløb på 1 time, hvor vi besøger to af vores udstillinger.
 • Et undervisningsforløb på 2 timer, hvor vi både oplever udstillingerne og arbejder i værkstedet med aktiviteter, der har forbindelse med de besøgte udstillinger.

Booking

Book undervisning på ccstudio@cphco.org eller ring til os på 29898087.

Vi sender en bekræftelse med informationer om jeres besøg, når vi har aftalt en dato og et tidspunkt.

Betaling

Vi ser helst, at I afregner for undervisningen ved ankomst. Men hvis I har brug for en faktura i stedet for, så giv venligst besked om dette, når I bestiller undervisningen.

Afbestilling

Hvis I afbestiller undervisningen senest 48 timer, inden den skulle have fundet sted, koster det ikke noget. Ved afbestilling senere end 48 timer før planlagt gennemførelse, opkræver vi den fulde pris for undervisningen.

Kontakt

Vores lærings- og undervisningsforløb formes ofte i samarbejde og dialog med de jer, så kontakt os gerne for en snak. Kontakt os også, hvis I ønsker at vide mere om muligheden for partnerskaber eller har ideer til udviklingsprojekter.

ccstudio@cphco.org

Telefon 29898087

Gratis adgang for

 • Vuggestuer og børnehaver
 • Fritidsordninger/SFO/Ungdomsklubber
 • Grupper af børn og unge, der kommer sammen med deres undervisere – enten for at deltage i et bestilt undervisningsforløb på CC eller for at opleve udstillingerne på egen hånd.
 • Grupper af unge over 18 år, der kommer sammen med deres undervisere – enten på egen hånd eller for at deltage i et bestilt undervisningsforløb på CC

Priser

Undervisningsforløb på 1 time 600 kr.

Undervisningsforløb på 2 timer 900 kr.

Tag med på kunsttur i de aktuelle udstillinger på CC. Uanset om I er en virksomhed, en kunstforening, en familie eller en vennegruppe, så inviterer vi jer med på en særlig oplevelse i kunsten og hallerne. Vi tilrettelægger omvisningen med udgangspunkt i jeres ønsker, og den varer cirka 45 minutter.

En omvisning på CC er for alle, der har lyst til at få en fælles oplevelse af samtidskunst i stor skala. Både jer, der har erfaring med kunst, og jer, der ikke plejer at besøge udstillinger.

Vores mål er at formidle kunst på en levende og inspirerende måde. Vi er kunstfagligt uddannede og sætter pris på dialogen med jer.

Booking

Kontakt os venligst senest en uge før, I ønsker at omvisningen finder sted.

Når I bestiller en omvisning, har vi brug for disse oplysninger:

 • Dato og tidspunkt for omvisningen.
 • Antal personer i gruppen. En gruppe må maksimum være på 25 personer. Er I mere end 25 personer, skal I booke to omvisere.
 • Skriv gerne lidt om, hvem I er, og om I har særlige ønsker til omvisningen.
 • Navn, telefonnummer og adresse

For yderligere information og bestilling af omvisninger på CC skriv til ccstudio@cphco.org eller kontakt os på telefon 29898087

Betaling

Vi ser helst, at I afregner for både omvisninger og entre i billetsalget ved ankomst. Men hvis I har brug for en faktura i stedet for, så giv venligst besked om dette, når I bestiller omvisningen.

Afbestilling

Hvis I afbestiller omvisningen senest 48 timer, inden den skulle have fundet sted, koster det ikke noget. Ved afbestilling senere end 48 timer før planlagt gennemførelse, opkræver vi den fulde pris for omvisningen.

Priser ekskl. entré

600 kr. før kl. 17.00

700 kr. efter kl. 17.00

800 kr. i weekenden

Entreen for jer, der har booket en omvisning, er 65 kr. pr. person

CC Studio er CCs læringsinitiativ og formidlingsstrategi for samtidskunsten. Fællesskab er vores omdrejningspunkt.

CC Studio har base på 1. sal. Ordet studio refererer både til et værksted for kunstnerisk skabelse og til et sted for studier, undersøgelse, opdagelse og refleksion.
Vi tilbyder faciliteter, aktiviteter og læringsforløb for børn og unge såvel som voksne. Vi har udviklet programmer og materialer henvendt til institutioner, børnefamilier, ungdomsuddannelser, arbejdspladser og andre grupper.
Vi inviterer til fysiske, dialogbaserede og kreative møder med kunst. Målet er, at alle, uanset baggrund og kundskaber, skal have mulighed for at møde kunsten på en engagerende og uformel måde.

Vi tror på, at børn, unge og voksne har brug for at være sammen, og at fællesskaber omkring aktiviteter i kunsten giver et stærkt afsæt for læring og glæde. Når vi får mulighed for at møde hinanden gennem kreativ og fysisk aktivitet, formes nye fællesskaber og de eksisterende fællesskaber styrkes.

Vi tror på, at kunst kan være et unikt udgangspunkt for læring. At kunst kan danne rammen om fællesskaber, aktiviteter, leg og samtale og lægge grund for den dannelse, der gør os til aktive og interesserede samfundsborgere.

Vi formidler samtidskunsten på en innovativ måde, hvor læring og refleksion om verden sker gennem fysiske og dialogbaserede møder med kunsten.
Hvert år inviterer vi en anerkendt international kunstner til at skabe en stedsspecifik totalinstallation til CC Studio – et playscape, som alle kan gå på opdagelse i, lege i og undersøge med kroppen. Udstillingen vil forene kunst og leg i en fysisk og æstetisk oplevelse.

Kontakt os meget gerne med spørgsmål, ideer og forslag til samarbejde.

Information

ccstudio@cphco.org
+45 2989 8087

Annette Skov
Formidlingschef
annette@cphco.org

Karen Bohøj
Kunstformidler
karen@cphco.org

Ditte Meyer Nielsen
Kunstformidler
ditte@cphco.org