Torsdag 7.11 09:30 - 11:00

CC før åbningstid: omvisning Basel Abbas og Ruanne Abou-Rahme

Om

Kom med til privat omvisning inden CCs almindelige åbningstid og oplev udstillingen med den internationale kunstnerduo Basel Abbas og Ruanne Abou-Rahme i ro og fred.

Kurator bag udstillingen, Aukje Lepoutre Ravn, viser rundt og deler sine tanker om udstillingens tilblivelse, samarbejdet med kunstnerne og deres spektakulære værker. Basel Abbas og Ruanne Abou-Rahmes kunstneriske praksis er dybt forankret i den palæstinensiske identitet og frihedskamp. I form af immersive multi-medieinstallationer, bestående af både video, lyd og skulpturelle elementer, undersøger de temaer som tilhørsforhold, kollektivitet, og selvbestemmelse i marginaliserede arabiske samfund, hvor tab, vold og fordrivelse er den politiske virkelighed.

Udstillingen er den anden i rækken af det treårige programsamarbejde mellem CC og Glyptoteket under titlen Hosting Histories – Revisiting Cultural Heritage of the Middle East and Beyond, der sætter fokus på antikkens kulturarv og dens betydninger i dag.

 

Foto: installationview, Basel Abbas and Ruanne Abou-Rahme: “May amnesia never kiss us on the mouth”, 2022, MoMa Museum of Modern Art, Photograph: Jonathan Muzikar.

Mere info

Program og praktik

Kun for medlemmer

Pris dkk 120

Tilmelding og billet

Kl. 09.30
Tjek ind og pick-up ved CC Foyer-skranken.
Er du ikke medlem og har købt en medlemsbillet, anbefaler vi du kommer 9.30 eller melder dig ind på forhånd her: CC MEDLEM

Kl. 10.00
Vi mødes i CCs Foyer hvor kurator Aukje Lepoutre Ravn byder velkommen og følger jer ind i udstillingen.

Kl. 11.00
Vi anbefaler et besøg i resten af udstillingerne på CC eller en sen morgenmad i Café Connie Connie.

Som medlem får du 10% i café og butik.

Vær opmærksom på du skal fremvise medlemsbevis eller melde dig ind senest ved ankomst for at få adgang til dette arrangement, som kun er for medlemmer.

Er du medlem, er du velkommen til at invitere gæster. De skal købe en medlemsbillet og kan kun få adgang, hvis de følges med et medlem.

Det sker

De næste 7 dage på Copenhagen Contemporary